![]() |
Jak to nazwałeś, lagi masz 2 dni.. A zachowujesz się jak miałbyś je już z rok, a tibia to całe twoje życie, a to że ktoś chce ci pomóc od razu uważasz za nie potrzebne.. Ogarnij się człowieczku, bo nie rozumiem nawet po co tutaj piszesz skoro jak ktoś do ciebie coś pisze to od razu się unosisz.. -.-
|
Cytuj:
Pozdro |
Cytuj:
|
I po co odrazu wyzywasz Zacev? Chciał Ci pomóc a Ty zamiast jeszcze podziękować to jeszcze wrzucasz... wiadomo że przez multimedie jest to wszystko więc po co jeszcze dyskutujesz. I zachowujesz się tak jakby przez te lagi całe Twoje życie się zawaliło ...
Ehh liczyłem że dziś w nocy też będzie spoko ale jednak nie ;/ ehh ta głupia multimedia .... |
Dziwne jest to , że ja mam problemy z wbiciem się na gadu a qpel który ma multi i mieszka blok obok swobodnie gra.
EDIT : dla jaj postanowilem pobawic sie modemem i zrestartowalem go KILKA razy. tibia śmiga jak narazie. |
Śmiga Ci ponieważ jest rano i jest ten net 2x zobacz po 11 :P
|
baj dy łej. nie lepiej zamiast tego relaksa używać hotspot shield?
|
Przed chwilą wszystko było dobrze, nagle zaczęły się lagi, wydupcyło mnie z gadu.. Status oczywiście nie chce się włączyć, logując się na tibie errory, a wchodząc na ventrilo same disconnecty xD
|
U mnie przez kilka min jest dobrze a po chwili freez taki z 2 min okolo.
|
A ten hotspot shield działa tak jak relakks?
|
1)
Relakks offers you not only to surf anonymously, but also to use clients and applications anonymously on the internet 2) Hotspot - Free security and privacy product ensures your anonymity while on-line.Hotspot Shield creates a virtual private network (VPN) between your laptop or iPhone and our Internet gateway. Oba programy pomagają i działają tak samo tyle , że jest różnica w jakości. Hotspot łączy się z serverem jakieś 2-3 minuty , czasami trzeba próbować kilka razy imo mi pomógł i mogłem wczoraj wieczorem expić około 2 h. Tyle że jak cie wywali z hotspota to rozlacza ci na chwile neta. A wtedy padasz. Imo lepiej spróbować na jakijś cash makerach pobotwać a potem na main chara wejść. PS : tak naprawde oba programy gówno dają bo jak cie twój internet nie lubi tak jak mnie to nawet na hotspot się nie podłączysz : P PS 2 : hotspot jest darmowy i nie musicie robić 56546346 nowych darmowych kont , żeby pograć 3 dni |
I jak nadal macie lagi, dzwonil ktos do nich czy cuś bo ponoć maja naprawic pod koniec Marca
Hotspot pomaga ale nie zawsze |
Ja w weekend mam Straszne lagi , ale jakos w tygodniu co srednio 5 minut dluzszy lagg 20 sekund - minuta(nie nazwe go freezem w porownaniu do tego co sie dzieje w weekened) no i jeszcze czasami kick -nie :D
|
Cytuj:
|
Nie ma co pisać bo u mnie z lagami i freezami jeszcze tak źle nie było jak teraz :D Po prostu nie da sie nawet wbić bo jak są kolejki to co chwile disconecty ;] MULTI FAIL _/
|
Mi ten hotspot wogóle nie pomaga. Jestem połączony ale nie wchodzi mi wogóle tibia. Więc trzeba czekać bo mają do końca marca zrobić. Dzwoniłem też do nich i słyszałem o tym Frankfurcie.
|
multimedia
ja bym w ten frankfurt tam nie wierzyl.
btw znalazlem ciekawe info na google. Cytuj:
PS : mój zapałostudził dzisiejszy ban za unnoficial software ;)) |
No to gratuluje bana ;p
U mnie niestęty w mieście nie mam nic takiego prócz multi vectry i neostrady ;/ A radiówka jest sux....no ale będe szukał czegoś nawet żeby te 128 kb.s było hehe |
sprawdź neo ^^ dobrze , że podpisałem umowę z multi na rok TYLKO.
|
I jak tam macie jakąś poprawę?;/
|
U mnie troche lepiej moge biec przez 3 kratki a tak to wogule nie mogłem
|
Nom w sumie tak jest inaczej troche już. Moge się lognąć w dzień normalnie a nie tylko rano i wieczorem, pochodzić troche, pogadać ale tak to nic więcej ;/ ehh pacc leci...pierwszy raz tak mi go szkoda jest ;d
|
Dwa dni miałem dobrze, do dziś - godziny 19:30 _/
|
U mnie wszystko super , normalnie expie. Szkoda ze nie na main charze :S
|
/\
Nadal dobrze? z jakiej dzielnicy jesteś? |
wszystko chodzi ok.
z obłuża |
U mnie od 3 dni też jest super, tylko wczoraj były lagi, ale to miał cały serwer więc to wina cipsoftu : ] MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOŻE ! : D
|
Cytuj:
Przez tydzien ponad bylo dobrze do dzisiaj do godziny 21 .... Teraz nawet nie idzie zalogowac ; |||||| |
Macie nadal lagi? :confused:
|
Tak ;/ a tylko lvl do setki ;/ trzeba czekać do nocy żeby pograć :D
|
No i ja już też mam :)
Przez pare dni był spokój i ... ... i dalej mam czas wolny hehe :) |
U mnie lepiej jest niż było. Lagi rzadko mam ostatnio ale i tak w maju zmieniam dostawce bo nie chce żyć w stresie :<
|
No i stalo sie sobie
U mnie jest juz calkiem dobrze , mam male sciecia i srednio 4 kicki /h . Moja Teoria jest taka ze mam sciecia przez multimedia a kicki lub dluzsze lagi przez CipSoft Dlaczego? Na OTS mam tylko sciecia zadnych kickow , zadnych freezow . ;)
|
U mnie też jest coraz lepiej. Lagi miewam średnio 3x na dzień, ale mijają po 20-40 minutach :] Mam nadzieje że w końcu się z tym uporają.. Jak na razie można nawet skillować :P
|
hmm no ja 3 miesiace teraz gralem bez zazutow a dzis zaczelo lagowac ale niee tak mocno jak kiedys i nie wiem czy to CIPY czy MM ahh...
|
"Raz na wozie raz pod wozem" .... Jak przez 2 tygodnie nie mialem laga to teraz zalogowac niemoge ;\ Jak do konca marca tak bedzie podpisze umowe z innym providerem ...
|
o w multimedie , dzis rano freez , a tak ogólnie jakość super.
|
Eh, u wszystkich jakieś poprawy, a u mnie?... Z dnia na dzień coraz gorzej i to jest interesujące! :confused:
|
Interesujące, ech?
http://img172.imageshack.us/img172/6397/grubepingi.jpg |
Dzwoni ktos jeszcze do tych cepow czy tylko ja? :x
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:57. |