Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80742)

pawlon 09-10-2006 17:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Agnieszka21 (Post 1024130)
omg czlowieku.. Ja napisalam ze dostalam msg, ze padlam bo jestem kolezanka Ayl~`.. a nie ze znam Aylithe.. ale ok.. juz nie bede w to wnikac nie ma sensu malo istotne....
Nie pisz ze to jest bezpodstawnym klamstwem bo ja to co pisze opieram na pewnych faktach i nic nie wymyslam.. nie miala bym zadnego powodu zeby klamac w tak tandetnej sprawie(.. niestety nie skopiowalam tej msg .. a zaluje bo bym Ci zatkala buzie) a ty hmmm jakis powod by sie znalazl - nie pierwszy raz sie zdarza ze ktos z relictus wymienia nie prawdziwe powody "ubicia" kogos... widzisz a Twoje teksty opierja sie na fantazji i domyslach ,tak jak to z telenowelami... Dramatyzuje.. tez nie wiem skad sie takie bzdrury w Twojej glowce biora.. bo dla mnie to jest po prostu szydera z tego co robicie, piszecie itd.
Prawda jest taka..( ktos to ladnie okreslil) "server umiera " a to jest w duzym stopniu Wasza wina...

DEFINITYWNIE moj ostani reply na toj post.

prosta sprawa - napisalas ze ejstes kolezanka ayl~ ==>> znasz ja, to jedno i to samo, nie napisalem ze si przechwalasz ta znajomoscia, to jzu sobie dopowiedzialas.

a propo klamstw" "dostalas wiadomosc" za co padlas, sugerujesz ze od nas, ale kto to napisal to "wielka tajemnica" i "prywatna sprawa" i jest to takze "oficjalna" deklaracja naszej gildii, mimo ze jakos nikt z leadership nic takiego nie pisal

co do faktow to nie znasz znaczenia tego slowa, masz tu apre faktow:

bylas retired ==> PKowalas na randomie, wbilas red skulla ==> zabilas znajomego membersa relictus ==> wrocilas na galane ==> przy pierwszej okazji padlas za to.

to sie nazywa ciag przyczynowo skutkowy, komentowac nie bede, kazda sensownie myslaca osoba sama wyciagnie wnioski.

jak ktos z relictus sobie za duzo pozwala to ma rozmowe na ten temat, demi i raverton jzu wylecieli za swoja postwe, ty natomiast nawet nie potrafisz przytoczyc imienia osoby ktora do ciebie napisala - nie dajac nam w ten sposob mozliwosci weryfikacji twoich klamstw - bo albo to nie mialo miejsca, albo to nie bylo od nikogo z relictus.

KONIEC

Agnieszka21 09-10-2006 17:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Qreew (Post 1024151)
Nasza wina poniewaz walczymy zeby nie miec hunta?
Gralismy sobie normalnie, zostalismy zmuszeni do walki i w tym samym czasie Macius(śrubokret) ukradl eq krupnika. Tym czynem stal sie moim najwiekszym wrogiem :D
Jezeli ten server umiera to przez takich jak macius, a nie nas =)

ehh...Z tego co pokazujecie Wasza walka o to zeby nie miec hunta juz sie dawno temu skonczyla... a wina lezy po obu stronach.. i nie zaprzeczaj temu... zachowujecie tak jak druga strona wiec nie uwazajcie sie za lepszych i tyle... ciekawe czy teraz chcecie pokoju czy wladzy nad servem ...

ps. Isildur's Earl ehh trzeba bylo zostac obojentym... a jesli o czyms piszesz to plix konkrety .. trzeba bylo zacytowac te zdania pozbawione sensu.. itd to bym mogla Ci cos na ten temat powiedziec.."Think about it" gdybys dal czym kolwiek w swojej wypowiedzi mi powody do myslenia.. napewno bym to zrobila.. . ale jakos zadnej rewelacji w niej nie widze.. pozdro

ps .Pawlon(" jest to takze "oficjalna" deklaracja naszej gildii, mimo ze jakos nikt z leadership nic takiego nie pisal") czy ja napisalam ze to byla oficjanla deklaracja waszej guild?? wybacz nie przypominam sobie.. po prostu po moim dedzie ktos taki podal powod i tyle..

