![]() |
trafil jak trafil :P rosyjska ruletka 1 2 3 padasz ty :P
|
Czy padne to bym nie był taki pewny ;) Nie boje sie go ani jego gróźb ;] Najlepszy sposób na walke z pa to ignorowanie pa :P
|
Feb 28 2007, 18:36:54 CET Killed at Level 41 by Boil
Feb 27 2007, 17:15:40 CET Killed at Level 42 by Magiczna Monia Feb 27 2007, 17:06:59 CET Killed at Level 43 by Magiczna Monia ile jeszcze ;/ ? robie pallka :) tzn juz mam :P jak bedem skillowal sobie to wam ssy wrzuce |
Hmmm....
Kto tu PA jest... :] Z mojego 1st chara pamietam, ze jak poznalem Ljuba ktorego starasz sie objechac, to wtedy pojalem co to jest gra... sprawiedliwszej osoby nie znam na Arcani... :p Jak cie hunci ma powod, ----> pay or die :) |
Nigdy w zyciu nie bede płacił nikomu za darmo :P Przykro mi, niech innego jelenia poszuka ;S
|
hmm tak se czytam i powiem wam, ze ja znam smigacza i on nic nie robi nazlosc.. to jest spoko ziomek.. nie wiem o co wam chodzi btw zalozylem se druid a:>
|
wow ;O :*
|
Cytuj:
|
http://img267.imageshack.us/img267/1779/bemko10yy4.png
najswiezszy adv ;)btw wpadl mlvl 4 ale nie robilem ;pp pozdr.:baby: |
zgadzam sie co powiedzial sir lio czy jak tamB) smigacz fajny ziom;) pokazal mi duzo rzeczy na pacu jak dostalem 1 raz to powiedzial gdzie expic i takie tam ale ljubo tez nie jest zly xd bo mi w pirate outficie pomogl aaaa i jeszcze do smigacza ten dafon the druid jest hunted od ciebie i od kapturka?:p
|
@up(dzieki za wsparcie ;))
mam pytanie do ciebie martinkus(?) jak wbije 13(moonlight rod) oprowadzisz mnie ;pp? moze pojdziemy na jakie questy? oprocz questów na amazon camp nie mam zadnego :baby: :baby: |
@ Poyeman
Tak ma hunta od nas za zabicie mi druida i za obrażanie Kendzia i nie interesuje mnie, że Haalis sapie o to, jak trzeba było hydry poblokować to kolega był a teraz do dpft wszedł i juz broni PKera, nawet sam z nim pkuje drugim charem, omg co ten level z ludźmi robi -.- Thx za wystawienie mi referencji ^^ Edit http://i29.photobucket.com/albums/c2...ed/Level88.jpg No i zaczynam trening dalej ;] już ostatni przed annihilatorem ^^ P.S. Ineresujace hp na screenie ;s |
no no gz smigacz ;D ja jestem z toba hehe ;pp btw. kto ma cziken feathers albo mino leathers :s??
|
GZ Smig~ :p
podbije lvl i tez cos dodam, regards :) |
14:29 Ljubo De'Omerta: no to jestes hunted
No nie, znowu ! ;( aew xD |
gz all :) szczególnie smigaczowi :* :P
jacko za co hunted ^^? ja srab na Ljuba :) @boil jak to bedziesz czytał to mnie cmoknij w dupsko ;* nie ze ich nie lubie czy cos ale nie będą mi grozić ... ja sobie ide na Nerane pograc ^^ a na Quetio bede czasem sie pokazywał :P powodzonka :) |
quetio -.-"
wracaj na palla na arcanie a nie na nerane krecie xDD btw bede mial kare bo jutro wywidowka moze na kafejke czasem wejde ale ci cos powiem quetio jak wejde =pp(zle zrobiles z tym pallem, bo szkoda skilli juz) no ale nic ;pp cya:baby: |
Pojawil sie dzisiaj boss na rooku :D.
Dam 2 screeny. Jeden z jego cialem, a drugi obrazujacy loot z 3 as'ow, ktore odwiedzily Arcanie :](w dzisiejszym wypadl mlw). Mozna powiedziec, ze ubilem go solo ;). Ubity_Apprentice_Sheng i Loot_z_AS'ow Oczywiscie zlecialy sie noobki, ktore nic nie dziabnely i tak powinno byc. A tutaj 31 lvl na moim knight'cie 30-31. To tyle z mojej strony na dzis. |
najpierw 57 (dawalem juz?)
http://i58.photobucket.com/albums/g2...din/UO0776.jpg a teraz mad mage room queset z gildia http://i58.photobucket.com/albums/g2...din/UO0781.jpg |
fajna historia ;]
heh dzis tak kolo 00.00 poszedlem do banku wybrac zamienic, kasiorke i sobie stoje a tu nagle do mnie podchodzi Grymlin(30+ed) jakis Crawf(51ed) jakies jeszcze ze spoooooooooooon i ja sobie kaske ukladama patrz oni mnie do rogu przesówaja juz widze manasuja sie wiec bedzie party xd to ja gs uhy mf i ready pach poszedl fire bomb i mnie bija 51 ed siota a grymlin bije z sd po 100+... zal.com i wpada moj ziom zeby mi pomoc to kolesie juz STOP NOW OR HUNTED BY LINDLAY. bije dalej, ed nie siota grymlina to z gs i go do reda exori padl, uciekli kolesie...
I JEDNO JEST SMISZNE .... KOLESIE NIE DOSC ZE CHCIELI MNIE UBIC BO MYSLELI ZE KASE MAM TO JESZCZE MNIE KURWA CRAWF STRASZY "STOP NOW OR HUNTED BY LINDLAY" ciekawe co na to luki ... X( a jak by ci cos pisali lindl ze mialem pk to jak mnie grymlin bil to mu z exori 1 raz udezylem a ze ten Crawf nie mail pk to mi sie pojawilo... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:34. |