Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Manga&Anime (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=139860)

Juzefek 26-03-2009 13:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gangrel (Post 2505788)
Wytłumacz mi:

primo: dlaczego?
secundo primo: to może być większa?

Czy ktoś się tym przejmuje? xD

to może ja też poproszę o lonka:
[email protected]

AzuranskiRookstayerXL 26-03-2009 14:02

@Koszyk

UWAGA! SPOILER!
Ukryty tekst:
pewnie sam blondasek :P

Nari 26-03-2009 16:56

@Koszyk
Niech zgadnę. <męczy się>... Fillery?

Otakuma 26-03-2009 17:11

@Nari
Chociaż nie oglądam Naruciaka odkąd zaczęły się filery, po już dość długim czasie ich trwania+podwójny odcinek przypuszczam, że...filery mogą sie skończyć

DDoS 26-03-2009 17:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Otakuma (Post 2506167)
@Nari
Chociaż nie oglądam Naruciaka odkąd zaczęły się filery, po już dość długim czasie ich trwania+podwójny odcinek przypuszczam, że...filery mogą sie skończyć

No co ty to były najgorsze dwa odcinki, totalnie przegadane z 2 min walką Naruto i Guren. Co gorsza następny odcinek za dwa tygodnie znowu.

Pacz_knight 26-03-2009 18:12

A ja wam powiem ze te fillery ktore aktualnie sa w Naruciaku sa calkiem ciekawe. Chyba jedne z lepszych ktore byly ;p

kołbaś 26-03-2009 18:28

najlepsze z fillerow a i owszem, może i są jednak nie zmienia to faktu ze fillery ssą na całej linii.

Pacz_knight 26-03-2009 18:34

No niestety ssa, ale co poradzic jesli jestes fanem Naruta, a fillery naleza do obowiazkow kazdego wiekszego fana? ;<

Wie ktos moze gdzie znajde Kizune z angielskimi napisami (o ile taka istnieje...).

Rayza 26-03-2009 18:45

a ja jestem oryginalny! ja jestem wielkim fanem Bleacha! ^o^

@Bleach heat to soul 5
grał w to ktoś tak ciekawości ^^? Ishida ma tu fajnie rozwinięty wachlarz broni~ a Sado ssie na całej lini XD,a natomiast Orihime ma takie ciosy ze potrafi rozwalić Ulqa na 5 poziomie trudności ! XD

Otakuma 26-03-2009 18:51

@pacz, kołbaś
Ta nie ma co naprawdę
Ukryty tekst:
szczególnie te ćwiczenia synchronizacji były wspaniałe. Bieganie a raczej tańczenie za Gamatatsu, śpiewanie[?] jakiejś głupawej piosenki i próby zrozumienia o czym myśli owa żaba+wchodzenie do pyska aby polepszyć synchronizacje.
To są 2 wielkie plusy które spostrzegłem gdy mój brat oglądał te cudowne filery.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pacz_knight (Post 2506243)
No niestety ssa, ale co poradzic jesli jestes fanem Naruta, a fillery naleza do obowiazkow kazdego wiekszego fana? ;<

No nie wiem, nie wiem. Czemu mam patrzeć jak autorzy anime okaleczają mangę i całokształt dzieła?

Pacz_knight 26-03-2009 20:40

Okaleczaja? No byc moze, ale jednym sie to podoba, a drugim nie. Dlatego w tym przypadku bedzie podzielne zdanie. Mnie osobiscie fillery az tak bardzo nie przeszkadzaja, jesli sa na "jakims tam" poziomie, to niech sobie beda.
Generalnie to w Bleachu jest to cholernie irrytujace i nie przez fabule, ale przez ich zajebiscie czeste wystepowanie.

Otakuma 26-03-2009 21:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pacz_knight (Post 2506372)
Generalnie to w Bleachu jest to cholernie irrytujace i nie przez fabule, ale przez ich zajebiscie czeste wystepowanie.

W wybielaczu jest taka różnica, że anime ma tylko 35 chapterów opóźnienia względem mangi, kiedy w przypadku Naruto jest ich ponad 100.
Te "częste" pojawiły się stosunkowo niedawno, no i przeważnie (na całe szczęście) nie są zbyt długie. Naruciak ma ~10epów a potem drugie ~10 fillerów, no i nie zapominajmy o 70[?] fillerach sprzed shippudena.