pawlon 09-10-2006 17:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Agnieszka21 (Post 1023877)
nie pier*** bo dostalam oficjal msg ze jestem hunted za to ze jestetem kolezanka Ayl~` wiec te bajki zachowaj dla siebie

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Agnieszka21 (Post 1024231)
ps .Pawlon(" jest to takze "oficjalna" deklaracja naszej gildii, mimo ze jakos nikt z leadership nic takiego nie pisal") czy ja napisalam ze to byla oficjanla deklaracja waszej guild?? wybacz nie przypominam sobie.. po prostu po moim dedzie ktos taki podal powod i tyle..

nothing to add. bye

Agnieszka21 09-10-2006 18:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pawlon (Post 1024259)
nothing to add. bye

sry dalej nie widze gdzie napisalam ze to byla oficjal deklaracja Relictus..
jesli dla ciebie msg ktora pisze osoba.. wyjasniajaca powod mojego hunta.. jest oficjalna deklaracja waszej guild to ok masz racje...

i tak dla wyjasnienia... na forum pisaliscie ze beda padac przyjaciele Ayl.. pozniej padlam.. a pozniej .. ktos tak wyjasnia moja smierc.. mysle ze mialam wystarczajace powody zeby napisac to co napisalam....

Doggie 09-10-2006 18:22

Skoro pawlon mówi, że oficjalne powody, etc. (nie wiem jak to wytłumaczyć) dostaje się od tych konkretnych osób, które wypisał, to w takim razie to co reszta osób z guildi mówi to według mnie powinno się olać : E

@pawlon (wybacz ale musze ×D)

Ni psz tak szbko bo si zmczysz i co wdy bdzie : P

Doggie

dressu 09-10-2006 19:51

NIE! NO NIE MOGE JUZ Z NERWOW WYTRZYMAC! Przeciez ona nie widzi swiata poza BOltanem! Wszystko co on robi to jest najlepsze, godne pochwaly , on niewinny , a to co Relictus robi to jest najgorsze! Przeciez w Relictus to najgorsze PA! A Hwl to pokojwa gildia! Hail Aylitha! HAIL HAIL HAIL!

Niestety taka prawda jest m wszystko co zrobia hwl to jest dobre..

Tylko przypomne ci jedno..Relictus gral w pokoju..za pierwsze lepsze pa wylatywali ludzi , albo dostawali ostrzezenia..

Ale zadam pytenie retoryczne sama sobie odpowiedz na to pytanie :KTO WYPOWIEDZIAL PONOWNIE WOJNE PRZECIW RELICTUS!?KTO ZABIL KONDE I LOVIZE BEZ POWODU?NO KTO? KOMU SIE NUDZILO NA GALANIE I MUSIAL WYPOWIEDZIEC TA WOJNE? RELICTUS?! RELICTUS?!

jeszze jedno ..WROcilas na forum , zrobilas poploch tak? O to ci chodzilo tak? Ty nawet nie wiesz co piszesz!

Isildur's Earl 09-10-2006 19:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Agnieszka21 (Post 1024231)

ps. Isildur's Earl ehh trzeba bylo zostac obojentym... a jesli o czyms piszesz to plix konkrety .. trzeba bylo zacytowac te zdania pozbawione sensu.. itd to bym mogla Ci cos na ten temat powiedziec.."Think about it" gdybys dal czym kolwiek w swojej wypowiedzi mi powody do myslenia.. napewno bym to zrobila.. . ale jakos zadnej rewelacji w niej nie widze.. pozdro

No chyba po coś się siliłem, żeby pisać tego posta nie? ^^ Popatrz na swoje wypowiedzi i się domyśl, a nie chodzisz z klapkami na swoich cudnych oczętach ;] Nie muszę przytaczać żadnych fragmentów bo w każdym Twoim poście znajdzie się to i owo :>

Tyle ode mnie ;)

Lord Hybrid 09-10-2006 20:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Agnieszka21 (Post 1024273)
sry dalej nie widze gdzie napisalam ze to byla oficjal deklaracja Relictus..
jesli dla ciebie msg ktora pisze osoba.. wyjasniajaca powod mojego hunta.. jest oficjalna deklaracja waszej guild to ok masz racje...

i tak dla wyjasnienia... na forum pisaliscie ze beda padac przyjaciele Ayl.. pozniej padlam.. a pozniej .. ktos tak wyjasnia moja smierc.. mysle ze mialam wystarczajace powody zeby napisac to co napisalam....

