![]() |
Cytuj:
|
Vylkus :) a tam gadasz :P wczoraj bylem tkaipijany po whiskaczu ze ledwo ta mysza jezdzilem :D ( Oczywiscie uzytkownikom forum ponizej 18 lat od razu mowieze sciemniam i alkoholu wcale nie lubie i nie pije nigdy bo szkodzi zdrowiu i jest bebe :) ) ze o 4 to bylem w polowie snu :D no dobra niech wam bedzie to niedlugo zaczynami expic :D
|
Wujku przecierz ty wiesz o co mi chodzi. a tak wogule to ciekawe z kim pijesz;P Kiroy podpowiem ci gdzie mozesz isc expic. na Gsy albo na Hero:P (potrzebuje Giant spider silk i czerwone szmatki-zaplce dobrze;p) albo na behemoty;p
|
Cytuj:
Ściągasz po prostu plik który uaktualnia tibicam. Bodajże nazwa MDA czy cuś takiego ;). BTW. Gratz fraga... jak oglądałem reca to nawet przoczyłem ded'a tak szybko padł :D Myśle że ET nie musi expić, potrzebujecie kaski... Ważne jest też by NG nie expiło :) |
Piszac tego posta, w sumie pierwszego mojego posta w tym temacie chcialbym przede wszystkim pogratulowac ET tego, ze dobrze radza sobie w wojnie z ta historzyczna gildia na Obsidii. Szczerze, to na poczatku nie wierzylem w to, ze uda wam sie zabic kogokolwiek znaczacego z NG, a tym bardziej Azareda ^^. Bylo przeciez kilka wojen wczesniej - mniejszych, wiekszych, w ktorych NG nie pozostawialo cienia szans rywalowi. No ale widze, ze Polakom brakowalo tej sily, zjednoczenia oraz zdecydowania i determinacji, ktora teraz posiadli. Mimo, ze ET liczy tylko 10~ osob to spisuje sie bardzo dobrze. Z kazdym nowym fragiem na graczu z NG zaczynam coraz bardziej wierzyc w sile polakow na tym serverze.
Szkoda tylko, ze te fragi ida tez w druga strone =(, ale wkoncu to normalne na wojnie. Chcialbym wziac udzial w tej wojnie i walczyc o honor polskich graczy na tym serverze. Niestety w ostatnim okresie nie moge grac z powodu zbyt duzych lagow. Nie mam takze funduszy na to, zeby sie bic, wiec dalej pozostane na dotychczasowym stanowisku i bede wspieral ET duchowo =). Jest tez opcja, ze albo lagi wkoncu mina, albo zmienie neta. Wtedy chcialbym wbic kilka leveli, zrobic dhq, anni oraz ze wszystkich sil wpomoc ET w tej wojnie. Mam nadzieje, ze nastapi kiedys taki dzien, w ktorym wszyscy polacy na Obsidii zjednocza sie, i tym razem to my nie pozostawimy cienia szans rywalowi =). |
Cytuj:
|
Plz napisz ktos, co i jak z tym tibiacam, ale napiszcie tak jak dla 8letniego dziecka plaxx :D powaga. Sciagam i co dalej zrobic zeby zobaczyc ten jeb*** filmik...???:baby:
|
@up
Wrzuć plik mda do folderu TibiaCam (znaczy sie gdzie masz filmiki itp.) i jak wyskoczy Ci okienko Czy zamienić to wciśnij OK |
NG zaczeło porządnie expic...
Brawa Dla pephego który próboje coś wbijać expa. |
Cytuj:
|
Cytuj:
I co zrobic zeby odpalic filmik ? :D Smiejcie sie smiejcie ale ja powaznie nie wiem jak to odpalic ^^ |
Active > Play > Enter Game > Wciskasz ok bez żadnych passów i wyskakuje Ci okienko z listą filmików : )
|
dzieki wielkie stary ^^
|
Jeszcze jakby mi ktos powiedzial jak sie nagrywa to jush by byla szopka :D
|
Cytuj:
|
to forum zamienia sie w "jak odpalic tibiacam"?:D
|
No nareszcie N.aród G.eji nieexpi tak szaleńczo jak wcześniej... Do roboty chłopaki...
|
Moim zdaniem niejest tak jak sobie myslicie:cup: Mannow se bije lvl Azared tez :confused: ARCHIN I dORPAZ:cup:
|
To ze memy chemics padl to ich nieinteresuje dla nich on moze rooka zaliczyc beda potrzebowac sorc to se znow jakiegos wezma;(
|
laaaagi nawet w nocy -.-
a na selenie zrobilem sobie 11 palka i nie mam lagow ; d a na obsidii nawet 1 lv na rooku przycina co chwile :o |
a tak apropo:
Jan 12 2007, 22:51:09 CET Died at Level 165 by a diabolic imp -1,065,266 expa w tyl :) hmm przydaloby sie zeby mannow tez padl ;s ciagle expi bezkarnie :( HAIL Diabolic IMP! :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
o widze ze do ET doloczyli:
Evo'Hawk Fozivo Gnir'Hawk Illu'Hawk Raidrion - wreszcie macie kine ! Sephern Leonda - drugi kina ,troche slabszy ale jest ;d Anubis Demoniac - i jeszcze jeden ryc dobrze jest miec hawkow po swojej stronie ;) mysle ze teraz juz sie wiecej nie powtorza sytuacje z hellgate ps : lol tez mam lagi |
to jeszcze nie koniec :)
|
Gildie sobie zmien w profilu :p
|
Róbcie filmiki na rec z ataków i wklejajcie je w tym temacie.
|
widze ze zabawa dopiero teraz sie zacznie :) skopcie im tylki!!! gogo ET :) a Pephy zdradzsz kto jeszcze jeszcze planuje dojsc do was?:>
|
|
Widze że nastepny doszedl do ET ... Trevlig
|
dzis chcielismy open battle ngsie pologowalo ale niestety nie wyszli :/ czyli jak zawsze ebdzie :P open battle nas 8 ich 30 moze wtedy wyjda na OB :P aff jakie to sa nooby :P
|
Fajnie że nowi ludzie dochodza do ET ale w tym momenie rodzi sie jedno pytanie. Czy oni sa jakos sprawdzeni? Nie ma wsrod nich szpiegow? Macie jakas pewnosc ze Was nie bede szpiegowac? Niektorzy z nich byli w NG i to calkiem niedawno.
|
Tak z innej beczki...
Wie ktoś, kto sprzedaje pacce za tibijską kase? |
@Gaw~
Oni juz mieli plan na ten sqad miesiac temu. Tylko dopiero teraz doszli |
@Axel
Aha, no to świetnie. Skoro im ufaja to nie ma problemu i mam nadzieje ze nikt z nowego team'u ET nie wyrwie sie by ich szpiegowac. Zycze powodzenia i nastepych czlonkow ET. |
16:43 Hayalet [114]: exura vota
; ) |
Bardzo dobrze sie stalo ze do ET dolaczyly nowe sily, juz myslalem ze to sie nigdy nie stanie. Pozostaje mi miec tylko nadzieje ze wasza taktyka i zgranie pozostana na dotychczasowym wysokim poziomie. Teraz sie zacznie prawdziwe show :o
|
nareszcie szanse sie wyrownaly:D (w ilosci ludzi)
Hail Kiroy:cup: |
Hayalet owned. Juz 3 raz. Chlopak ma silna wole ze nadal chce mu sie grac.
|
12:34 Hayalet [114]: exura vota
to najlepsze ! @edit don~ mnie wyprzedzil -.- |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:52. |