![]() |
|
+- z przewaga na te 2 :D
|
dobra jestes kretynem, pewnie skini do ciebie dzwonia tylko ze 5sec wczesniej odtwarzacz wlaczasz <pozdo cinek<33> XDD
|
^
Karolek, patrz, prawie skminil o co chodzi :D |
lapciuch92owy.fotka.pl
idziemy kurwa pic ze skinami a potem borutke w tibii machnac na odstresowanie dnia w ktorym mu jada po rajtach od nerda;zzz HEHEHEHEH |
H@H@H@HH@H@H@H@H@H@H@H@H@HH@H@HHH@H@H@H@H@H
tooo sie wyjebalem :D |
sesja na 3, raz dwa, teraz
na*******amy sie YUHU bojowka bialostocka lord alestor yo pierdole cos tam dresi skini elo jestem fajny siiiet fenix, 'moje marzenie sie spelnilo, wymarzone wakacje = dwa miechy przed kompem' mowi za siebie, teraz ferie damn radom jazda |
Ja cie krence sorki ze tak muwilem o tobie ty hyba jakis koks w*******asz i jestes taki wielki i agresywny przez to qwa no sorry men
|
hahaha, wez Ripper czy jak Ci tam, wystarczajaco sie zblazniles z tymi zdjeciami, nie chce z niczym wiecej Cie osmieszac
|
Cytuj:
alestor, z jakimi zdjeciami? no ty serio jestes kretynem pierdolisz cos od rzeczy kupiles postac na 130 jeszcze pamietam jak z nami alestor latal na 128, fajny jestes prawie jakbys byl w animie 'JESZCZE JA BANA DOSTALEM JA TEZ ANIMA JA TEZ' tard bez odbioru |
ze tak powiem alestor nalezy do mojego real squadu, a ty kim jestes ripper? krzywe slowo i napisze na forum jak sie zachowales jak na piwo sie ustawilismy.
|
masz Ci niespodzianka, ehhehe, do Alestora mialem acces od 90, zaczelem nim grac na powaznie od 100, moj jest od 108 :) , nie kupielm go, tylko real owner - Bartek, oddal mi go :) i co ? ja nie boje sie prawdy, i nie udaje najebanego jak sie do mnie dzwoni ; ]]
edit : nigdy nie mowilem ze jestem z Anima, z Animy, Anim± ;) |
ide do domu zobaczyc czy mam lokcie
:p:p:p:p:p |
Cytuj:
|
Tak kolego drogi, chodzilo zeby z kolega ripperem wypić a nie sie bić.
|
Cytuj:
Jak kisia do nas przyjechal to sie galerii krakowskiej do kosza wylał o 12 w poludnie ... sory kisia ale musialem xDD haha |
XD ehhehehhe XD
|
|
mozna po polskiemu bo nie kumam?
|
my from antoher hahah lol xd
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:22. |
|