Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

Articuno 03-05-2009 16:05

Kolejny wielki rekord Milanu! http://rafalstec.blox.pl/2009/05/33-64-Milanu.html

K.Jay 03-05-2009 16:58

Dida (36 lat) - Zambrotta (32), Maldini (41), Favalli (37), Jankulovski (32) - Beckham (34), Pirlo (30), Ambrosini (32) - Seedorf (33), Kaka (27) - Inzaghi (36).
Co z tego, że średnia wieku w Milanie to 33,64, skoro w/w skład pokonałby nie jeden zespół złożony z gwiazdek futbolu? ;)

K.Jay

Maggic 03-05-2009 18:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez K.Jay (Post 2536157)
Co z tego, że średnia wieku w Milanie to 33,64, skoro w/w skład pokonałby nie jeden zespół złożony z gwiazdek futbolu? ;)

K.Jay

Właśnie patrząc w przyszłość - wielkie NIC.
Jeśli Milan nie odświeży kadry, to za 3-4 sezony może walczyć o środek tabeli.

AnonimowyPowrot 03-05-2009 18:55

Ile lat mają Abbiatti/Abiatti/Abbiati i Kalac?

Swoją drogą w ataku mają już przygotowanego Pato, więc mogliby zająć się innymi pozycjami. Powinni się pospieszyć!

@Edit

W końcu niedługo okienko transferowe :D

http://www.youtube.com/watch?v=Vdnjplz8gE8

Pix888 03-05-2009 20:05

Brawo Barcelona. Ale jak są tutaj jacyś kibice Barsy mentalnie podobni do Kowala to miłego zderzania ze ścianą xd.
Newcastle może polecieć z ligi po tym sezonie...co za bajer co za żal. Żal takiej ekipy

Articuno 03-05-2009 21:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez K.Jay (Post 2536157)
Dida (36 lat) - Zambrotta (32), Maldini (41), Favalli (37), Jankulovski (32) - Beckham (34), Pirlo (30), Ambrosini (32) - Seedorf (33), Kaka (27) - Inzaghi (36).

K.Jay

ciekawe jaki : D
Kalac ma 37 lat, a Abbiati 32 : D
Kuchenkorz 1:1 Ruch i sprzedajni kibice Lecha pokazali, iż bycie kibicami sukcesu nie jest im obce.
Po za tym PAO zwycięzcą Euroligi(zazdroszcze bratu bycia na finale).
Ahh no i Juve znów udało się zremisować, tym razem z Lecce 2:2. Jeszcze parę tygodni temu była walka o mistrzostwo, tydzien temu o 2 miejsce, a teraz o Lige Mistrzów : (

Dark Sven 03-05-2009 22:04

Warto też wspomnieć, że w defensywie Milanu zagrało 4 bocznych obrońców (jeżeli za takowego wziąć Maldiniego).

W tym składzie wykopsałbym Dide, Maldiniego, Favallego i Beckhama i zastanowiłbym się na Jankulovskim. W to miejsce Abbiatiego, Neste, Silvę i Flaminiego.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maggic (Post 2536198)
Właśnie patrząc w przyszłość - wielkie NIC.
Jeśli Milan nie odświeży kadry, to za 3-4 sezony może walczyć o środek tabeli.

Toć odświeżają. Powoli, bo powoli i bez fajerwerków ale odświeżają. I gdyby nas kontuzje nie zeżarły, mistrzem byłby Milan... Gdyby... Gdyby...

@down
Toteż to zaznaczyłem. Chodzi tu o to, że Milan ma dość dobry skład, który nie wymaga gruntownej przebudowy...

Exodus 03-05-2009 22:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dark Sven (Post 2536328)
Warto też wspomnieć, że w defensywie Milanu zagrało 4 bocznych obrońców (jeżeli za takowego wziąć Maldiniego).

W tym składzie wykopsałbym Dide, Maldiniego, Favallego i Beckhama i zastanowiłbym się na Jankulovskim. W to miejsce Abbiatiego, Neste, Silvę i Flaminiego.

Toć odświeżają. Powoli, bo powoli i bez fajerwerków ale odświeżają. I gdyby nas kontuzje nie zeżarły, mistrzem byłby Milan... Gdyby... Gdyby...

A gdyby babcia miala wasy to wczoraj wygralby Real.

@Articuno
Ja rozumiem, ze slask niewiele moze, ale az tak cie zazdrosc zzera, ze tak Lecha jedziesz??

Articuno 03-05-2009 22:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Exodus (Post 2536345)
@Articuno
Ja rozumiem, ze slask niewiele moze, ale az tak cie zazdrosc zzera, ze tak Lecha jedziesz??

nie pojechalem Lecha, tylko stwierdzilem fakty. A zazdrość? Oj raczej nie, niebieskie barwy są be.