Prawdziwa feministyczna psi......... Mysli że jak ma okragłą dupe i jędrne cyce to już każdy musi sie z nią zgadzać i ulegać jej pierdo...... Czytałem już kilka dni to forum i to co pisze, jak sie do innych odnosi i już qwa nie moge wytrzymać...... wyłącze to badziewie na kilka dni..

Btw. popieram pomysł wprowadzenia ignora na posty jakiegoś uzytkownika. Dzięki temu nie bede zwracał każdego posiłku po jakim czytam jej posty

Wapivos 09-10-2006 20:18

@Tharrin
Kiedy ostatnim razem widziales kogos z Dh z rs'em? Z tego co pamietam to ostatni byl Cursed~. Zaliczyl 3 unjusty w 1 dzien. Wytlumaczyl sie (jak chcesz wiedziec wiecej to daj znac:P) i przestal grac z tego powodu.
Jesli chodzi o sile Dh to nie jest ona duza. Tu sie zgodze ale pamietaj ze Dh ma wielu znajomych :P
Co do Yuperda to sytuacja byla troche bardziej skomplikowana niz to sie wydaje w pierwszej chwili (i znowu jak chcesz wiedziec wiecej to sluze informacja).

@Kurier
Z takimi deklaracjami co do Femuza to nie wal do mnie tylko do lidera Dh. Warna dostanie jak wroci z wycieczki (na weekend).

pawlon 09-10-2006 20:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wapivos (Post 1024549)
@Tharrin
Kiedy ostatnim razem widziales kogos z Dh z rs'em? Z tego co pamietam to ostatni byl Cursed~. Zaliczyl 3 unjusty w 1 dzien. Wytlumaczyl sie (jak chcesz wiedziec wiecej to daj znac:P) i przestal grac z tego powodu.
Jesli chodzi o sile Dh to nie jest ona duza. Tu sie zgodze ale pamietaj ze Dh ma wielu znajomych :P
Co do Yuperda to sytuacja byla troche bardziej skomplikowana niz to sie wydaje w pierwszej chwili (i znowu jak chcesz wiedziec wiecej to sluze informacja).

@Kurier
Z takimi deklaracjami co do Femuza to nie wal do mnie tylko do lidera Dh. Warna dostanie jak wroci z wycieczki (na weekend).

wiesz mieszkam w greenshore, tam gdzie byl GH gildii, i wiem ze bylo w niej duzo red skulli, teraz nie jestem w stanie podac konkkretow, jako ze prawie nie gram. natomiast jak gralem aktywnie a to nei bylo tak dawno jeszzce w wakacje to te red skulle tam byly :P

co do yuperdo nie twierdze ze wiem wszsytko o nim, ale wiesz ja go spotkalem w roznych sytuacjach, zmienialismy sie na spawnach itp, i wierz mi, on byl co najmniej 3krotnie zrodlem nieporozumien na spawnach, robil zamieszanie, krecil zeby spawna nie przekazac osobie ktora byla next itp, i to wszsytko nie bylo w zadnej wojnie czy cos. zreszta nie raz z nim rozmawialem i mam powody przypuszczac ze nie jest on taki pokojowy za jakiego sie podaje. a jak wynikal problem to czesto mowil ze nie ma czasu i bagatelizowal sprawe...wrecz czesto okazywal sie ignorantem, czlowiek ktory naprawde chce dbac o dobre imie tak nie robi, a tak naprawde "legenda" dwarfoodu narosla za czasow bardzo dawnych, teraz to ma niewiele z tym wspolnego. oni byli "peacefull" bo zawsze mieli jakies uklady i nie mieli problemow przez to, wiec nie miales okazji zoabczyc ich drugiej strony ;)

dog@
reszta osob moze mowic za siebie, np to ze ja kogos huntuje to nie znaczy ze robi to cala gildia, natomiast w imieniu gildii mowic moga tylko leaderzy. oczywiscie jak members poprosi o wsparcie, wyjasni sprawe itp to moze dostac wsparcie od calej gildii(i prawie na pewno dostanie), ale dopoki tak sie nie stanie to to co mowia jakies noob chary blizej nie okreslone, nie jest jednoznaczne ze stanowiskiem gildii.

