![]() |
ja chce być samurajem :P
|
@Xetres
Można samuraja? Nick Werinor. Outfit dać? |
@xetres
To ja prosze służącego króla nick:rayza |
Ja na Samuraja :) Nick Shadow ;)
|
xd
ja chce byc Kangsami, jak mam dać outlift to napisz to dam na pw:)
|
@Xetres
Interesuje mnie jedno jak ty zrobisz tych Samurajów... |
Sezowaty stracilem dzis na to cala noc....Znalazlem oufity magow itp z tematow roznych....
Psss.Ci chetni proszeni o kontakt na gg 843064....W sprawie oufitow. |
Rekrutacja -> The Village
OK people! Potrzebuje:
-Generał, główny dowódca sił sbrojnych USA - Werinor -Dowódca jednostki wojskowej - Shaki -Dowódca USS Springfield - Turok -Dowódca USS Augusta - Kerasil KONIEC REKRUTACJI! |
@Glaves
Można generała. Nick Werinor. Wystąpić w twoim fakeu to zaszczyt. |
Dowódca jednostki wojskowej plz. To zaszczyt. :cup:
Nick: Shaki |
@Xetres
Jesli masz miec oputy zamurajow te czarne tibijskie to normalnie niee.... nie obrazaj samurai! Jak chcesz ja moge ci zrobic samurai bo mi dobrze wychodza :) |
-Dowódca USS Springfield - PLz ^^ bo Springfield brzmi tak dostojnie jak karabin :D
|
ja chce byc dowódca Augusta czy jako tam nick :Kerasil
|
@Glaves
Dowódca USS Augusta :D Nick DracoR!!! |
Dowódca USS Springfield.
Nick: Raymon Edit: Spóźniłem się :( |
Czy ktoś robi jeszcze jakiś fake ?? Chętnie się zgłoszę.
|
To ja potrzebuje:
- "wcielenie" "króla elfów"-----------------Dragonius - generała królewskiej straży--------------DracoR - króla ludzi------------------------------Glaves - Generała armii demonów-----------------Ivan - Demona - sługi władcy demonów---------Rayza - arcymaga elfów-------------------------Tronic - generała elfów--------------------------Yuno Jak kogoś będe chciał dodać to zedytuje. Postaci wymienione tutaj mogą pojawić się nawet w połowie fake'a a sam fake nie wiem kiedy bo (patrz podpis) Edit@ Zapomniałem napisać. Osoba zgłaszająca się na wcielenie niech nie daje outfitu (wogóle nikt nie musi dawać) bo ouffit jest gotowy (autor: Sezu pochodzienie outfitu: Outfity na zamówienie coś koło 180str.) Dragonius@ Przecież pisałem że dla wcielenia mam outfit. REKRUTACJA ZAMKNIĘTA |
http://www.mfoto.pl/uploads/1167/posion-druid_1c742.png
Może maga elfów? Zdecyduj gdzie mnie wsadzisz, ale kce magie!(kce - literówka zamierzona) |
@Lagon Night
To ja poprosze tego generała armii demonów:p nick: Ivan |
@lagon night
generał armij elfów nick:yuno |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:47. |