Faytah 03-05-2009 23:36

Szkoda Lecha,chcialem aby wygrali lige w tym sezonie,nawet pomimo tego ze jestem z jedynego regionu w wlkp co ma kose z lechem ;d.Czemu tego chcialem,bo jako jedyni w ostatnich latach pokazali serce w grze w europejskich pucharach,pierwszy raz chyba od czasu Groclinu i starej Wisly.Co wiecej,potrafili zagrac pilke,ktora sie chcialo ogladac.

Dark Sven - wszystkim dokucza brak Yoh'a,ale pisanie w jego stylu to juz jest beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

up* niebieskie barwy sa zle,gz avatar.

K.Jay 04-05-2009 08:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AnonimowyPowrot (Post 2536210)
@Edit

W końcu niedługo okienko transferowe :D

http://www.youtube.com/watch?v=Vdnjplz8gE8

"...Secco powiedział, że pier**** Davida Silve i woli pozyskać Stewarda Downinga z Middlesbrough."
To mnie rozwaliło. :D:D:D
@topic
Miami odpadło z PO. ;(

K.Jay

AnonimowyPowrot 04-05-2009 15:06

Ciekawi mnie w sumie, co stanie się z Riberym, Benzemą, Silvą, Villą i całą resztą...

@Down

Zacznę "analizę" od końca ;)

Nie widzę Silvy w Manchesterze, po prostu nie mogę sobie tego wyobrazić.
Wątpię też, czy on w ogóle przeniesie się do Anglii.
Co to Benzemy jestem skłonny się zgodzić, chociaż...
Ribery w Barcelonie to moim zdaniem nieporozumienie, wypchnąłby ze składu Inieste? Bez jaj, na rezerwie też raczej siedział nie będzie.

Maggic 04-05-2009 15:23

Ribery - Barca. ( Hlebowi bym podziękował )
Benzema - Real ( Raul kiedyś skończy karierę )
Villa - Chelsea ( Dla szpanu, żeby sobie karierę zmarnował )
Silva - MU ( Luka w miejsce Giggsa )

Xevez 04-05-2009 15:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AnonimowyPowrot (Post 2536637)
Ribery w Barcelonie to moim zdaniem nieporozumienie, wypchnąłby ze składu Inieste? Bez jaj, na rezerwie też raczej siedział nie będzie.

nie Iniestę, tylko Henry'ego. Iniesta zwykle gra na środku, a Ribery jest skrzydłowym

K.Jay 04-05-2009 17:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maggic (Post 2536653)
Ribery - Barca. ( Hlebowi bym podziękował )
Benzema - Real ( Raul kiedyś skończy karierę )
Villa - Chelsea ( Dla szpanu, żeby sobie karierę zmarnował )
Silva - MU ( Luka w miejsce Giggsa )

Ribery - też uważam że to nieporozumienie.
Benzema - Raul jest niezniszczalny.
Villa - lol.
Silva - mają Naniego.

K.Jay

Lotress 04-05-2009 17:58

A juz za tydzien Milan gra z Juventusem :))

AnonimowyPowrot 04-05-2009 19:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez K.Jay (Post 2536758)
Ribery - też uważam że to nieporozumienie.
Benzema - Raul jest niezniszczalny.
Villa - lol.
Silva - mają Naniego.

K.Jay

Z tym Nanim to bez przesady, tamten sezon (a raczej fragment) miał świetny, ale teraz kompletnie bez formy, nie wiem czym to jest spowodowane :/

Arnisan 04-05-2009 22:46

John Higgins nowym mistrzem świata w snookerze ;D ktoś oglądał tak w ogóle?;p

K.Jay 05-05-2009 07:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AnonimowyPowrot (Post 2536804)
Z tym Nanim to bez przesady, tamten sezon (a raczej fragment) miał świetny, ale teraz kompletnie bez formy, nie wiem czym to jest spowodowane :/

Zgadzam się, ale ja nie co wybiegam w przyszłość. Bo jak wiemy Giggs w listopadzie skończy 36 lat, a to jak na piłkarza jest, no ujmijmy to "trudny okres", ale mimo to, Ryan radzi sobie niesamowicie. Także, jak Ryan odejdzie, to Nani zajmie jego miejsce. Ale czy go "zastąpi"? Wg mnie, nie.

K.Jay

Pan i Wladca 05-05-2009 12:06

2:1 dla MU dzisiaj. Nie wiem po co pięknisiowi kazali zachowywać się poważnie jak teraz w ogóle nie bawi się piłka i nie ma co oglądać :(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:26.