Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Selena (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=201)
-   -   Wydarzenia z Seleny. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=94254)

sir Tifejo 18-02-2007 21:11

Nie sa grozni, a mimo to fragneli Sellemona, nie wiem za co, ale sam fakt sie liczy. Wiec nie ignorowalbym nikogo.

KubaGuzikkk 18-02-2007 21:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sidar
Hmm..... gdzies to juz slyszalem czy to nie bylo haslo S8?:D

To było hasło Rederiet;)

zalfik 18-02-2007 22:45

Sidar, chodzilo mi o to, ze widac, ze sie bierzecie za ten server. I slusznie. Wierze w Was. Wierze, ze wygracie i ze pokazecie, iz moze byc lepiej.

Suk Suk 18-02-2007 22:46

:p

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scroopy (Post 1276030)
Sidar nie powiedzial mi o tym Etheliant (Voyant) nie gadam z tym konfidentem, taka moja rada lepiej wywalcie go z gildi bo na dobre to wam nie wyjdzie, takie moje skromne zdanie ale zrobicie jak chcecie.

Nigdy nie sprzedawałem nawet będąc w rr tylko zmieniłem guildie ale tego scroop zrozumieć nie może... a szkoda. Słyszałem że jest teraz jakimś 3 ownerem jakiegoś 100+ druida na non pvp.. gratz scroop.

Ostatnio robi się ciekawie , a co do kamikadze to na ostatnim open byłem bez blessów , dopiero teraz kupiłem (jednego hehe). Sytuacja zmienia się na dobre ponieważ oni przestaną expić i stracili troche kasy. Ten open to był dobry początek a co będzie dalej czas pokaże , teraz napewno pokazaliśmy że mamy szanse wygrać tą wojne. A co do Heretic of Faith to sidar najlepiej
ich określił.

Ethiellant/Voyant.

P.S. Sprzedaje nas sidar bo on woli chłopców i się zakochał w jednym z cruo~.

Sidar 19-02-2007 02:31

Guildia ktora miala laczyc przecikwo nam wlasnie sie rozpadla zal ich.

zalfik 19-02-2007 09:48

No nie wiem czy sie rozpadla. Wyrzucili chyba ze 4 gosci i zmienili nazwe.

Sidar 19-02-2007 13:25

chyba chciales powiedziec ze zostalo w niej 4 osoby kroagor john the smasher i jeszcze jaki 2 looknij se na nowo stworzoneguldie.

zalfik 19-02-2007 13:35

http://img145.imageshack.us/img145/3196/30153741wx1.jpg

EDIT:
Kilka godzin pozniej Kragor wyglasza oswiadczenie (http://forum.tibia.com/forum/?action...eadid=1549530), w ktorym mowi, ze bedzie supportowal Cruziow w wojnie. Jego gildia zmienia nazwe na Cruoris War Drafts.

Dla tych, którzy maja problemy z angielskim:
Kragor napisal, ze Maca zapowiedzial mu i jego calej gildii hunta i wyznaczyl payment na 30k (potem zwiekszyl do 50k), za zabicie Arvita.
Kragor twierdzi, ze razen z Johnem Smasherem zabili tylko Ven Vexetu.
Maca stwierdza, ze to wszystko klamstwo.

I tutaj moje pytanie do Macy i Arvita: jak ta sprawa wyglada naprawde?. Poki co czytam tylko to co jest na forum tibia.com, deathlisty Arvita zobaczyc niemoge.

Aego 19-02-2007 15:09

Wydaje mi się że nie zabili nikogo jedynie mogli próbować :)
Przynajmniej na deathliscie u Arvita niema dead ani u Vana:)

Waleczny Filip 19-02-2007 15:40

W sumie to i tak od dawna nie gram na powaznie. Jesli podczas jakiej kolwiek akcji moglbym pomoc, to nigdy nie odmowie. Moze kiedys Selena bedzie lepszym swiatem. W razie czego to priv msg. Zobaczymy jaka sytuacje przyniosa nam najblizsze miesiace....

Sidar 19-02-2007 16:16

Nie zabili oni ani Arvita ani Vana co najwzyej probowali ale to i tak nic im nie da a jeszcze jedno Zalfik tu nie moge ci przyznac racji nie wiem zy 90% membersow z tej guildi wie chociaz po co ta guldia jest zalozona a co najzyje to jakas propaganda.W tej guildi jest np;Tininho ktory oosbiscie mi wczoraj powiedzial ze w nic sie nie miesze to jest polak,Thorval powiedzial ze tez nie chce miec problemow a Sisusa nigdy nie bedzie znowu walczyc i mozna by tak jeszcze dlugo wymienac jak Maxi row etc.Jak ktos z nich zaatakuje jakims cudem nas to znowu hunted i sie rozpadnie bo mysle ze ci ludzi poprostu nie wiedza po co ta guidlia jest.

