Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Azura (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=200)
-   -   Nephilims vs Wanted (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=215206)

Zutersky 10-10-2009 22:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez twistoff (Post 2663837)
Miales systematycznie wbite na urba?Miales jego passy na kompie i mogles wbić w kazdej chwili? ;]

nie, raz w zyciu bylem na nim i robilem mu wpt na forbiden land, ale marjan za to wbil mu niezly rekord na erigu ;]]]

Rudy_kojot
Znaczy ze jestes falszywa kurwa haha

Sherionsky 11-10-2009 12:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zutersky (Post 2663404)
"Porownuje to do sharingu, bo wg. mnie jest to wieksze "lamerstwo" niz to, co wypisales nizej [; "

Urbexx
Michal Krak
Drago
Ecrusher
Igragorn

na tych panow tez mialem wbite ;]

Zapomniales o Drazie. ;D HEHEHEHE.. Tak, wiem.. Oni tez na mnie mieli passy, nie mam sie czym chwalic.. :/

/Wójcik

ansekabanse 11-10-2009 16:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zutersky (Post 2663404)
"Porownuje to do sharingu, bo wg. mnie jest to wieksze "lamerstwo" niz to, co wypisales nizej [; "

Urbexx
Michal Krak
Drago
Ecrusher
Igragorn

na tych panow tez mialem wbite ;]

Mailes wbite na te chary + draz,i na wszystkich porobiles listy zal.Oni ci ufali a ty zachowales sie jak ostatni frajer.No, ale rude jest wredne

Rudy_Kojot 11-10-2009 16:43

Autodamaged post.

Nuriel 11-10-2009 16:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ansekabanse (Post 2664452)
Mailes wbite na te chary + draz,i na wszystkich porobiles listy zal.Oni ci ufali a ty zachowales sie jak ostatni frajer.No, ale rude jest wredne

Pomagałem troszeczkę wyexpić Kraka przy którymś 2x exp weeku i nie zrobiłem listów. I co na mnie masz?

A zasadność robienia listów na osoby nawet którym się ufa udowodnił już lata temu Niklas na Patanou ;)

ansekabanse 11-10-2009 17:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nuriel (Post 2664467)
Pomagałem troszeczkę wyexpić Kraka przy którymś 2x exp weeku i nie zrobiłem listów. I co na mnie masz?

A zasadność robienia listów na osoby nawet którym się ufa udowodnił już lata temu Niklas na Patanou ;)

Co ja mam na ciebie?O.o Ja nie mam nic do nikogo z nephilims, oprócz sheriona i gaddarra.Z tym ze na gaddarra to poprostu brak mi slow.Dostal tego chara w prezencie od draza i urba jak stracil zuthera.I widac jak sie odwdzieczyl,ale to juz jego sprawa.Mi by bylo co najmniej wstyd

Sherionsky 11-10-2009 18:17

Chuja wiesz.. Dostał Gaddarra, a jak dowiedzieli się że odchodzi to powiedzieli mu że ma po postaci. Pozatym, chyba nie myślisz że Urb sam sobie Gaddarra wyexpił? Ukradł go hiszpanowi. A jeśli tak bardzo chcecie wiedzieć po co były robione listy, to wam powiem. Po moim hacku miałem 99%pewności że to Urb i że mógł zrobić listy - miałem warninga - więc celem zabezpieczenia mojego chara na wszelki wypadek którejś nocy zrobiłem z Rudym listy na Draza. A że Draz ma nie wyparzony ryj, to dostał nauczkę..;] i skończcie już pierdolic. A Ty gdybyś miał jakiekolwiek skrupuly, czy tam wstyd w grze, to gratuluję.. To są raczej rzeczy które powinno się mieć na rl, a nie na pixelach.

/Wojcik.

PussyWizak 11-10-2009 19:11

Urbexx cie nie hacknał, wiem to na 100% i to nie z jakichś plotek, tylko z pewnego źródła. Nie wiemy za to kto konkretnie cie hacknał, ale najbardziej prawdopodobne, że to była Sterlajn.

Sherionsky 11-10-2009 20:10

Naprawdę? Dzięki stary! Mogę wrócić do wanted żeby jej najebac za to co zrobiła?

Wybacz, ale bardziej ufam 'swoim' ludziom, przekonaniom itp itd, niż Twoim pewnym źródłom.. Pozatym, kim Ty jesteś żeby mnie zapewniać o takich rzeczach? Bo skoro podpisujesz się czyimś name i to jeszcze z jakieś 'pussy', to dla mnie mało wiarygodny jesteś..

/Wójcik.

