![]() |
ktos chcial sobie przelozyc wand of cosmic energy no ale bylem szybszy :P
chyba jakis br wiec mi go nie bylo zal ]:-> |
ehe,uhm.mhm...jak czytam niektore wypowiedzi to poprostu zal dupe sciska...
"schedl sobje taifun a ia uderzylem w njego z hmma i on sje hyba wystraszyl i dal mi plejt legs + stonekater axe i prosil zbym juz go nie bil ;( :confused: 8o :cup: :cup: :cup: :cup: :baby: :baby: :( :( B) B) :] :p ;) ;) :) :D :D :o :o :o 8o ;( :cup: :confused: :confused: :baby: " a tak wogoole to chyba knight armor + 3 bp uhow i jakies smieci,bylo to na zamku na dragu ale z podniety sie zapomnialem i przegladajac zawartowsc bp padlem bo drag mnei ciagle bil :D |
A ja kiedyś bawiłem się w recykling :) i przypadkiem otwieram "baga'a", aż tu nagle BP of UH :D. Więc radzę czase sprawdzać, śmieci :D
|
rządze xD
z tego co widze nie znajdujecie jakichś super przedmiotów. Ale o dteraz to sie zmieni: grajac kiedys moim noob charem znalezl kolo mount sternum Daramaniam War Axe :cup: :cup: :cup: :cup:
|
Ostatni nabytek:
g armor + boh, gość dał początkującemu koledze w dp a ten odszedł, oddałem mu bo mam lebsze |
ja wlasnie wczoraj szedlem sobie na DC i patrze a tu lezy scarf i plate legi fajnie wiecej takich znalezisk
|
@Up, to bardzo realne.
@ 2x Up, ściema jak nic 8o . To tak jakby miec MPA i wylotowac z DLa DSM, i nie wziaść go bo ma sie lepszy... |
Ja znalazlem 13x p armorów, 4x noble armory, 2x knight armory , medusa shield , blue robe, crown armor, knight legsy, crown helmet, wand of dragonbeath...
To byly itemki ktore lezaly na ziemi przez chwile ;] Jak ktos pokazuje na ziemie to ja poison fielda a nastepnie odpuszowuje go i destroy :) To tez lezy na ziemi ;]... A tak na main charze na calkowicie innym swiecie to jak mialem 20 lvl znalazlem backpack wypchany po przegi lootem z soldkow i guciow z 6k za niego bylo xD... a i jeszcze w dedzie , na ziemi lezaly plate legi i bp z kasa... A na rooku padl kiedys jakis ROOKSLAYER i mu bp z kasa spadl na trollach xDD :D :D |
Cytuj:
zal.br |
Golden Kye(3304)
Ja na daneze znalazlem Golden Kye numer: 3304 lezal kolo depo w Carlin wziolem ale po tygodniu jak hackneli mnie i lipka. A procz tego znalazlem na roocku studdet legs lezaly pod drzewem przykryte ded wolf i deer:D .
|
Ja znalazłem w worku Noble Armor, pewnie sobie ktoś schował :]
|
Znalazłem lota wartego 8k8o to se pomyślcie co w nim było nie:confused:
Nie bede pisał bo szkoda czasu:D |
^,- Ja znalazlem 10k na statku tzn. 99 platynek ;p (komus wypadlo jak podrozowal, pewnie mial pelny bp i 1cc ;p dokladnie w venore jak wracalem z nowym beggar outfitem do ankrahmun xD ) yyy... I z 3 deady na minosach na darashi xD W jedyn Meduska, Volcanic rod, 5~ bp's mf, bp hmm :) A z innych to jakies smieci ;p Czesto tam sobie latam bo nOObki schodzą na -2 i -3 z yellow hp xD Czasami sie cos lurnie xD
Pozdrawiam, Andrzej |
Tibia
Szedł sobie gosciu.Pyta sie mnie czy PL?.Odpowiedzialem TAK.Wyzucił na ziemie bohy.Napiał wez sobie nie wiem do czego to słuzy.I tak wiołem bohy.
I popiepszałem jak głupi. To byl muj najlepszy przedmiot jaki znalazlem na ziemi:baby: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :baby: :baby: :baby: |
Na rooku przed wprowadzeniem banku znalazłem ciało z 700 Gp i Silver Amulet.
Na Mainie zakosiłem Two Hented Sword.:evul: |
Ja gram na azurze tam jakiś koleś pojebany wg mnie chyba br rzucał różne itemy jakis pojeb, ja akurat zalapalem się na crown armor,c helmet i żucił jeszcze ice rapiera też udało się go chwycic :D
|
Czy wyrzucenie Teddy Beara,Demon Arma,Soft bootsów,Demon Helmeta,Green Gema(...) na ziemie,się liczy? :).To tylko cząstka rarków xD..Nie no to taki żarcik.
