![]() |
|
Kolejny wielki rekord Milanu! http://rafalstec.blox.pl/2009/05/33-64-Milanu.html
|
Dida (36 lat) - Zambrotta (32), Maldini (41), Favalli (37), Jankulovski (32) - Beckham (34), Pirlo (30), Ambrosini (32) - Seedorf (33), Kaka (27) - Inzaghi (36).
Co z tego, że średnia wieku w Milanie to 33,64, skoro w/w skład pokonałby nie jeden zespół złożony z gwiazdek futbolu? ;) K.Jay |
Cytuj:
Jeśli Milan nie odświeży kadry, to za 3-4 sezony może walczyć o środek tabeli. |
Ile lat mają Abbiatti/Abiatti/Abbiati i Kalac?
Swoją drogą w ataku mają już przygotowanego Pato, więc mogliby zająć się innymi pozycjami. Powinni się pospieszyć! @Edit W końcu niedługo okienko transferowe :D http://www.youtube.com/watch?v=Vdnjplz8gE8 |
Brawo Barcelona. Ale jak są tutaj jacyś kibice Barsy mentalnie podobni do Kowala to miłego zderzania ze ścianą xd.
Newcastle może polecieć z ligi po tym sezonie...co za bajer co za żal. Żal takiej ekipy |
Cytuj:
Kalac ma 37 lat, a Abbiati 32 : D Kuchenkorz 1:1 Ruch i sprzedajni kibice Lecha pokazali, iż bycie kibicami sukcesu nie jest im obce. Po za tym PAO zwycięzcą Euroligi(zazdroszcze bratu bycia na finale). Ahh no i Juve znów udało się zremisować, tym razem z Lecce 2:2. Jeszcze parę tygodni temu była walka o mistrzostwo, tydzien temu o 2 miejsce, a teraz o Lige Mistrzów : ( |
Warto też wspomnieć, że w defensywie Milanu zagrało 4 bocznych obrońców (jeżeli za takowego wziąć Maldiniego).
W tym składzie wykopsałbym Dide, Maldiniego, Favallego i Beckhama i zastanowiłbym się na Jankulovskim. W to miejsce Abbiatiego, Neste, Silvę i Flaminiego. Cytuj:
@down Toteż to zaznaczyłem. Chodzi tu o to, że Milan ma dość dobry skład, który nie wymaga gruntownej przebudowy... |
Cytuj:
A gdyby babcia miala wasy to wczoraj wygralby Real. @Articuno Ja rozumiem, ze slask niewiele moze, ale az tak cie zazdrosc zzera, ze tak Lecha jedziesz?? |
Cytuj:
|
Szkoda Lecha,chcialem aby wygrali lige w tym sezonie,nawet pomimo tego ze jestem z jedynego regionu w wlkp co ma kose z lechem ;d.Czemu tego chcialem,bo jako jedyni w ostatnich latach pokazali serce w grze w europejskich pucharach,pierwszy raz chyba od czasu Groclinu i starej Wisly.Co wiecej,potrafili zagrac pilke,ktora sie chcialo ogladac.
Dark Sven - wszystkim dokucza brak Yoh'a,ale pisanie w jego stylu to juz jest beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. up* niebieskie barwy sa zle,gz avatar. |
Cytuj:
To mnie rozwaliło. :D:D:D @topic Miami odpadło z PO. ;( K.Jay |
Ciekawi mnie w sumie, co stanie się z Riberym, Benzemą, Silvą, Villą i całą resztą...
@Down Zacznę "analizę" od końca ;) Nie widzę Silvy w Manchesterze, po prostu nie mogę sobie tego wyobrazić. Wątpię też, czy on w ogóle przeniesie się do Anglii. Co to Benzemy jestem skłonny się zgodzić, chociaż... Ribery w Barcelonie to moim zdaniem nieporozumienie, wypchnąłby ze składu Inieste? Bez jaj, na rezerwie też raczej siedział nie będzie. |
Ribery - Barca. ( Hlebowi bym podziękował )
Benzema - Real ( Raul kiedyś skończy karierę ) Villa - Chelsea ( Dla szpanu, żeby sobie karierę zmarnował ) Silva - MU ( Luka w miejsce Giggsa ) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Benzema - Raul jest niezniszczalny. Villa - lol. Silva - mają Naniego. K.Jay |
A juz za tydzien Milan gra z Juventusem :))
|
Cytuj:
|
John Higgins nowym mistrzem świata w snookerze ;D ktoś oglądał tak w ogóle?;p
|
Cytuj:
K.Jay |
2:1 dla MU dzisiaj. Nie wiem po co pięknisiowi kazali zachowywać się poważnie jak teraz w ogóle nie bawi się piłka i nie ma co oglądać :(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:26. |
|