![]() |
^
"Przerwij swoj wewnetrzny dialog. Nie masz racji." |
Arktyw, ale przeczytaj moj kolejny post. Mowie nerwowy jestem, latwo mnie podpuscic a chlopak polecial ze mna dalej. Nie jestem net holsem, na wyjazdy jeszcze gora 3-4 razy w sezonie, a ze mieszkam 2 kroki od oporowskiej to jestem wyczulony na punkcie klubu.
Olor, apeluje do ciebie ;; odbij, a jesli nie jestes kibicem arki to moja ciupa powinna cie nie dotyczyc i po tobie splynac Wpadlem tu popisac o tibi a nie sie kurwa jechac z polowa forum :evul: |
a ja wpadlem tu pocisnac z lamusami wiec jebac arke gdynia i net holsów!!!!!!11111111111111oneoneoneoneone HEHEHE
|
Cytuj:
|
Ok, wiec spinaj zwieracze skurowniku;
Tibi pl czy nie tibi, reprezentuje siebie i posty ktore kierowane sa do mnie traktuje osobiscie. pozdro Koncze offtop, jak kogos obrazilem sorewicz ( nie dotyczy tritzuma). Wasz nethols wybiera sie na mecz z ruchem =/ beyyy .... poogladane.. brak biletow w kasach,, 400 wiary z ruchu przyjechalo |
@trit
pozwol ze ja rowniez spytam, co robiles wsrod kibicow ruchu ? http://img408.imageshack.us/img408/5953/untithm3.png |
Fota jest z wrzuta.pl gosciu wiec wypluj te slowa razem z zebami xd http://www.wrzuta.pl/obraz/isJDu0zqwB/80aa73bb37 Kim dla ciebie jestem mam wyjebane gleboko. Ja po twoim nicku moglbym powiedziec ze jestes korkiem , chociaz tak nie twierdze, bo zdawales mi sie kumaty typek. A czy odjebalem fail? Nie sadze, nie weim na ile jestes obiektywny w tym co piszesz. Koncze, nie zamierzam tracic czasu na bluzgi, obczaj sobie tylko ile razy to ja zaczynalem// Gleboki huj frajerom, dla reszty pzdr.
// gz trit, w koncu mogles poczuc sie kozakiem, tylko sie nie zesraj bo dlugo na to czekales. Nie zlicze sytuacji kiedy zamykalem ci gembe.// |
@arktyw
bo wrzucilem to na imejdza zeby wkelic na forum wstretny pedale, rozjebany przez stado murzynów ? Pozdro dla twoich rodziców, spoko faceci. Zjebales arktyw, szanowalem cie. @trit co do kali, odpowiadalem ci juz. Plakales do niej zeby mnie wyjebala z guild, huja zdzialales. Posta zedytowalem na prosbe, nie musialem tego robic. Zreszta odpowiedzialem ci juz 15-11-2008, 11:01. Kozakiem nie byles nigdy, mylisz sie; Powiem nawet mamy paru wspolnych "znajomych" i slyszalem ze war sie skonczy i tez masz pograne. Only mowie, a jesli nawet to walek to masz neizlych kumpli xd Zegnam tibie peel, szkoda ze tak sie konczy PUCUJCIE BERLO PANU ZYDY kthxbye edit \/\/\/ do panow na dole Jak widac nie wystarczylo, btw. kali wklejala mi cala rozmowe ; Nie pojde na torga bo tam sa zjeby waszego pokroju ; Nawzajem Arktyw ; |
Nie.
I Chuj. |
Cytuj:
Bes resomu rzadnego |
;;;;;;;;;;;
|
Macku nie graj tyle w tibie bo sie mama denerwuje!
http://images34.fotosik.pl/422/bce621996c669a26.jpg |
.
Gdyby nieprzechodzenie rooka napewno bym pomógł ale niechce mi sie grać na tym nudnym rooku.:confused:
|
Masterplan bb ;>
|
|
Witam ziomków z servera , dostałem zaprosznie dobrego ziomka Hosse aka Mizaldo , ponoc fajny server i można sie wybic ;]] Takze pozdro dla ziomków z Demo i Inseparable i je bac zydów 8o8o8o
|
Cytuj:
|
Cytuj:
zaczął bys jeszcze bardziej i jeszcze głośniej bluzgać ;]] btw. nie powinieneś używać słów których nie rozumiesz, patrz Pucharki Emo. Może wydaje Ci sie ze emotkinonka to połączenie Emo i Ikonka , więc Cie rozczaruję ;( Emotikonka wzięła sie od angielskich słów Emotion, co bynajmniej nie oznacza EMO (choć czasem może być synonimem xd) oraz Icon. I bynajmniej nie mam 11 lateq loFFc1anY $m1€ciU. I wole pisac niektore wyrazy bez polskich znaków i używać emotek, niż Pisać Właśnie Tak niewiadomo Czy z Dużej litery Czy Z Małej to tyle, ciao bella |
20:57 Yoshi'San [80]: UMRZYJCIE
20:57 Yoshi'San [80]: MONKI 20:57 Pszczolka Maya [33]: zostaw niech chlopaczki sobie potrenia 20:57 Yoshi'San [80]: exevo vis hur 20:57 Pszczolka Maya [33]: omg 20:57 Pszczolka Maya [33]: frajer NIEH NOGA RZADNEGO ZAKAPTURZONEGO CZLOWIEKA NIE POSTANIE WIENCEJ NIGDY W ABE!!!!!! |
Yoshi'san
Jan 20 2009, 00:47:22 CET Killed at Level 80 by Ald Quixdoo and by Jack the firewall jestes monkiem ? |
Jesteś bezimiennym pajacem który stara sie mi pocisnąć? Fail.
