![]() |
|
Gdzie expić? 14 sorkiem z 8mlvl p setem dark helmet dwarven shield wand of Dragonbreath.
|
@Trevo
PoH, spokojnie dasz rade sobie lurowac po jednym Cycu i zabijac za pomocą Wand of Dragonbreath, bądź gdzie indziej gdzie są cyklopy na powierzchni ;P |
Cytuj:
|
Witam to znowu ja , chcialbym sie dowiedziec gdzie mogl bym expic 40 lv rp skile 76/65 , chodzi mi o jakies miejsca w ktorych bym szybko bil lv i o takie w ktorych zarobie sporo kasy :)
|
Cytuj:
|
24 ms 20 mlvl. (oczywiscie pacc)
Gdzie mogę expić przez najbliższe kilka leveli. Prosze o podawanie takich miejsc gdzie wychodzi się na + z kasą (obojętne czy lootbag, czy zbieranie kasy i dobry loot). No i żeby exp był dobry ;p EQ: Hat of The Mad, Blue robe, Plate Legs, Bohy, Platinum Amulet, Meduska, wand of Decay |
Cytuj:
|
gdzie expic
Gdzie expic 20 lvl palladin skille 67/53 eq RH g arm demon shield blue legsy,bohy mam pacc!!!prosze o: 1. miejsce w ktorym bedzie slabszy exp a lepsza kasa2. slaba kasa good exp
|
WItam, gdzie mam expić 25 Royal Paladin skills 68/52eq b robe, b legs, v shield, bboh, rs, crown helmet...
|
gdzie mugł bym zbierać gp knajtem 36lvl skile 61/59 obchodzi mnie tylko forsa exp moze być malutki /mogę robić lotbagi
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Witam Gdzie mozna expic 32 druidem z 31 mlmvl bez waste w miare efektywnie. Do tej pory expiłem na dc -1 lub -2 ale summonem lub w ef. Teraz kolega namówilł mnie na of i o malo bym nie zginoł,Ufff niebezpiecznie tam bylo.
EQ: Hat of the mad blue robe blue legs Vampire shield Boh Hailstrom/terra/snakebite/necrotic rod.Podczas expienia moge sie wspomagac hmm i uh i ih |
Witam! Pisałem już tu kiedyś ale napisze jeszcze raz, może będzie więcej odpowiedzi.
Na czym 69 master sorcerer, 55 magic lvl. Moge zainwestować w sd, ale ma być profit i to duży... Moge expić z sd ale ma być fast exp. Exp na którym dobrze expie i wychodze na 0 I w miare dobry exp z w miare dobrym profitem. Z góry thx. @EDIT: Mam softy w które też moge wastować ;] |
ello
lev i skille widzicie obok << eq to crusader helmet, c armor, k legi, buty, v shield, fire sword (bright sword) gdzie expi (NIE MAM PACCA;/) by był dobry exp/h a gdzie expić by była kasa do teraz chodziłem na elfy ale tam exp słaby tylko z loota można zarobić czy na dc moge już zacząć expić bez strat czy poczekać na 80/80 ? |
Mam problem <noobski>
witam czy dam rade 103 ek skile 82+ na nightmarkach eq dsmc legs dh arcane staff co wziasc mp i ghp zapewne ale ile tego wziasc prosze o odpowiedz ;]
|
prosze u szybka odpowiedz
1. RP lvl 23 skille 68/55 eq RH , G armor , BLue legi,BoH,demon shield prosze o : 1.miejsce gdzie duzo expa a kasy niekoniecznie 2. miejsce gdzie duzo kasy a expa niekoniecznie oraz 16lvl druid steel helmet spirit cloack plate legi guardian shield, 8 mlvl +1 i to samo co wyzej 2 miejsca 1 kasa 1 exp
|
Ello.
Gdzie moge expic kinem 21lvl skille 50/49 Eq: C Helmet, K Armor, K Legs, l boots, crimision sword.(zalezy mi na kasie ale i na expie) |
@up podbij do 60/60 i na dc-1
|
za bardzo nie chce mi sie bic skilli a tak bym mogl np. na cycach
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:42. |
|