![]() |
Cytuj:
|
Kiedy w gre wchodzi prawdziwa kasa tibia przestaje być grą. Na poczatku liceum wkręciłem qmpla w tibie. Grałem wtedy na Aurei i kiedy ja sie przeniosłem razem z moim best rl qmplem (Catsoomoto) na furore ten qmpel z budy został na aurei. Dostał na ok 70 lvlu full rare seta z sovem zeby wbił szybko 100 lvl. Oczywiście wcześniej miał od nas protekta itd. Jednak kiedy już sie wybił i Cats~ chciał swój eq spowrotem mój qmpel z budy zablokował go na GG, olał, powediał że go nie zna itd... Dopiero niedawno po zastosowaniu perswazji oddał sova i mam nadzieje, że szykuje sie do oddania reszty. Tak niegodziwie zachowała sie osoba której ufałem na tyle żeby dać swój pass i sam przekonałem Catsa, żeby pożyczył tej osobie sova.:confused:
|
Cytuj:
Padles?Nie wiec po co piszesz takie bzdury. Wyprzedzajac Twoje slowa Yamahaha padl bo były DOBRE powody by to zrobic. |
Cytuj:
Nie padł bo sie nie dał. A z paymentami różnie bywa =) |
Cytuj:
z tych i innych powodow gardze wami dla ,mnie jestescie jak zwykle smieci(za wyjatkiem tych paru osob...no coz wyjatki znajda sie zawsze). mam nadzieje ze w koncu ktos wam skopie dupe i to na real !!!!! podziwiaja was jedynie dzieciaki ktore bronia was bo mysla ze cos im z tego przyjdzie(glupie naiwniaki) przykladow glupich dzieciakow nie trzeba wcale szukac bo sa tu na tym forum np: ile osob jest gotowych huntowac kazdego(kogo sa w stanie oczywiscie :D ) za to ze ten ktos klamie mowiac ze tajfun szaruje.....ogulnie znana tajemnica poliszynela to tylko jeden z mnostwa przykladow..... |
Mógłbym wymieniać bez końca ludzi którzy padli, a potem mogli dopiero zaplacic :]
|
Najlepszym przykladem z calej Furory jest Shel Phan =)
nie padl (old owner) i nigdy nie zaplacil (old owner) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jakby ktoś chciał to nie byłoby dał sie czy nie tlyko odrazu padlby... wiec jesli nadal zyje i sobie spokojnie gra to nikt nie ma do niego nic:) |
Cytuj:
Wrzuc Na luz chlopczyQ :) edit: Sry za double post. |
@protarus
Tibia byla, jest i bedzie gra. ;s |
Exactly B)
|
Cytuj:
poniewarz ktos im w tej grze niepasuje. Pozdro |
Hmm pojawiła się nowa pricelista, wszystkie ceny mniej więcej o 20-30% wyższe od tych obowiązujących aktualnie na Trade... ma jakieś szanse na powodzenie?
|
Cytuj:
Cytuj:
"omal nie wylecieli z gildi.... " haha jak sie za bardzo zbliza z expem do tajfuna to wyleca......i to szybko :D ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Lmfao, powaznie, masz moje kondolencje. |
Cytuj:
Tak sie sklada ze gram ale nie musimy dyskutować:) |
Cytuj:
|
Cytuj:
A ty wykreśl z podpisu tekst o pg bo cos ci nie idze |
Cytuj:
|
Podpis Ratilta jest niczym hasla wyborcze PISu. ^^"
|
Cytuj:
- nie sadze zeby Wizard Blood [MS na 75 lvl ]mial tak dobre PvP zeby samemu bez pomocy "przyjaciol" zabic Yamahaha [MS na lvl 87 ] bo moim zdaniem Yamahaha ma nieco lepsze PvP (chodz oczywiscie moge sie mylic) po drugie - sam jestes "Lmfao" bo nawet nie pamietasz ze TY SAM NAPISALES o 'pogromcach' Yamahaha w liczbie mnogiej :baby: : Cytuj:
-przeczytaj jeszcze raz to zdanie Cytuj:
i nie chodzilo mi o Wizard Blood .....chodz jesli i on jakims cudem zaczolby bardzo szybko expic(coz w koncu to MS chodz sa tez inne mozliwosci.. ) na tyle zeby go dogonic to mysle ze tajfun wyjatku nie zrobi......w koncu historia lubi sie powtazac:D :D |
Cytuj:
Traktuj mnie poprostu jako osobe dobrze doinformowana. |
[quote=hapes1]po pierwsze:
- nie sadze zeby Wizard Blood [MS na 75 lvl ]mial tak dobre PvP zeby samemu bez pomocy "przyjaciol" zabic Yamahaha [MS na lvl 87 ] bo moim zdaniem Yamahaha ma nieco lebsze PvP (chodz oczywiscie moge sie mylic) po drugie lebsze powiadasz... a moze plebsze pvp ? :] |
Cytuj:
|
robie to na co mam ochote.. cos nie elo?
|
Cytuj:
|
Protar odpusc mu bo dzieciak:baby: nie ma nic mondrego do powiedzenia to sie czepia literowek,a jak tak bedziesz go dalej jechal to sie weznie i jeszce poplacze.......
|
Ludzie mam z was wielki ubaw. Nikt nie wie co sie dzieje w Duskiness a wszyscy sie wymadrzaja i pisza jakies bzdury. Zajmijcie sie w koncu soba a nie interesujcie sie gra innych.
|
Cytuj:
|
Hahaha
tak kapucho on ma dogolona chociaz xD!!!
a co do duskiness skonczcie ta duskusje i gadajcie o waszych nub sprawach a nie o czyms czego i tak nie wiecie (bajko pisarze plz ) xDDDDDDDDDDDDD |
Cytuj:
nie wiem jak reszta ale ja tam wole sie posmiac z "waszych nub" spraw. No kto jak kto ale ty napewno wiesz najwiecej na temat pisania bajek B) wiec tu sie zgadzam! Niech robia to lepsi. Proponuje napisac jakis pordnik ktory bedzie nosil tytul "Po obu stronach barykady! czyli jak skutecznie wkrecic kit" |
Nie trzeba zadawac pytan, kazdy wie ocb ;)
A jesli ktos nie potrafi wyciagac wnioskow z takich rzeczy to jest kompletnym idiota;). Kiedys Harcesh chcial mi domek sprzedac i maila sepil ode mnie ze mi oferte napisze jak sie zastanowi... zal.pl ;( Tak, znuraj mnie Imargam , powiedz zebym dal swoj nick... nicku nie dam bo chara selnalem a nowy jest jeszcze mlodziutki ;) wiec nie marnuj miejsca na forum:P |
Zadko to robie ale musze powiedziec ze calkowicie sie z Wami zgadzam:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:39. |