![]() |
eyh wy macie problemy :s , zamiast żyć w zgodzie jak SWE , wzmacniać swoje siły , zaprzyjaźniać się , pomagać sobie nawzajem , wspierać się razem , żyć w zgodzie .....
to rujnujecie sie sami nawzajem , przez to polacy mają coraz mniejsze znaczenie na iridi .. sami siebie wykluczacie i dążycie do swojego wyginięcia :s mówie to tylko do niektórych osób ... :o @down kto ci pozwolił być retired :( ? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Sure;o Ale poradzisz coś na to? |
@up
Nic nie poradzisz :S Was też wkurzają Polacy wyjeżdżajcy z tekstami 'zdrajca' etc jak sie trzyma ze 'sfe'? :((( |
pamiętam jak Zeth Lamil gonił Yamahati i krzyczał zdrajca... ale żal :|
wówczas 35 knight vs. 108 rp - hmm równa walka ofc:D ale jest też w drugą stronę, np. ktoś leje noob charem szweda i się polacy na niego rzucają n/c @edit Trai'ler, brawo do był twój 50 post! xD |
Phoenix wkurzają nas osoby, które się na tym wożą ...
|
:)
widzę że po sprzedaniu jabłka.... czytaj zgarbiałe jabłko a teraz to paulina roostar ten typ nieźle namieszał ;/ nie wiem w jaki sposób moge wam pomóc ;] znam tylko acc number :P jeśli komuś to da to jakiś priv i wszystko załatwione... przepraszać nie powinienem bo to nie moja wina była...
|
czuję dym!!!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
=== btw. paulina okradła kogoś oprócz mnie / pee'ro / i próbowała okraść shark'blade ?? |
Cytuj:
A co do pauliny to trzeba zrobic jakis 30 msow na furorze, dowiem sie nick; ] |
Paulin thiefuje? uuuu good to know co do Furorki to name da sie wykminic to byl jakis drut kolo 70~ z banem ktory sie skonczyl jakos ostatnio.
@Lorth~ Nie gryz sie z PL's bo oni cie pogryza a wtedy sfe ci nie pomoga bo tak naprawde to oni wiesz gdzie cie maja? huehuehueuhe xD |
Hm...Ja też znam kilku Szwedów i nie czuje się skurwysynem =p Chyba temat z Paulinką już zamknęliśmy, więc po co to jeszcze roztrząsać?=/
|
A kto nie zna? ta gra jest international...
|
Cytuj:
Aew, Irony ?;S |
Cytuj:
a co do pauliny to dla mnie temat nie jest jeszcze zamknięty , chce sie dowiedzieć gdzie gra , mieszka , na jakim świecie urzęduje , nawet jaki ma rozmiar buta -.- poprostu chce ją(go) dopaść. bo nie popuszcze jej(mu) thiefowania X( |
a kto nie zna swe i br? nawet z mx gadalem xD
a co do pauliny to chciał(a) mnie wydymać jak gralem tym znoobialym sztilerem(fee sux-.-) |
@Up
Twoim "Sztilerem" chyba 20 osob juz grało :D |
@Nec
Skad ty to mozesz wiedziec? A tak btw, widze ze dalej jestes w Zen, mimo zareportowania Cie. 'i wont forget this zen' wlasnie widze, jak zapominasz, rotfl. |
:)
@Evu skarbie<3 :* dawno tu nie pisałeś xD
@Panowie(Lorth) spokojnie nie ma się czym denerwować ;], poza tym na twoim miejscu bym poprostu uważał :P. signed: Usar |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:15. |