![]() |
Graliście juz na obsilii? wy niewiece co robicie... Gralem tam z kumplami, odeslismy poniewaz tam sa tacy PA ze prawie jak na silverce... Cali Fere (moj kumpel) dostan hunta za afkowanie a potem chcieli mu wmowic haka na Dorpazie...
|
za duzo ziiomkow odeszlo;/
chyba i czas na mnie odchodze na iridie :Pchyba ;p |
ok Zmiana planów to moze jednak Iridia?? skoro tam są hunty na polakach :p
|
Ja proponuje Askare, nowy świat nie ma duzych leveli liczba online nieprzekracza 400 w godzinach szczytu a rano gra tam 150 osob srednio 300 osob max ;p
|
Ja tam zostaje na harmoni a z tym nick'evil zescie poszaleli duban(nasz stary ziomek z silvery, odszedl gdzies w sierniu i ma teraz hmm chyba 104 lev)
ma nicka duba'evil moze go sie spytacie czy mozecie uzyczyc "tej nazwy niby rodzinki"(chociaz z 3 osob sam zostal). Jesli chodzi o obsidie to jest tam pa o tym pisal sam leo z miecha temu ze se tak pogral.... Ja juz nie zmienialm serva... zostaje na Harmoni i nadal zapraszam =] O k**** fantom to straszne ubili twojego druta, ja p******* to straszne Jul 08 2006, 14:34:18 CET Killed at Level 24 by Dark-Cloudy, jak to? Ty jestes przecierz niepokonany?? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Takie zale wypowiadales gdzy przyznales sie, ze byles Lady Dram, mowiles "zmienilem sie od tamtego czasu, duzo nauczylo mnie granie tamta postacia" Gówno prawda, nic sie nie zmieniles jak byles :baby: tak zostales. Nie dbasz o nikogo ani o nic. Olewasz przyjaz, solidarnosc w grze, uczciwosc. Pewnie, ze to nie RL zycie, ale kazda postac tutaj (gra) odzwierciedla w jakims stopniu nas z RL. Wiele rozmow z Toba przeprowadzilem na Tibie i na gg, pomogles mi kilka razy, lecz zawsze gdy widziales w tym swoj cel. Za RH nie oddales kasy bo czekales az kupie pacca, bohy oddales bo pacca nie miales jeszcze (kolejnego). Gdy Tobie pasuje to jestes mily, pomagasz... ale inaczej masz wszystkich w dupie (przyszedles pomagac all moim przyjaciolom bic tych co mnie zabili, lecz nie przeszkadzalo ci zabic i blokowac ich, choc oni mi przyszli pomagac, a Ty mowiles do mnie "przyjaciel"). Podle sie zachowales i podle grales. Gowno jestes wart i Twoje slowa, falszywy jestes i tyle. Ciesze sie ze cie ubili na Kyrze (i dobrze, ze zrobil to polak), wracaj na Silvere gdzie wszyscy wiedza jaka gnida jest z Ciebie. Wiedza to i polacy i br. Pozdrawiam ps. ostatni post, zamykam ta postac i zakladam nowa na nowym serwie, a gdzie bede gral to tylko przyjaciele beda wiedzic ps.2 Jeszcze raz dziekuje za wspolna gre i za wszystko co przyjaciele zrobili dla mnie na tym swiecie :) |
dobra ide do was kumple
chciazlbym podziekowac wszystkim ktorzy ze mna tutaj grali, wymieni ludzi od najlepszych kumpli do zwyklych kumpli the best - Pavlot, Master loczkin, Escheuso/Verdan/Asen Yokar, Krzysiu Szycha Przyjaciele -Rycerski, rzotkiewka, tiki(:P), rastaman, shortys, circa, legolas, dawergo, neoxer(ale ten co gral jeszcze na qwezie, bo a cannidasie sie zmienil) Kumple- rekin, ziomal of silvera, drahonio, ligus, jak kogos nie ma to znaczy ze po prostu nie zapadl mi w pamieci, pap all rl nie wymieniam powodzenia |
Jesli stworzyliscie taka rodzinke zeby panowac servem to wam sie to nieuda, zobacza ze sie wybijacie w gore i bende hunty :s
Fantom nie zabiles mnie bo jestes poprostu p*** inni ciebie blokneli zeby mnie nie dogonic. A ty jestes twrdziel tylko w gebie i jak masz wyzszy lev dziwne ze niewlaczyles skulla jak pelag byl, oczywiscie cykorek =] |
Malo osob cos juz tu zostalo hehe... ale dla tych co zostali to mam info ze sprzedam 150k na silverze za rl chajs, 10k-7zl. Kto chce to msg na forum :)
|
UWAGA: ten post może naruszyc ogolne negatywne odczucia wobec mojej osoby i swiata, lecz zostalo to wykorzystane dla waszego dobra.