Vienek 09-10-2006 20:42

Omijając te wszystkie kłótnie

info:

next 100 lvl: Dejwidek

i tyle ;)

Doggie 09-10-2006 20:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pawlon (Post 1024589)

dog@
reszta osob moze mowic za siebie, np to ze ja kogos huntuje to nie znaczy ze robi to cala gildia, natomiast w imieniu gildii mowic moga tylko leaderzy. oczywiscie jak members poprosi o wsparcie, wyjasni sprawe itp to moze dostac wsparcie od calej gildii(i prawie na pewno dostanie), ale dopoki tak sie nie stanie to to co mowia jakies noob chary blizej nie okreslone, nie jest jednoznaczne ze stanowiskiem gildii.

A co ja niby napisałem? : D W porządku można powiedzieć, że rozwinąłeś moją myśl, bo do końca nie wiedziałem jak to napisać : P

Doggie

sarm 09-10-2006 21:02

Czytałem już kilka dni to forum i to co pisze, jak sie do innych odnosi i już qwa nie moge wytrzymać...... wyłącze to badziewie na kilka dni..

Btw. popieram pomysł wprowadzenia ignora na posty jakiegoś uzytkownika. Dzięki temu nie bede zwracał każdego posiłku po jakim czytam jej posty[/quote]

nic dodac nic ujac, wyraziles moje mysli idealnie....

Wapivos 09-10-2006 21:16

Jak juz mowilem nie widzialem nikogo z Dh z rs'em poza wspomnianym Cursed~ no i Yupem. A w Dh jestem od stycznia wiec troche juz widzialem:P
Co do tego, ze Dh swoja "legende" zbudowalo znacznie wczesniej to masz racje. Odkad odszedl Mezzy to nie to samo =( No i Priko caly czas retired...
Ehhh... Old times... Duuuzo sie w Dh zmienilo od poczatku roku ale co zrobic.

Aha... "Our guild is based on Friendship, Beer and Dwarves! Hail Dwarfhood, Hail Dwarves, Hail Beer and Hail Durin! Allied with the First Galanian Division."
Gdzie tam jest peacefull?;)

Xulorin 09-10-2006 21:23

@ Pawlon

Popieram Cie co do Yuperdo wcale taki święty nie jest za jakiego się uważa, nadal pamiętam to co kiedyś chciał zrobić koledze i nie zapomne.

Btw. z czystej ciekawości jaki nick ma nasza ulubiona koleżanka Agnieszka? : >

@ up

DH też święte nie jest :). Wprawdzie tyczy się to Yuperdo kiedy był w DH. No ale kilka nie ciekawych spraw o Peacebringerze usłyszałem i poczytałem na forum (Nick trafny do zachowania).

Bru666 09-10-2006 22:37

:)

Demention allied with Aeternitans.
So it begins..
Wcześniej czy później musiało do tego dojść. Zobaczymy co przyniosą kolejne dni:)

Zimpa 09-10-2006 22:38

Skopo wypowiedzial wojne a ja zgodnie z obietnica opuszczam gildie

Tharrin zeby nie bylo ze jestem potencjalnym przeciwnikinem nie mam odwagi i ochoty stawac w wojnie

Tragicall 09-10-2006 22:40

Jestem ciekawy czy to była demokratyczna decyzja, bo z ludzi którzy tam są to połowa raczej o wojnie nigdy nie myślała, a druga za naszych szpiegów może robićB)

Lord Hybrid 09-10-2006 22:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tragicall (Post 1024893)
Jestem ciekawy czy to była demokratyczna decyzja, bo z ludzi którzy tam są to połowa raczej o wojnie nigdy nie myślała, a druga za naszych szpiegów może robićB)

Z tego co widze to już 60% odeszła. A reszta jeszcze nie wie że to jest Skopo's Decrataion aa nie Demention ;) Sami nie będziemy atakwoać demention przez kilak dni żeby nie zabić nie poinformowanych którzy nic złego nie zrobili.