W Y P I E R D A L A J . |
Tak czytam sobie ten temat, ale troche za duzo tego :p
A więc: Niewiem jaka jest teraz sytuacja na tym servie. Wiec moze ktos mnie oswieci? Jak dalej beznadziejna to moge zrobic szybko chara i pg. Nooo... mialam 103ek , 64 ms, 47ms, i teraz 100ms-a wszystkie na aldorze. Ale jak sie postaram to szybko wbije cos w miare porzadnego.;) TO jak jest teraz z br? |
TO jak jest teraz z br?
Lol ? Na saphirze nigdy nie bylo duzo br, zreszta wiekszosc jest neutralna. Problemem byli szwedzi.. Niewiem jaka jest teraz sytuacja na tym servie. Wiec moze ktos mnie oswieci? Jak dalej beznadziejna to moge zrobic szybko chara i pg. Spoznilas sie. Szwedzi (Masterplan) po latach panowania zostali wykopani. Obecnie zadzi "polskie" Demoralize i jak nie masz ziomkow to ciezko ci bedzie sie wybic. Ogolnie to jest gorzej niz bylo. |
ehe.
No to zostaje na aldorze ;P |
Cytuj:
[05/03/09] i jak zawsze sie myliłem i gorzej jest ;d |
Jest tu jakaś porządna neutral gildia, która przyjmuje od 60 lvla + ?;d
|
Nie ma. Jedyna porzadna, neutralna gildia jest Yggdrasil do ktorego sie nie dostaniesz.
Pozatym jest takie cos.. http://www.tibia.com/community/?subtopic=guilds @edit Oczywiscie jest jeszcze Ataraxis do ktorego tymbardziej sie nie dostaniesz ;) |
a czy opłaca się kupić pro od któregoś z graczy demoralize? :p Czy to jest wyrzucenie pieniędzy w błoto? jakie propozycje protectorów?:p
|
Proponuje pro u [B]Rycerz Arth[/b] znany jako postrah abe dendriel jest to gracz ktory najpierw napierdziela a pozniej pyta cale demoralize trzyma w szachu a drahahahahahahas wionrze mu sznurufki8o8o8o8o8o
|
A teraz taka aneg-dotkaB)B)B)B)B)B), wiecie dlaczego atyheros sie nazywa antyheros? bo kieyds miał nejm heros ale rze jego kolega umieral w trapie a on nie mugl mu pomuc to przybiegl arth i rozgonil towarzyho i od tej pory to on jest heros a heros jest juz antyheros 8o8o8o
|
KUrwa nie wiem co napisac :D Joszi ty to umiesz dojebac ostro ;pp no neizla mam polewe ;]
Yoshi ' San _/ |
imo od chaosa pr0 byloby lepsze , osobiscie mam u bartaza plecy jeszcze nie wykorzystane
btw tritz kup sobie nowy mozg, ale pewnie juz ci to mowilem |
ta sprzedaje pro nadal
|
wraz z 2 kumplami się dołączamy ;D
|
Witam wszystkich, czy ten swiat jest dobry do pogrania?
bo zastanawiam sie nad nim ;] |
nie <10 znakuf>
|
może ktoś rzuci jakieś drobne na początek? ;]
|
Nie. SHuahsUAHSUHAUShUAHSUAHSuAHSUAHSU
|
szuja kronrzysz tu gdzies jeszcze?;];]
|
Zrobiłem sobie niedawno postać na tym serwie, niby nie mam problemów na razie żadnych.
Ale nie mam nikogo takiego znajomego tutaj, i nie wiem opłaca się dalej grać, czy potem moge załapać hunta czy coś albo Pa :( Czy ten świat jest dobry do pogrania? Zreszta i tak w zimę wprowadzą transfer postaci to sytuacje się pozmieniają wszędzie, i będą się zmieniać regularnie co jakiś czas pewnie :) Fail. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:23. |