@topic:Tak na serio to właże sobię na D lair na Edron i patrze liścik.I jest napisane tak : XXXX hunting here.I will be 1 hour else.If you have problem/question,message me <-- coś w tym stylu,w każdym bądź razie chodziło,że zostanie jeszcze 1 godzinke.No to chciałem sobie na edron poexpić,bo veno zajęte,ank zajęte to piszę do tego człowieka.Na co on mi odpowiada,że opuścił już,cave jest free i moge spokojnie expic.No to sobie expie expie i nagle zauważam pod ciałem DL'a bag,z ciekawości sobie otworzyłem i patrze,a tu 4 dragon shieldy,2 serpenty,energy ring i d hammer.Napoczątku byłem troche ździwiony,więc znów napisałem do delikwęta:D.On powiedział,że on sobie robił lootbag ze wszystkiego co mu wypadło,tylko kase brał do bp,ponieważ był wypełniony manasami i miał tylko 100 cap,a przyszli goście i go chcieli zabić,więc uciekał i nie wzioł lootbaga.Powiedziałem mu,że mu oddam lootbag,po czym po huncie podeszłem do depo w Edron i oddałem mu.W zamian,za to że postąpiłem dobrze,odstąpił mi 4 dragon shieldów. Jednakże,to było jakieś 20k,znam kolesi co kradną lootbagi po 50k,z mintwallin itp,ale ja nie kradne bo to lamme. |
szedłem do depo pierwszy raz w venore na main jak wyszlem z rooka i znalazlem na ziemi serpent sword :D
|
w skrzyni miedzy cormaya a edron chyba zioomek sie przeprowadzal i mu net padl albo nie wiem moze zostawil na pastwe losu ;-)
--> G-armor --> BOH --> B-Robe --> F-Axe --> Vampire Shield --> FOOOOOOD -->~50 świecidek kazdego rodzaju pozdro !! |
w skrzyni miedzy cormaya a edron chyba zioomek sie przeprowadzal i mu net padl albo nie wiem moze zostawil na pastwe losu ;-)
--> G-armor --> BOH --> B-Robe --> F-Axe --> Vampire Shield --> FOOOOOOD --> ~50 swiecidelek kazdego rodzaju --> Bp's Ring'ow pozdro !! |
JA raz na ziemi znalazlem 100 zl :evul: a dokladnie na chodniku i nie przykryte niczym:p niewirem czy to jest kradziez ale nik nie zostawil listu ze to jego ;)
|
Piątek 13
wczoraj tj piątek 13:) expie sobie spokojnie na cycach, własnie dedlem kolejnego i trafilem myszka kolo ciala, pod drzewem w jakiegos baga. W srodku bylo 8 innych wiec otworzylem 8 z kolei:D a tam juz czekalo na mnie 7 halabard:cup:
|
Na Rocku pare plate shield i mace:)
Na mainie noble armor i pare plate legsow:] |
W Thais normalnie, legalnie ide sobie na statek (lubie tam sobie podsumowywac dzisziejszy tibijski dzien), ide pod poklad zaglondam do skrzyn (stary nawyk) i patrze a tam 2x crown set, 30k, megusa shield, 10 wand of cosmic energy, 3x knight armor, 500 ryb, 100 shell (te z żółwia), bright sword, blue robe, 10 explorer brooch (?), 250 scarab coins, 30 small amethyst, 5 elephant tusk, 20 small sapphire, red gem, 100 white pearl.
Myslalem ze padne z wrazenia. Naszczenscie blisko byli moi kumple wienc wszystko przetransportowalismy do mojego domku ^_^. Nie musicie mi wierzyc. |
up
tylko zazdrościć |
Ja znalazłem przed miasem PLATE ARMOR i PLATE LEGS B)
|
a ja znalazłem label z pass'ami gma. Okazało się że to mój wujek to mu powiedziałem żeby sobie zmienił na inne.
|
ja najlepszą rzecz to znalazłem w jakimś ciele gdy zaczynałem grać (7lvl na minie :P) leżały tam Bohy ale jak zobaczyłem że nie mają arma a moje miały 1 (8o ) to poszedłem dalej :P dopiero po paru miesiącach gry zaczaiłem cenę tych bootkow bez arma :P
|
;d nie wiem czy to można nazwać na ziemi ale noob charem na infernie facet bawił się g armem podszedłem do tego depotu stanąłem obok ,stoję i ciągle przesuwam ze środka w bok i w końcu chciał się popisać i znowu na bok i tak mu zakosiłem ;d groził mi huntem potem ale go wyśmiałem ;d cya noobs
|
Na aldorze gdy byla jedna z wiekszych wojen (wtajemniczonym wystarcza dwa slowa Black Widow) ktos zrobil anika na rsie, wiec kiedy otoczyli go wrogowie po prostu wsadzil w byle jaki worek demon armor i zostawil majac nadzieje ze to odzyska. przeliczyl sie chlopak ;].
|
wiesz ja znalazłem ze 100 golden helmetow <----- Joke
naprawde to znalazłem loot backpack z 1000 boltow i crossbow z 10 koles targał z kazz do carlin a ja mu zajebalem loot |
Ja na ziemi tylko 1 cenna zecz znalazlem Wolf paw :) :cup:
|
Rook: katana, copper shield, chain armor
Main: Crown Helmet, Crown Armor, Plate Legs, Fire Axe ;0 |
Ja na rooku 2 Mace bo jakiś 24 lvl wyrzucił a na mainie Golden Armor w obok ciała
|
aja ... a ja ... a ja ... znalazlem na rotach 10 katan! :cup:
|
Najcenniejsze na ziemi fire sword ;p
A w deadzie lezacym na ziemi medusa shield =] |
Fire sword będący w stamped parcelu, a na ziemi p legs:p .
|
Cytuj:
dadadada, zaglONdac to powinienes do slownika, a nie do skrzynek w tibii... watpie ze ktos uwierzy w ta bajke :) #topic kiedys na klatce znalazlem 2 dysie |
Cytuj:
|
Hehehe dzisaj miałem cudownego farta jakiś paladynek dedł od wyverny wzbogaciłem sie o platinum amulet i 500 arrows :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:38. |