Scroopy 19-02-2007 16:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Suk Suk (Post 1276627)
Nigdy nie sprzedawałem nawet będąc w rr tylko zmieniłem guildie ale tego scroop zrozumieć nie może... a szkoda. Słyszałem że jest teraz jakimś 3 ownerem jakiegoś 100+ druida na non pvp.. gratz scroop.

Ostatnio robi się ciekawie , a co do kamikadze to na ostatnim open byłem bez blessów , dopiero teraz kupiłem (jednego hehe). Sytuacja zmienia się na dobre ponieważ oni przestaną expić i stracili troche kasy. Ten open to był dobry początek a co będzie dalej czas pokaże , teraz napewno pokazaliśmy że mamy szanse wygrać tą wojne. A co do Heretic of Faith to sidar najlepiej
ich określił.

Ethiellant/Voyant.

P.S. Sprzedaje nas sidar bo on woli chłopców i się zakochał w jednym z cruo~.

Dla Twojej wiadomosci jestem jedynem ownerem 110 eldera na Refugi ktorego teraz oddalem znajomemu, jedynie sharuje w wojnie na Titani 113 royala, a teraz wracam na Selene wiec trzymaj gebe cicho skoro nic nie wiesz :)

DodoZ 19-02-2007 18:28

PKowanie Na Ekranie! Dzis, tj. 19 february, o godzinie 21 czasu polskiego, wszyscy pisza do "Sileen". Brac sd, uhy, manasy. Przydaloby sie 2x 28+ magow, do dsow ;) Aktualnie jedna osoba zgloszona, 27 (28 wbijaj ;P) sorc. Mowil cos,ze bierze tez 2-och kolegow, 20+ lvle. Pvp maja raczej dobre. Czekam na propozycje, pisac priv, postowac tutaj, a o 21. w tibii- bede pol godziny wczesniej.

Marczio 19-02-2007 18:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sidar (Post 1277446)
Nie zabili oni ani Arvita ani Vana co najwzyej probowali ale to i tak nic im nie da a jeszcze jedno Zalfik tu nie moge ci przyznac racji nie wiem zy 90% membersow z tej guildi wie chociaz po co ta guldia jest zalozona a co najzyje to jakas propaganda.W tej guildi jest np;Tininho ktory oosbiscie mi wczoraj powiedzial ze w nic sie nie miesze to jest polak,Thorval powiedzial ze tez nie chce miec problemow a Sisusa nigdy nie bedzie znowu walczyc i mozna by tak jeszcze dlugo wymienac jak Maxi row etc.Jak ktos z nich zaatakuje jakims cudem nas to znowu hunted i sie rozpadnie bo mysle ze ci ludzi poprostu nie wiedza po co ta guidlia jest.

Thorval nie bedzie walczyl, ta cala gildia to jest w zasadzie dobra sprawa dla was. Sciagniecie troche paymentu od free fragow. No i mozecie zabic kilka osob ktore czuja sie pro a nie sa np nerandil.

Sidar 19-02-2007 18:39

Marchio zgadzam sie z Toba w 100% sam bym lepiej tego nie powiedzial ;)

zalfik 19-02-2007 19:05

@Sidar

Ja w sumie nic nie wiem. Nie wiem kto co i jak. Dlatego pytam ^_^
I w sumie nie mam nic przeciwko, zebyscie krotko trzymali takich gosci jak Smasher czy Begnet :-)

Tevah 19-02-2007 19:32

Wracając jeszcze do wojny. Jest wielka szansa, żeby w końcu przejąć kontrolę nad serwem i życzę tego Ultimation z całego serca. Ale wypadałoby dogadać się też ze Swe, którzy są spoko. Mam na myśli gildię Fraternity. Szczególnie Iomer i Arvit mają tam trochę znajomych.

DodoZ 19-02-2007 20:23

Nikt chetny na PK?

Aego 20-02-2007 08:23

Panowie kiedy następna akcja ??

zalfik 20-02-2007 08:32

Chyba sie nie spodziewasz, ze napisza o tym na forum? ^_^

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:04.