Dodatkowo ciekawe czy pamietacie Skopa w roli leadera Majestic allied do maffers i co zrobił potem - oczywiście zapłacił jako jeden z pierwszych. Nikogo nie oskarżam (ani Skopa) bo to tylko gra i każdy roni co chce. No i Mam nadzieje że niedługo pewnie skoczymy na browca w naszym pięknym mieście ;) pozdro all

Bru666 09-10-2006 22:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tragicall (Post 1024893)
Jestem ciekawy czy to była demokratyczna decyzja,

No cóż.. nie do końca ;) Przynajmniej ja się o tym dowiedziałem z forum tibii.com :p

Lord Hybrid 09-10-2006 23:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bru666 (Post 1024911)
No cóż.. nie do końca ;) Przynajmniej ja się o tym dowiedziałem z forum tibii.com :p

A popierasz leadera i podążasz za nim?

Doggie 09-10-2006 23:27

Hahaha Skopo PWND.
Dajcie mi sorca ja chce poSZCZelać ×D

Doggie

Demiphant 09-10-2006 23:43

Tharrin może i był powód do wywalenia mnie z Relictus ale pamiętaj,że na tych pkowaniach noobami było conajmniej 7-8 osób z Relictus tak samo aktywnych jak Demi Rook a nawet bardziej.Zdażyło się nawet,że Ratten,Amazonfisken i z tego co pamiętam to i Navo uczestniczył w jakimś i to jest z deka nie fair ale cóż trzeba żyć dalej GL.;]

pawlon 10-10-2006 00:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Demiphant (Post 1024955)
Tharrin może i był powód do wywalenia mnie z Relictus ale pamiętaj,że na tych pkowaniach noobami było conajmniej 7-8 osób z Relictus tak samo aktywnych jak Demi Rook a nawet bardziej.Zdażyło się nawet,że Ratten,Amazonfisken i z tego co pamiętam to i Navo uczestniczył w jakimś i to jest z deka nie fair ale cóż trzeba żyć dalej GL.;]

nie ja cie wyrzucilem, nie bylo mnie wtedy on line, i nie znam szczegolow.. ale musze zaufac Trio. wielokrotnie cie prosilem o przestanie pk,i zebys sie kontrolowal, jeszcze w poprzedniej wojnie, nigdy nei dalo to efektow, to msuialo sie tak skonczyc.

skopo i spolka@
witamy w war.

zimp@
jako leader bym sie na tobie zawiodl co zreszta sie stalo, natomiast z mojej obecnej pozycji mysle ze to dobra decyzja. razi mnie fakt ze ktos w waszej gildii naklamal zeby sklonic ludzi do wojny, wiem bo rozmawialem z guga~ niedawno, i ktos mu niezlego shitu naopowiadal na temat tego co jest napisane na tym forum. ale coz kazdy podejmuje wolne wybory

EDIT: widze ze guga odszedl, dobrze, jest jednym z kilku z ktorymi nie chcialbym walczyc w tej gildii, moze to noober ale go lubie, a 1,5 roku w gildii razem robi swoje :)
so be it.

Doggie 10-10-2006 00:23

http://www.younewb.com/index.php/200...-park-episode/

A tak, żeby humory poprawić ×D

Doggie

"Teh one who make chaos Skopo de'tag"

EVUL!

