![]() |
Cytuj:
http://lyricwiki.org/Jem:24 http://lukiroman.wrzuta.pl/audio/iWZxbKnTPZ/jem_-_24 |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
@Up
Tak, bardzo często na RMF FM w godzinach wieczornych :) Btw. fajny programik |
Znajoma ma się spytała mnie a ja nie wiem :P Więc pytam was.
Na TVN - chyba :D, leci serial "Weronika Mars", i szukam Mp3 z jej początku tzn z (kurde nie umiem się dziś wysłowić) z Intra :D ... wiadomo o co chodzi :) ... Jak można was prosić to jak ktoś już wie niech mi pośle też na PW odpowiedz :) Dzięki :) |
Cytuj:
Ukryty tekst:
Dandy Warhols - We Used To Be Friends Ukryty tekst:
Nie wiem o ktora Ci chodzi , zobacz obydwie. :) |
Chodziło mi o tą:
Dandy Warhols - We Used To Be Friends Dzięki za pomoc :) |
a wiec tak kojarzycie moze nowa reklame orange? chodzi mi o ta gdzie Ci mlodzi jada tym kadilakiem obok plazy i jest taka muzyczka fajna (wokalistka spiea ją) leci cos takiego "dancing.." jesli ktos zna tytul prosilbym bardzo :) z góry thx;)
|
Cytuj:
( Poszukaj na BearShare bo w internecie bardzo trudno o ta piosenke ) |
Szukam reklamy pewnych butów, w których podeszwy wyglądały jak szwajcarski ser. Problem w tym, że nie wiem jaka to była marka... na 100% któraś ze znanych. Pamiętam, że buty pchały dwie białe myszki w pewną stronę tak aby na ekranie zostało białe tło. Zależy mi tylko na reklami jeśli można : ) z góry dziękuję.
|
Dobra, cofam prośbe. Już znalazłem :)
|
Męczy mnie to bardzo: jak się nazywa piosenka (bądź melodia), używana w filmie "Kiler - ów 2 - óch", w momencie gdy Szakal wchodzi na kort i podkłada bombę? Stawiam, że na 99% jest to coś Elektrycznych Gitar.
|
@up
Wpisz na jutube 'Elektryczne Gitary' i przeszukaj tytuły, bo akurat gdzieś nie mam filmu :/ Ale chyba .. no kurde jakoś nazwa mi wyleciała :/ chyba co powie ryba . @Duke Dran Nike ;) |
@Up
Na PEWNO nie. |
Szukam gry, coś jak tekken tyle, ze mmorpg. Kiedyś znalazłem, ale teraz już nie mogę... Może ktoś zna? ^^
|
Cytuj:
- Onrpg - Większość darmowych MMORPG - Wykaz MMORPG + Screeny , na jakimś forum A jak nie , to : - Use Google !! |
@up
Dziecino myslisz ze nie szukalem...?? Jak nie masz nic mądrzejszego do powiedzenia to nic nie pisz k? ... |
;>
Marsseel:Czy to nie był przypadkiem9 Dragons?
To teraz moje: -Taka piosenka śpiewa dziewczyna coś w tym stylu:dance without my no more.......A refren jest coś takiego:Um dari dari dei um dari dari da. -Szukam takiej książki coś o ewolucji.Opowiadają tam jak będzie kiedyś wyglądał człowiek i Jak by wyglądały dinozaury gdyby nie wyginęły. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:53. |