zaczynamy... OMG ludzie, Jeśli chcecie zmieniać server to idzmy na non pvp, 'empty', niemiecki. Czemu? niemiecki - mniej lagow empty - samo sie wie ;] choc niektorzy wola normal bo szybszy resp NON-PVP czemu? w pvp wogule sie nie sprawdzilismy i to przez pvp odeszlismy Honera dlatego wydaje sie servem idealnym. Thiefing and noobizm? Hmm... Kto tam nie gral, nie pozna prawdy ;] A tak na serio, to thiefow tyle ile na silverce,moze nawet mniej wiec nie popelniajmy tego samego bledu i idzimy na non pvp... W pvp i tak jestescie tacy ze szkoda gadac przyklady? Powiem jak zapytacie bo zaraz mecz ;P CU. |
ojc podaj przyklady chociaz i tak nie zmienisz
zostajemy tam szycha jewst hlvl'em wsrod nas :P :P |
Cytuj:
Honera sux =] Wlazic na Harmonie =] Dlaczego ja wybralem non pvp? Bo jestem slaby w pvp. Dlaczego Harmonia? Mam tam friendow(mowie to chyba 100 raz ze nie z rl -.-) i jesat troszke starszy za czym idzie tansze eq =] Dlaczego normal? Szybszy resp =] To normal to wcale nie jest az tak zle roty prawie puste pozatymi obok dara tomby poza tapits wolne czasem sie ktos trafi =] Dragi? Przechodzielm tam z 20 razy i byly wolne wcale nie az tak zle =] Iridia? Bendzie tak jak z silv zaczniecie miec lev kolo 60 i bedzie hnted all pl chociaz po tym w jakim czasie zrobiliscie lev na silv to bendzie oznaczac ze przez rok bendzie spokoj <lol>. Pozdro |
Cytuj:
|
Wiesz troche malo grasz na iridi wiec sie niewypowaidaj kto jest szanowny, jescze nie raz cie zbaije polak z wyzszym lev...
Edit: Kubus chociaz taki ze all pl poza mna fantomem <lol2>i ryckiem niewlaczyli skulla jak bilismy te szumowiny =] |
Racja, grajcie na servie gdzie jest online srednio 200 osob, czyli resp np. draga 10 min :P
non-pvp, n/c :evul: |
Wiesz co holu c*uj mnie to boli co ty o tym myslisz i nawet nie czytam twoich postow juz, lepiaj sie zajmij kyra bo widac ze ostatnio lubisz padac, moze sam se pograj na non pvp:baby:
Zastanawiam sie ile servow przerobisz na rok i kiedy cie wy******** z kyry |
Z non-pvp choccie na Secure jest tanio i wogole jak expilem moim Druidem na dragach respil sie 3 min...
|
Jesli na securze drag 3 mni to na harmoni chyba odrazu bendzie ;S
|
Przykłady?
Zwolalem chlopakow pod dp (cud ze przyszli) po tym jak zabili leo. Przyszli i..... stali :p gdy probowalem jakos za pomoca FE i zerka ich bic prosilem innych zeby sie dolaczyli "eee tam, oni mnie zabija" Poszedlem sam i padlem, czego nie zaluje. Ludzie, po co wy tam przyszliscie? Po to zeby naladowac mane? zalosne >.< Drugi przyklad? Prosze bardzo - plan ubicia fantoma - ja: -to jak, - grasz na silverze? dawego: nie ja: a zalezy ci na tym charze? dawergo: nie ja: wiec.... pomozesz mi ubic fantoma/esche itp? dawergo: nieee...... padne! ja: przecierz nie szkoda ci tego chara dawergo: no tak, ale sie boje n/c ja:"Rekin, czemu ty sie ntak paliles zeby ich zabic, a verdana nie ruszyles?" rekin:"bo byl bez skulla" ja:"aha....." LUDZIE!!! jesli jestescie dupa w pvp i zalujecie silvery, to po kiego czorta wybieraci znowu pvp? macie tu przynajmniej jakichs 80lvl friendow? nie? to po co powtarzac stary blad? n/c @Holu Jesli piszesz tu po to zeby nas podburzyc, to musze cie rozczarowac, wszystkie twoje posty sa ignorowane przez nas (oprocz markiza, bo o calym ignorowaniu nawet nie wie, ale to moze i dobrze, i tak fajnie odpowiada ;s ahs, i gz deda ;x btw; trzeba byc ciota zeby bedac shoterem pasc na hydra lair XD |
Cytuj:
po drugie. Odszedlem ale troche mi szkoda postaci po trzecie. Poszedlbym na non pvp ale juz zrobilismy tu rodzine, lvl-e (slabe ale zawsze) po czwarte. Raczej nikt nie bedzie chcial isc juz po piąte. Niektorzy maja tyle kasy ze nie odejda ;x No to juz chyba wszystko, ja bym jeszcze mogl isc na non pvp ale nie wiem czy reszta sie zgodzi :( |
Ja zostaje sobie na silvie bo nie chce mi world trade robić , ale jak mi coś lepszego poleci zmieniam world na secure....