PussyWizak 11-10-2009 21:33

Wiesz, raczej nie spodziewałem się, że po tym co napisze ty nagle przejrzysz na oczy czy też mi uwierzysz, ale kieruje to do reszty Azury, która przynajmniej to czyta: Urbexx nie shakował Sheriona.

PS. Zresztą to byłoby bardzo inteligentne, najpierw cie hackuje, a potem oddaje to co straciłeś z gildiowej kasy...

PS2 Nie wiem jak teraz, ale wtedy Sterlajn nie była nawet twoim człowiekiem, wtedy wasza 'miłość' dopiero się rodziła, i ona mogła mieć na ciebie wyjebane.

ansekabanse 11-10-2009 22:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sherionsky (Post 2664533)
Chuja wiesz.. Dostał Gaddarra, a jak dowiedzieli się że odchodzi to powiedzieli mu że ma po postaci. Pozatym, chyba nie myślisz że Urb sam sobie Gaddarra wyexpił? Ukradł go hiszpanowi. A jeśli tak bardzo chcecie wiedzieć po co były robione listy, to wam powiem. Po moim hacku miałem 99%pewności że to Urb i że mógł zrobić listy - miałem warninga - więc celem zabezpieczenia mojego chara na wszelki wypadek którejś nocy zrobiłem z Rudym listy na Draza. A że Draz ma nie wyparzony ryj, to dostał nauczkę..;] i skończcie już pierdolic. A Ty gdybyś miał jakiekolwiek skrupuly, czy tam wstyd w grze, to gratuluję.. To są raczej rzeczy które powinno się mieć na rl, a nie na pixelach.

/Wojcik.

A dziwisz sie ze mu chcieli zabrać chara jak sie dowiedzieli ze chce walczyc przeciwko nim?Pozatym Gaddarr od lvla 80 byl expiony przez draza i urba ofc byl walek na hiszpanie co nie zmienia faktu ze dali mu go z czystego wspolczucia, po to zeby on pozniej ich wyruchal- ale wyjebane.I co,miales 99% pewnosci ze to urb i ze ma listy,i co?Mial?Nie widzisz ze nawet w takim przypadku to go wyklucza, bo zapewne by cie zdeletowal jak by mial taka okazje i zapewne zrobil by te listy gdyby to on cie okradl?I jaka jest teraz twoja teoria dotyczaca tego hacka?Dalej sadzisz ze to urb? ;]

twistoff 11-10-2009 22:13

Z tego co pamietam urb sie chcial spotkac w rl z szerionem zeby mu udowodnic ze to nie mogl byc on (nie wiem o co konkretnie chodzilo ale byl w tym czasie na jakis zajeciach i mial papier z data i godzina) ale szerion nie chcial sie z nim spotkac.W sumie jak by mu urb udowodnil ze to nie on,to szerion był by w niezrecznej sytuacji bo by musial zaczac podejrzewac kogos ze swojego najblizszego otoczenia tudziez swoja miłosć.Lepiej sie oklamywac nie?

AdiZgOlekk 11-10-2009 22:18

no teraz wszyscy mowia jaki to zuter jest zuy, a juz wszyscy zapomnieli ile osob draz "wyruchal" z urbem przez te cale lata ?

Nuriel 11-10-2009 22:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PussyWizak (Post 2664736)
PS2 Nie wiem jak teraz, ale wtedy Sterlajn nie była nawet twoim człowiekiem, wtedy wasza 'miłość' dopiero się rodziła, i ona mogła mieć na ciebie wyjebane.

o! a o mojej Pannie co wiesz? Też bym się czegoś chętnie dowiedział^^

Skoro masz pewne informacje, to nie bój się podpisać prawdziwym nickiem..

Rudy_Kojot 11-10-2009 22:34

Autodamaged post.

twistoff 11-10-2009 22:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nuriel (Post 2664779)

A co,nieprawda jest ze dopiero co sie poznawali i swirowali ze soba na vt?Moze byli po jednym spotkaniu na rl,wiec PussyWizak dobrze to ujał.
@AdiZgOlekk-moze i wyruchali ale nie swoich ludzi i chyba pokazali ze potrafia docenic tych ktorych szanuja dajac zutherowi chara.Pomyslcie jaki to byl gest z ich strony,to chyba znaczy ze zuther dobrze lizal dupsko jednemu i drugiemu

AdiZgOlekk 11-10-2009 22:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez twistoff (Post 2664815)
@AdiZgOlekk-moze i wyruchali ale nie swoich ludzi i chyba pokazali ze potrafia docenic tych ktorych szanuja dajac zutherowi chara.Pomyslcie jaki to byl gest z ich strony,to chyba znaczy ze zuther dobrze lizal dupsko jednemu i drugiemu

swoich tez ;] np last varior

Rudy_Kojot 11-10-2009 22:59

Autodamaged post.

