![]() |
Nieee juzzz nie przez internet : D ale poznany przez tibie moja Kochana ; ] buhuheuheuheuheuhe ale o Tobie nigdy nie zapomne !
|
Nawet sie nie waż!
|
Cytuj:
Btw, ostatnia porcja waszych zdjęc mnie dobija ;-( |
EpoOLS jeESTh fAYnY GGggÓpqyyY
Ale poważnie robi się tu dziwnie. Hał słit ;< |
Niedlugo zrobi sie z tego "Moda Na Sukces" ^_^ Muminek uwaza, iz on do mnie powedzial pierwszy czesia i od niego odgapiacie i w ogole dupki jestescie za to ze odgapiliscie; <
|
A Czesia to z powodu podobieństwa do wzorca.
Wkurza mnie podejście 'Jak powiem, że jestem fuj, to inni zaprzeczą'. Ja tym razem nie zaprzeczę. |
Chodzi o to, że ty jesteś fuj czy Czesia? Jestem fuj ( plx powiedzcie, że nie :< )
|
@Kuraj
Yyy...Ładny pudelek z tyłu.:D |
A właśnie Kuraj wyglądasz jak taki tru artysta :D tylko słit beretu ci brakuje. Pomyśl nad zakupem. A to, jak wychodzą zdjęcia robione samemu to prawda. Przynajmniej u mnie, zawsze wyjde dziwnie O.o ( nienaturalnie, jak ktoś mi trzaśnie z nagła to wyglądam jak prawdziwy ja ;p )
|
Korzystajac z tematu chcialbym poprosic Ireeth o ręke, Kasiu, zostaniesz moja zona?
|
@up
Zgadzam sie =*** Łukaszku, my jesteśmy wręcz stworzeni dla siebie =** JA bede Kylie, a ty bedziesz Akcent =******* <słit> |
Cytuj:
|
Pam pam pam pam, pam pam pam pam.
Przysiegam Ci miłość i wierność aż do śmierci! |
@up
A ja tobie nie :P Jokeeee =******** |
To się nazywa prawdziwa miłość.:)
|
A ja zrobię coś i nie będzie ceremonii.
Oxy ma ze mną dziecko! |
Ireeth@
Powodzenia... -.^ |
|
@all
=(( Nie jest tak slodko.. Przez tel slub obrazil sie na mnie jeden z najlepszych przyjaciol =(( Al |
A mnie Czesterka zablokowala, ale dla milosci jestem gotow do kazdego poswiecenia!
|
Jejku, aż się wzruszyłem :')
|
Moje najszczersze kondolencje.
|
Mowilam, ze moda na sukces albo jakis inny tasiemiec. Oxy wyszedl za Ireeth, o nia jest ktos piekielnie zazdrosny i zabije Oxego. Potem tamten pojdzie do wiezienia, a Oxy jednak przezyje i bedzie go szukal dopoki nie pomsci "swojej niedoszlej smierci"
moze nowy dzial pod tytulem "Sluby" ? |
Zaprosicie mnie na rozwód?
|
Rozwod nie jest planowany, poki co jedziemy w podroz poslubna, Sija!
|
Na wielbłądzie ;>?
|
Proszę Was, skończcie.
|
Cytuj:
|
oni dopiero zaczynają :D
lubie ten temat :cyclops: |
Podobne hardkory to ja widze na Disney Channel albo w grze "Odlotowe Agentki: Potwór z Bagien (+3)" przestańcie bo jeszcze ktoś padnie na zawał O_O ( nadmiar wątków, ślub tu, gwałt tam, jeszcze ktoś inny zabawia się z chomikami :< )
|
Nudy w tym temacie...
Chyba powinniście tutaj komentować zdjęcia? :P |
@Alendil
Ładna jesteś, ale jakość zdjęcia jest okropna :P |
No brzydka nie jest, a o co z ta data chodzi?
|
Pośpieszyłeś się. :P
|
Alendil znając życie, będziesz obiektem kolejnego kultu, wplączą cie w telenowele i nie zostanie ci nic, jak umrzeć, wyjść zamąż lub zgwałcić chomika. Wybór jest chyba jasny, i prosty do przewidzenia :>
|
Ireeth forever! <33
|
Przypominna mi pania z mojego servera ^___^ buhehehehe ladna : P (nie jestem les ; <)
|
Odwiedzajac ten temat nie moge pozbyc sie zazenowania.
|
To nie odwiedzaj ;)
|
A ja moge?? hihi. Tutaj sobie komentujecie zdjecia? Chasterka ty tez jestes ladna :cup: :cup: jak tak sobie przegladalam to shijnix tez jest fajny :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:54. |