![]() |
|
haha wlasnie obejrzalem 1 ep Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan i nigdy takiego glupiego anime nie widzialem, school days bylo zauosne ale to jest tak debilne ze az smieszne ;]
|
@eerion
Ja sie z moim lolikoństwem nigdy nie krylem! A co do Karin, jedna z pierwszych serii jakie widzialem - mozna sobie przyjemnie obejrzec, ale cudow nie oczekuj :P |
Cytuj:
Na szczescie nie ogladalem jeszcze tej serii, to moze zapomne o tym... |
Cytuj:
zdrajca D: już cie nie Róbie! @dokuro AH! SUMIMASE! Pipirupipirupipirupipirupi~~~! |
Cytuj:
Pewnie, że warto! Świetne. Cytuj:
|
ja tez poprosze linka, moze byc pw albo mail [email protected]
|
@Gangrel
Ok, teraz to w tym temacie bedzie nawet wieksza samowolka niz byla xD |
Cytuj:
primo: dlaczego? secundo primo: to może być większa? |
A owszem, może. Będziemy się rozprzestrzeniać na reszte forum :P
|
@ Eerion sensei
Co to to nie, ja ogolnie lubie hentai a ze ten gad ma tylko loli to co ja zrobie =) btw Que ślij mi linka na pw. |
|
@Azura
A po co rozłazić się po reszcie forum? Tak są zue modki i za spam warny rozdają. Raz tam byłem i natychmiast dostałem 10% od V-cośtam (Wieszoka) za spam.... Patrząc na was świetnie widać że ludzka ciekawość nie ma granic ;p [email protected] Ja też poproszę linka. Nipah~! Corgar Frizz |
@Gangrel
Nie znasz naszych mozliwosci, moze! A czemu? Bo nawet moderatorzy zeszli na Ciemna Strone Regulaminu :D Brakuje jeszcze Tompiora, jak ktos ma loli Saber to niech mu podesle. Robimy konkurs kto da najwiecej skanow z ekhem... doujinow Que~ w tagach IMG bez dostania bana?xD Ciekawe ile by to trwalo, hahaha. |
Saber?!
Ukryty tekst:
Takich fotek mojej Yin nie ma i dobrze :D |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Jak tak to znam, ale nigdy nie ogladalem. Mam niechec do tego czegos odkad po napisaniu 40k slow dowiedzialem sie ze jest taka manga/anime i ze tam też jest dziewczynka Karin ktora jest wampirem. >.> No ja je...ie juz nic oryginalnego wymyslic nie mozna bo sie okazuje ze juz bylo. Cytuj:
PS Jeszcze chwile poczekacie, bo mi sie nie chcialo do nocy siedziec i uploadowac wiec dzisiaj koncze XD. |
@up
Interesuje mnie zjawisko, choć myślę, że obejrze to nie bez przyjemności ;) Na pewno nic Ci sie nie stanie, jak i mnie podeślesz ;) |
Nudzi mi się w pracy i oglądam cosplay. Nie mogę ze śmiechu teraz
http://img.photobucket.com/albums/v4...1d1d0_full.jpg http://img.photobucket.com/albums/v4...adcosplay1.jpg |
Są wypisane e-maile do tych lasek? :P
|
@DeDoS
A jest instrukcja jak zrobic tego DIY Pikachu?xD @Que Wyslesz ten link czy nie?:< Ja poprosze o fur-loli gratis. |
Wy, wy, wy... WY LOLICONY WSTRĘTNE!
Jak coś to zgłoszę się po linka do Grocix'a : P @top Aaaa! 2 odcinki Blondaska będą, ciekawe co w nich ;> |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:15. |
|