![]() |
|
Cytuj:
Cytuj:
2. bb island, vampy, dragi 3. frosty Cytuj:
|
Cytuj:
|
Siemka
Mam pytanie gdzie expic 70 rp ze skillami 85/65 czekam na odpowiedz |
Pytanie
Gdzie moge Expić mam 15lvl moja Profesja Jest Druid Mam duzo czarów i 3 atakujace : Ogniste Pole, Pocisk, TrujaCe pole.
Prosze o szybka odpowiedz !!! |
Cytuj:
Bonebeast Island i mozesz sprobowac na Quarach :) Teraz ja 52 ek ze skillami 75/75 eq g armor k legi bohy demonka bs cruz narazie expie na scarabach ale prosilbym o miejscowke z szybkim expem i zeby wychodzic na 0 |
Cytuj:
|
15
15 lvl knight skile: 58/59 (zaraz59/59):cup: eq: serpent sword, plate set, dark helmet, dwarven shield. Gdzie najlepiej expic żeby bylo duzo expa i duzy zarobek? Niestety FACC;/ Lub co mam zrobic (doskilowac,lub kupic eq) i gdzie wtedy expic:evul:?
Czekam na odp.:) |
Cytuj:
Pozdrawiam |
siemka
Gdzie moge po expic 36 level 43 ml pacc eq to hat of the mad,blue robe,blue legi,bohy,demonka |
Ale chodzi mi o bardziej dochodowe expienie;D a co sadzisz o elvenbaum kolo Ab albo wieza minosow??
|
bardziej mi chodzi o szybki exp i zebym wyszedł na +
|
Gdzie expic knajtem 26lvl skile 54/51 wiem ze skile slabe ale zbytnio mi sie niechce skilowac ;p eq wyvern fang/vamp shield/p ammy/k set/crus helmet
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up: tu masz wejście. Można też wejść przez M.Sternum i kopalnie.
http://tibia.pl/earth.php?x=32408&y=32011&z=0&q=39.11 |
Witam
Gdzie mogę expić sorcem 28lvl 27mlvl PACC, nie musze duzo zarabiać, byle by nie było waste. Najlepiej miejscówka tylko dla pacc i żeby nie było PK'erów i dużo ludzi. EQ: strange helmet, spirit cloak (mogę ubrać blue robe), dwarven shield, chain legs, leather boots, woce, runy hmm i fb |
Cytuj:
Hmm. Ja tez moge po prostu powiedziec Crypty.. Wolalbym dowiedziec sie dokladnie na jakim tombie i poziomie. Czyli jeszcze raz 52 ek skille 75/75 gdzie expic? EQ podawalem 2 czy 1 strone wczesniej. Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:53. |
|