Bartol1 10-10-2006 07:31

SIR BABOLEK

Oct 10 2006, 07:08:50 CEST Killed at Level 78 by Ascario
and by Pucol

A teraz moja rozmowa z nim po dedzie
07:17 Navoxiv [110]: =**
07:17 Sir Babolek [77]: nie smiej sie
07:17 Sir Babolek [77]: -;-
07:17 Navoxiv [110]: haahahah
07:17 Navoxiv [110]: i po co wam to bylo?
07:17 Sir Babolek [77]: kurwa
07:18 Sir Babolek [77]: co ja zrobilem ?
07:18 Navoxiv [110]: posiedzicie w PZ miesiac
07:18 Navoxiv [110]: i wam sie odechce
07:18 Sir Babolek [77]: zrobilem cos ?
07:18 Sir Babolek [77]: lalem was?
07:18 Sir Babolek [77]: nie
07:18 Sir Babolek [77]: za freko
07:18 Sir Babolek [77]: padlme
07:18 Sir Babolek [77]: -;-
07:18 Sir Babolek [77]: wez przestan
07:18 Navoxiv [110]: doszliscie do wojnny
07:18 Sir Babolek [77]: gildia
07:18 Sir Babolek [77]: byla neutralna
07:18 Sir Babolek [77]: potem
07:18 Sir Babolek [77]: bym odszedl tchorz
07:18 Navoxiv [110]: wczoraj doszla do wojny
07:18 Sir Babolek [77]: tchorzem nieceh bcbyc
07:18 Navoxiv [110]: dlatego bedziesz padac
07:19 Navoxiv [110]: nie 1 i nie ostatni raz
07:19 Sir Babolek [77]: pierdole
07:19 Sir Babolek [77]: ochodze
07:19 Sir Babolek [77]: z gildi
07:19 Sir Babolek [77]: chce pograc
07:19 Sir Babolek [77]: troche
07:19 Sir Babolek [77]: ale
07:19 Sir Babolek [77]: nie ide do rel~

ogolnie to dawno sie tak nie usmialem... Nie chce byc tchorz zey za 5min odejsc.. ;)

Lord Hybrid 10-10-2006 08:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bartol1 (Post 1025010)
SIR BABOLEK

Oct 10 2006, 07:08:50 CEST Killed at Level 78 by Ascario
and by Pucol

A teraz moja rozmowa z nim po dedzie
07:17 Navoxiv [110]: =**
07:17 Sir Babolek [77]: nie smiej sie
07:17 Sir Babolek [77]: -;-
07:17 Navoxiv [110]: haahahah
07:17 Navoxiv [110]: i po co wam to bylo?
07:17 Sir Babolek [77]: kurwa
07:18 Sir Babolek [77]: co ja zrobilem ?
07:18 Navoxiv [110]: posiedzicie w PZ miesiac
07:18 Navoxiv [110]: i wam sie odechce
07:18 Sir Babolek [77]: zrobilem cos ?
07:18 Sir Babolek [77]: lalem was?
07:18 Sir Babolek [77]: nie
07:18 Sir Babolek [77]: za freko
07:18 Sir Babolek [77]: padlme
07:18 Sir Babolek [77]: -;-
07:18 Sir Babolek [77]: wez przestan
07:18 Navoxiv [110]: doszliscie do wojnny
07:18 Sir Babolek [77]: gildia
07:18 Sir Babolek [77]: byla neutralna
07:18 Sir Babolek [77]: potem
07:18 Sir Babolek [77]: bym odszedl tchorz
07:18 Navoxiv [110]: wczoraj doszla do wojny
07:18 Sir Babolek [77]: tchorzem nieceh bcbyc
07:18 Navoxiv [110]: dlatego bedziesz padac
07:19 Navoxiv [110]: nie 1 i nie ostatni raz
07:19 Sir Babolek [77]: pierdole
07:19 Sir Babolek [77]: ochodze
07:19 Sir Babolek [77]: z gildi
07:19 Sir Babolek [77]: chce pograc
07:19 Sir Babolek [77]: troche
07:19 Sir Babolek [77]: ale
07:19 Sir Babolek [77]: nie ide do rel~

ogolnie to dawno sie tak nie usmialem... Nie chce byc tchorz zey za 5min odejsc.. ;)

Z tego co wiem to przez babolka głównie dołączył skopo do war to jak on może teraz sie wycofać i być neutral???

Agnieszka21 10-10-2006 08:50

Nie no ale sie usmialam czytajac kolejne posty... wkur***cie sie z mojego powodu.. kupicie sobie cos na uspokojenie ...bo dla mnie jest to zabawane ze jedna osoba mogla wprowadzic taki zamieszanie na forum...:o
Ehh niestety pewne rzeczy sa za trudne do zrozumienia.. a Wy macie tendencje to przekrecania pewnych rzeczy.. a ja juz pisalam ze jesli byscie nie chcieli wdawac sie w dyskusje ze mna to by bylo ingnore na moje posty.. jakos pokazaujecie cos innego...:]
I to Wy szukacie za wszelka cene czegos w moich wypowiedziach do czego mogli byscie sie przyje...
Zapytalam czy teraz walczycie o pokoj czy o wladze nad servem...nie bylo odpowiedzi.. tylko dalej teksty dotyczace mojej osoby.. o czym za bardzo nie mozecie sie wypowiadac..bo hu.. o mnie wiecie dzieciaczki:)

Pawlon w takim razie czekam na oficjal deklaracje to jestem hunted czy nie :p jesli tak to ile mam zaplacic.. hmm z 200 gp mam w depo wystarczy8o ??

