![]() |
Najlepiej jest lizac dupsko do 100+ potem ich olac i zdeklarowac wara jak bedzie nas duzo ;] (polakow ofc)
|
A mozna i tak, tylko ze ja np nigdy bym nie zaufal komus kto lizal dupsko :D a podstawa to zaufanie ;; btw a co ty tak bronisz tego serogana...? Moze to ty jestes...?
|
nie :>
Mieszka on 2 domy dalej ;] |
to wspolczuje;/
|
2 domy ja ciebie to naprawde współczuje.
|
Super SSy, aż się miło ogląda :) Czekam na więcej :P
|
Gratz awansów, ładnee fotki :) Pozdroo
|
|
@up faktycznie open XDDD
|
ehhh to nie była openka .
Nok'ha padł i vilshion + na vipie nie masz większosci osób xD |
2 frags today ;]
Nok'ha May 22 2008, 23:20:26 CEST Killed at Level 224 by Bolter lotorox and by Nadixa Vilshion May 22 2008, 23:19:35 CEST Killed at Level 191 by Bolter lotorox and by Pyramid Head nio zajebiscie, gratzys- kopniete z post'a grizmo |
No moze nie openka,, nie wiem bo padlem zaraz po zrobieniu ss i myslalem, ze jednak chlopaki wyjda w pole ;; ale btw gz fragow :D chociarz nok'ha to mi troche szkoda ;/
|
No to czekam na film :>
|
Cytuj:
|
Tritzum pamiętasz co Ci obiecalem :>? Jeszcze ab team powróci ... zobaczą to niewierni.. i oczywiście nasi polscy zdradliwy koledzy będą mogli pożegnać się z saphira chyba że jakiś paymencik :) mi zrekompensuje to że chcieli mnie zabić . Ehh ale jeszcze musicie pologować i pomagać jak Ostanio clarr :P
|
@up
chetnie bym ci masowo poskakal po glowie... wy*******aj |
Panek i jego 45 lvl.
Daje thumbnaila, poniewaz foto ma rozdzielczosc 1680 x 1050 a nie chce rujnowac forum. http://img379.imageshack.us/img379/3...ek45dm1.th.jpg |
Shayygal
auhauh idiota prosze xD keylogerek co s*******aj ze tak powiem z tego dzialu aa Ps gz Panek ! xD |
@Ineka
A jesli bedzie tak jak mowisz to co wy na to zeby zrobic gildie wlasnie dla nas? Ostatnio wlasnie tian taki pomysl zarzucil... tylko nie ma co wypzredzac faktow... pierw niech sie wszystko uspokoi. |
@ Cassidy
To jest na tej wyspie co się przez nią na banshee questa idzie ? |
|
Ajj, stare ssy :]
Jak jeszcze tritzum byl fajny xd |
hah jest tkots kto chce pouszkadzac troche Serogana ;)?
a for fun macie tu fragnemnt rozmowy z jego noob charem na ktorych trzyma kase z hackow ;) 16:46 Uncle Scrooge [64]: nie mozesz wiecznie lizac dupy:) 16:46 Lady Boxy [11]: moge to mowi samo za siebie; |
@perogan
hahahaha own3d jebany serogan obgaduje kazdego na kilka stron ahjahahaha XD @uncle jak tam sie aola placilo? niema to jak placic za free eh? HJAUSHAUSHUAHSa @noobchar serogana hahahaha wczoraj tak cieszyl lopate ze vilsh i nokha padli hahahaha pierdolony = ) |
ja go nie placilem tylko go ukradles jak wiele innych itemow mlotku :)
ja przynajmniej dupy nie lize i wszyscy moi kumple szczerze mnie lubia a nie za forse i czcze gadanie :) LOL reali przesladujesz no no cos mi sie wydaje ze za duzo kumpli w realu nie masz;) |
hah
Cytuj:
|
perogan
:D hehe XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
|
uncle
Cytuj:
Biedne dziecko Uncle tyle ci powiem "you pay, you play that's the way" haha gl |
@up
A idz sie schowaj, nie jestem perogan... edytuj swoje posty, nie rob spamu... plx @shuya skad masz sski? :> http://img292.imageshack.us/img292/3789/ss0004em2.jpg ;) |
@uncle
durniu trit here przeczytaj jeszcze raz to skumasz o co mi chodzi @perogen dlaczego dales edita ?:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( |
Szuya Ty być bee : <
Z czego tu widzie ciągle się tylko kłócicie xd |
Cytuj:
nvm, musialem ;> |
uff a juz myslalem ze Tritzum sie zbuntowal :) jednak nadal my są kumple :d
@todo_xd heh cos mi sie wydaje ze ty jestes Serogan ;d idiotow poznaje na odleglosc :0 i spod twojego nicku jakies glosne lizanie dochodzi ;) |
Cytuj:
|
@up
ile masz tam srednio expa/h ? btw. Przejdzie sie ktos na of quest? |
screen z wrzesnia jak lalismy vilshiona:
http://img299.imageshack.us/my.php?i...ztytulufd6.jpghttp://img299.imageshack.us/my.php?i...ztytulufd6.jpg |
Serogan ma hunta tyle tylko powiem :)
|
Cytuj:
nah ja nie serogan lecz chcial bym ; [ btw uncle z tego co szlyszalem to bijesz szelkie rekordy tibii 2lata=64 level gratz guy <33 |
O nie mam załamanie nerwowe seroganek mi groził :( ;/ kurde no i ja mówi mi ze jezeli nie będę taki jak on (czytaj "ściemniał ze mam 180 ms i w huj kasy na wt robie " a tak naprawde allegro to jego 2 strona zaraz po tibi na której jest ^ jego cała kasa z tąd pochodzi :) ) nom i oczywiście pogroził mi nowymi kolegami z furora team :( . Chciałem wkleić rozmowę ale musiałem szybko lognąc;/ ..... aa i oczywiście wszyscy wiemy i znamy najlepsze umięjętności pvp seroganka na servie , jak mówił nie miałbym ze mną najmniejszych problemów na pvp ;/
|
Taa, ludzie poprawcie gramatyke..
a ty, "todo_xd" nie sycz, wyjdz @up nono, racja ^^ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:04. |