Został to ktoś w ogóle? :P(chodzi o silvere) |
ja tu zostałam braciszku :evul:
|
Koles ten Dargm~ ten twoj panel po lewej stronie jest zalosny troszke zmien go ;s
A po drugie 8 levela to nie benda zabijac ;S |
Cytuj:
Fantoma nikt nie ubije, bo kazdemu szkoda postaci... i dlatego ze Fantom koleguje sie z szumowinami polakami (no coz w tym towarzystkie jak sie okazalo czuje sie najlepiej), przyklad: napisalem wczesniej, lal i blokowal osoby co chcialy mi pomoc ;( Takim zachowaniem pokazal co jest wart, poprostu jak wiatr zawieje tak sie ustawia... Ostatnio chcial pozyczyc odemnie eq, ze niby Oxy pomoze mu wrocic, ze pojda na demony.... Nie pozyczylem (chyba dobre przeczucie mialem), wiec zale zaczal wylewac, jaki to ze mnie przyjaciel itd. Minely 2-3 dni i okazalo sie ile warte byly jego zapewnienia o przyjazni... lal i blokowal ludzi co mi pomagali :( Czemu? Bo to tylko gra..... Mysle jednak, ze gra grą ale jego wybujale ambicje przelane sa z RL zycia..... Zal mi bardzo odchodzic z serva, jednak tak jak w zyciu, jesli spotyka sie raz na swojej drodze obludnikow i zdrajcow to potem lepiej ich unikac :) Fantom, wiezylem Tobie a wszystkie Twoje slowa okazaly sie gowno warte, rozgadales nawet to co w zaufaniu Ci powiedzialem, ze Dawergo to moj rl syn... Jestes nikim w moich oczach.... Pozdrawiam |
Ehh... co wy chcecie przez to osiagnac? nagle taki przypal i na iridie wszyscy a teraz.... nadal silvera? Czyli wszystko co do tej pory mowiliscie staje sie klamstwem? Ehh >.<
....aniemowileM? :P |
100 lev zaczely sie cykac :D ze im ta "rodzinka zagrozi" ael niepotrzebnie bo co poniektorzy by bili te 50 lev przez rok ;p
Rycek nie wzdychaj tak ciagle, czy ty w ciazy jestes? =] |
hehe racja :P
ja nie wiem ale na 90 lvl bym nie zabijal 17 :P jak dla mnie to marnotrastwo |
Farewell!!!!
Elo wszyskim!!!
Chcialbym zreasumowac gre na tym servie, poniewaz nie mam zamiaru dluzej grac w tibie i (nieoficjalnie) odchodze. Stwierdzilem ze tibia to gra na krotka mete, nierozwijajaca gracza a co gorzej uzalezniajaca i oglupiajaca. Nie chce urazic zadnych graczy , szanuje ich i to ze graja w tibie bowiem jest to gra w pewnym sensie dal "inteligentnych" lecz sa w zyciu wazniejsze zeczy niz durna gra np: Brovar, vodka, friends & girlfriend =***. Ogolnie wydaje mi sie ze polacy na tym servie dlugo niezaznaja lojallnej przyjazni niczym rodak z rodakiem. Za duzo przekretow, roznych akcjii na negatywna rzecz innym rodakow =((. Jednak napewno kazdy z nas mial i dobre chwile =))) Ja napewno niezapomne wspolnych huntow na dlach, hydrach, questow z ziomami i innych nietypowych akcjach zblizajacych nas do siebie. Chcialbym tu teraz wyruznic paru naprawde dobrych ziomow, przyjaciol na silverze ktorym mozna zaufac. Jade alfabetycznie (mniejwiecej) z mojej listy vip, wielu zasluzonych moge tez niewymienic, gdyz w moim tibijskim zyciu byli tylko epizodem, lecz beda napewno wiedzieli ze o nich mowa. Avery Twine ~ thx za wspolne hunty!! =* Druid da first ~ maniack =)), paradox quest owned! Michael Rzotkiewka ~ ahhh, te dle =))) Rekin Lord Vader ~ 1 z pierwszych poznanych przezemnie ziomkow, jak mialem 30 lvl latal jeszcze z 18 =)))) <marzyciel>, to byly czasy =* Aikilian Demon SLayer ~ friend z Kazordoon Arek zoltan ~ little newbie, ale lojalny Balin Tham ~ ahhh Balin =))) LOTR ROX Cannidas ~ Hydry & AS rox =) CIrca Shine(RL) ~ n/c Dawerego Sewery ~ rox sio maker =)), wspolne hunty =* Drahonio ~ Paradox quest =))) Edaon ~ stary wyjadacz na studiach, wporzo ziom Kliver Achin ~ hunty hunty !! =) , rowny ziom Klukens ~ malo sie znalem, lecz wprzozadku typ! Leo Lenidas ~ tez stary wyjadacz tibisjski, napewno by sie okazal swietnym kompanem w RL, za bardzo ufal niektorym polakom.... heh i t go zgubilo, swietny ziom, idealista i perfekcjonista!!! Byle tak dalej!!!!! =** MAiev Silverblade(RL) ~ n/c Mecz(RL) ~ n/c Mie ziomal ~ 1 polako ktorego poznalem na silverze, mozna zaufac i polegac!! ps. wciaz mam twojego crowna arma ktorego dales mi w prezencie =DD Rastaman Shine(RL) ~ n/c Ronald Rawenclaw(RL) ~ n/c Rycerski Michal ~ skilomaniack =)) <ale ja wygralem =P{zarozumialy}> :P, skiluj dalej! pokaz ze polak potrafi! Seba konieczny ~ hunty =))) Shortys Shine(RL) ~n/c Wyswit(RL) ~ Rest In Peace , n/c Jezeli pominelem niektorych, a znalem sie to wybaczcie :P, jakimstrafem nietrafiliscie na moj vip list, albo niezasluzyliscie na wyrozniecie =p. Noo, zostal jeszcze fantom :P, nie wiem co o tym myslec, jezeli podpadles leowi..., ten kto podpada leowi, napewno ma wine po swojej stronie, niedraze tego, ja do ciebie nic niemialem, mam tylko prozbe do ciebie, WyyyyyylUUUUzUuuUUjjjjjjj na przyslzosc =) Dalej niech sie dzieje co chce. Jezeli niesprzedam postaci (300zl :PPPP, nr gg 4895809) to zapewne moj pacc przeminie jak jesienny deszcz, moze go odwiedze.. kiedys... i was przyokazji =) Nooo to chyba by bylo na tyle, dodam jeszcze ze mimo wszytko, wszyscy wyzej wymienieni i paru typow inych(:P), byli dla mnie jak rodzina! ( Taka specjalna, tibijska =) ) 3majcie sie mocno, niedajcie wejsc sobie brom na glowe i przestancie sie tluc nawzjaem!!! Hail Silvera!! Hail Beer!! Hail Vodka!!! |
Nooo... i to jest odejscie prawdziwego gracza! W spokojnej atmosferze, bez thiefowania i pkowania ;D
@Moradin z jednej strony szkoda ze odchodzisz (jeden qmpel mniej) a z drugiej to dobrze. Czemu? Po prostuz powodow ktore wymieniles ;] 3maj sie! |
Nom przyanjmniej odchodzi bez thiefowania =]
Szkoda bendzie tak dobrego gracza z silv =] Wchodz czasem pogadac, jesli nie sleniesz chara =] Jak tam dalej grasz w MoHa ? |
@Michaleq
Gratz deada na DLu :evul: |
Cytuj:
Pykam sobie dla sportu, i pykac dluugo jeszcze bede =) Tak out of topic to jeszcze chcialem dodac ze forum tez bede odwiedzac :cup: Ale mam jeszcze pytanq 2 =)) Michałeq, ty zostajesz na silverze?? Holu, sprzedales fantoma?? |
@Up
Nie sprzedalem :P |
Up and 2up:
no bo kto by kupil chara osoby ktora byla jest i bendzie zlodziejem? Holu jak tam? kiedy na inny serv? Ahh holu a tobie gratz tamtego deda, ale trzeba byc pizda.... Rycek to przecierz noob..... to normalne ze padl, ale jak ty wtedy mogles to ja nie wiem straszne.... |
@Up
najpierw naucz sie troche pisac ("bendzie" itd.) o ktorego deada Ci chodzi :evul: ? |
Cytuj:
|
Cytuj:
O Zytoxa nupku |
hehe widze ze nadal sie nic nie zmienia :P
pozdrawiam tych co poszli i wrocili na SIlvere:) |
Kto tu grac nie umie xD
myslisz ze wbiles 50 lvl to umiesz grac? idz sobie na swoja NON-PVP Harmonie, tam moze uda ci sie pobic zyciowy rekord i wbijesz 60 lvl, ale z twoim PG to duuuuuuzoooo czasu ci to zajmie :evul: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:35. |