Ps. biedaczek babolek :p

Celmir 10-10-2006 10:05

No nie moge .... Sir Babolek jednak jest tylko mocny w gebie...Jak mielismy jeszcze neutral och jaki on byl chetny do klepania ludzi z relictus, a tu nagle sobie upadl i co?? Strach w oczach bo chce sobie pograc :D
Do wojny doszedlem w sumie dlatego ze pare osob z Relictus mnie wku***a no i juz mnie nudzi expienie pallem wiec sobie chce pozabijac for fun. A co do campienia w pz to musze wam powiedziec z przykroscia ze moge sobie expic 24/7 i mnie nie ubijecie :D

Doggie 10-10-2006 10:47

Cóż za pewność siebie, a jaki wyrafinowany język ×D
Jestem ciekaw czemu taki butny jesteś i co Cie tak lgnie do tej walki. Ach nie ma to jak wiara we własne siły. No cóż trzeba czekać... a jak padniesz to co wtedy? Z tego co widać też jesteś mocny w gębie i tutaj i na tibia.com

Doggie

Xairax_pl 10-10-2006 10:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Celmir (Post 1025068)
No nie moge .... Sir Babolek jednak jest tylko mocny w gebie...Jak mielismy jeszcze neutral och jaki on byl chetny do klepania ludzi z relictus, a tu nagle sobie upadl i co?? Strach w oczach bo chce sobie pograc :D
Do wojny doszedlem w sumie dlatego ze pare osob z Relictus mnie wku***a no i juz mnie nudzi expienie pallem wiec sobie chce pozabijac for fun. A co do campienia w pz to musze wam powiedziec z przykroscia ze moge sobie expic 24/7 i mnie nie ubijecie :D

A pytalem sie wczoraj kiedy sam zostaniesz :D

"juz mnie nudzi expienie pallem"
"moge sobie expic 24/7"
Ciekawa to wojna co?

Qreew 10-10-2006 14:17

Czekalem tylko na powod zeby go ubic :D

Colorion 10-10-2006 15:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Celmir (Post 1025068)

Nie sadze zebys mial dostep do miejsca, gdzie rel~ nie ma. A wiec w koncu dasz loga jak sie przejdziemy. Twoja gildia w oczach maleje, ciekawe ci aet~ dadza inva jak sie vice skoncza

Hahaha babolek najz najz sw33t az mi przykro ze mnie tam nie bylo

Qreew 10-10-2006 15:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Colorion (Post 1025270)
Nie sadze zebys mial dostep do miejsca, gdzie rel~ nie ma. A wiec w koncu dasz loga jak sie przejdziemy. Twoja gildia w oczach maleje, ciekawe ci aet~ dadza inva jak sie vice skoncza

Hahaha babolek najz najz sw33t az mi przykro ze mnie tam nie bylo

To trwalo 10 sekund :D

Mia~ 10-10-2006 16:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Qreew (Post 1025292)
To trwalo 10 sekund :D

DLugooo... chuck norris by zrobil to w 1 1/3 sekundy ;p

Qreew 10-10-2006 16:04

Padl w jedna ture :P a chuck zrobilby to szybciej bo nie ma exhausted :D

Adelao 10-10-2006 16:17

ye, ye, ye, w końcu cwaniak padł :cup:

Doggie 10-10-2006 16:42

A Toxo biega bez pacca : <

Doggie

Satan666 10-10-2006 16:59

Kocham was, wreszcie go ubiliście...

PS. We dwóch tylko biliście?

pawlon 10-10-2006 19:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Satan666 (Post 1025454)
Kocham was, wreszcie go ubiliście...

PS. We dwóch tylko biliście?

mysle ze rownie obrze moglby byc solo

Deviladon
Oct 10 2006, 17:39:46 CEST Killed at Level 49 by Rattzor

;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:11.