Juzefek 26-03-2009 21:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rayza (Post 2506252)
a ja jestem oryginalny! ja jestem wielkim fanem Bleacha! ^o^

@Bleach heat to soul 5
grał w to ktoś tak ciekawości ^^? Ishida ma tu fajnie rozwinięty wachlarz broni~ a Sado ssie na całej lini XD,a natomiast Orihime ma takie ciosy ze potrafi rozwalić Ulqa na 5 poziomie trudności ! XD

Co to jest? xD

Rayza 26-03-2009 21:57

YAY! a ja znalazłem program który directem ściągą all obrazki w wybranej części strony x] , nie musiałem ręcznie zapisywać tych 40 yuri hentaiów x3

@up
gra Bleacha na PSP imo bardzo dobra,

Koszyk 26-03-2009 22:12

@Naruto anime.
W sumie nudne dwa odcinki... :S ale przynajmniej zapowiada się ciekawie...

Quezacoatl 26-03-2009 22:36

Sprawdzac maile. More to come, jak nie checie to sie wypisywac (ale wszyscy wiemy ze chcecie).

Terms of use:
1. The distributor does not take any responsibility for illegal content attached or linked in e-mails.
2. The distributor does not take any responsibility for a significant amount of incest loli distributed.
3. Lolicon is a religion, and hence by an article of the constitution of most countries in the world it is legal.
4. By listing your e-mail address you automatically apply for subscription from QU's lolicon and agree to the terms of use, and hence will be sent information on an irregular basis, depending on how efficient the internet connection is and the resources available to the distributor. If you wish to remove your subscription please e-mail us with that request.
5. Any additional requests may be handled as long as they are communicated clearly and the resources allow distributing. Note that there is no time limit assigned to personal distributions of lolicon. If the object of your interest is not on the stock you will be informed within several days.
6. QU's lolicon does not distribute guro lolicon and some highly disturbing types containing for example excessive gore, excessive amounts of disturbing "mutations", excessive amounts of excrements, and other useless and non-attractive elements in excess.

Cytuj:

@Que
Wyslesz ten link czy nie?:< Ja poprosze o fur-loli gratis.
Ile ci trzeba do szczescia? Full-fur, czy ogon + uszy? Bo full fur to ja usuwam, ale jak sie zapiszesz to moge ci przeslac przed usunieciem jak natrafie.

Rayza 26-03-2009 22:57

N spoiler

Grocix 26-03-2009 23:09

@Que
Nie nie, ogon i uszy starcza. Ale nie tylko neko, na nie4chanie byly fajne pieski i owieczki, za takie cus tez bede dzwieczny :P

"I agree to the Terms of Use."

milano8 26-03-2009 23:24

kocham megaupload i te ich limity.. Ehh szkoda ze u mnie sposob z 1st strony nie dziala

Quezacoatl 26-03-2009 23:40

Cytuj:

kocham megaupload i te ich limity.. Ehh szkoda ze u mnie sposob z 1st strony nie dziala
Sprawdze twoj e-mail i wysle to co sie da jako zalaczniki. Zdaje sie ze wiele rarow jest ponizej 10MB, bo pakowac 100MB przez specialny mail mi sie nie chce i za dlugo trwa.
Z listy dostaniesz:
-Doutei to Youjo de Douyoutte Dou yo (not on upload yet) [*****]
-Final Half Year [*****]
-Knocking_up_sis (not on upload yet) [*****]
-Otonai [****]
-Sweet Strawberry Magic ACT 1 (not on upload yet) [*****]
-Tsukuyomi Moon Phase - Hazuki-tan to Ecchi [*****]
-Unbalance New Balance [*****]
Czyli odpadaja 3, ktore musisz sciagnac inaczej.
Ale ta przesylka jutro jak chcesz.

Cytuj:

@Que
Nie nie, ogon i uszy starcza. Ale nie tylko neko, na nie4chanie byly fajne pieski i owieczki, za takie cus tez bede dzwieczny
Zainteresuj sie "Tsukuyomi Moon Phase - Hazuki-tan to Ecchi" bo tam choc wampir to ma uszka. Do tego w Stroaking my little kitten bedziesz mial cosplay w stylu kocim. Potem dodam tez Boku To Mi, gdzie masz kota (dawalem jedna strone z tego poprzednio). Do tego przejde przez plik "old" i zobacze co sie znajdzie.

PS
Jak ktos sie zglaszal a nie dotarlo to pisac.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:57.