Nuriel 11-10-2009 23:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rudy_Kojot (Post 2664797)
A co tez masz laske tibijska ? wspolczucia...

Niestety nie gra w Tibię ;(

twistoff 11-10-2009 23:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nuriel (Post 2664841)
Niestety nie gra w Tibię ;(

"tez masz laske tibijska?" "niestety nie gra w tibie" hahaa widac nurielowi zalezalo zeby sie pochwalic ze ma laske.Nono jestesmy pod wrazeniem, serio

PussyWizak 11-10-2009 23:18

Cytuj:

A co, nie mam racji? (nie musisz odpowiadać)
Cytuj:

Żebym potem dostawał spam z wyzwiskami w grze od jakiś Teterianów? Nie dzięki, już raz popełniłem podobny błąd.

Nuriel 12-10-2009 07:52

@twistoff

taa, właśnie o to mi chodziło, musiałem poczuć się doceniony :D

AdiZgOlekk 13-10-2009 20:34

wyobrazam se azure rzadzona przez turasuf :cup::cup::cup::baby::baby::baby:8o:(kath król azury xDD

Lord_Parowka 13-10-2009 23:57

;( tylko nie to ;(;(;(;(;(

spirit-of-bicho 14-10-2009 00:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord_Parowka (Post 2666071)
;( tylko nie to ;(;(;(;(;(

szkoda lamusie ze nie dojebali cie dzis jak teteriana biles w ab

Lord_Parowka 14-10-2009 09:30

taki nick masz w tibi? widze ze kozak, a zeby bic teteriana, to mialem wystarczajacy powod. szkoda mi Ciebie kolezko ;d

spirit-of-bicho 14-10-2009 14:05

nie jestem twoim kolezka i nigdy nie bede. nie mam ochoty znac kogos kto ma nick "parowka " ; ]]]

Acriati 14-10-2009 17:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez spirit-of-bicho (Post 2666326)
nie jestem twoim kolezka i nigdy nie bede. nie mam ochoty znac kogos kto ma nick "parowka " ; ]]]

Tak juz juz odrazu wysmiewasz nick parówka, może lubi trzymać parówke w ustach? albo bog jeden wie gdzie jeszcze... To nie jest wcale smieszne

twistoff 14-10-2009 17:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Acriati (Post 2666431)
Tak juz juz odrazu wysmiewasz nick parówka, może lubi trzymać parówke w ustach? albo bog jeden wie gdzie jeszcze... To nie jest wcale smieszne

Tak dokładnie to jest jego indywidualna i intymna sprawa.Nie powinniśmy sie wtrącać.Widać ma szczególny sentyment do parówek ale szczerze mówiac chyba nikt z nas nie chce znać szegółów :confused:

Variacjus 15-10-2009 00:27

Więc to tu się besztacie jak nie możecie na Tibia.com dobrze wiedzieć xD
Może zacznę tu zaglądać. :evul:

Nuriel 15-10-2009 09:52

Taaa, jeszcze tylko Ciebie tutaj brakuje Wariacie ;D

Gorrath 15-10-2009 14:52

Donkie
Isiratil
Patanou
Zangief
Haosruller

Judofix Butcher

Yours Waszka

Pr0Stfu 15-10-2009 15:19

Any cams?:p

Urbann 15-10-2009 16:15

pierwsza akcja waszki i musial sie poszczycic fragami \o/

Artemon 15-10-2009 16:22

Widzę, że macie nadzwyczajne poczucie humoru.

Eloth' 15-10-2009 17:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Urbann (Post 2667079)
pierwsza akcja waszki i musial sie poszczycic fragami \o/

Fragi to on ma, a ciebie to powinno g***o obchodzic:)

Artemon 15-10-2009 19:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eloth' (Post 2667129)
Fragi to on ma, a ciebie to powinno g***o obchodzic:)

Przynajmniej coś robi na tej wojnie, w przeciwieństwie do niektórych.

spirit-of-bicho 15-10-2009 19:03

zaloze sie ze jakis pies wymeros ma wiecej fragow niz wacha.

Urbann 15-10-2009 22:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez spirit-of-bicho (Post 2667218)

w koncu turek .,,,,

twistoff 15-10-2009 22:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez spirit-of-bicho (Post 2667218)

Co za roznica?Przynajmniej nie siedzi przed kompem cale dnie,a w jego wypowiedziach widac poziom

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:46.