![]() |
|
Cytuj:
Ale tu niestety same piłkorzyki :/ szkoda że nie ma tu miejsca dla siatkówki tenisa czy piłki ręcznej, no chyba że gra reprezentacja ale to już inna bajka... |
A ja powiedziałbym, że wynikiem dzisiejszego spotkania będzie 2:1 dla Arsenalu. Np. w 23 (tak jakoś, czuję że będę blisko :D) strzeli Rooney, a Arsenal zdobędzie 2 bramki w drugiej części spotkania (może 65 i 74?), a pod koniec wszystkim kibicom wysiądą nerwy i będą krzyczeć "GOOL!" przy każdym strzale :D Jestem hardkorem!
|
Cytuj:
|
Pepe 30 mln: http://www.youtube.com/watch?v=LCr9_c4rRbU
Pique 5 mln: http://www.youtube.com/watch?v=lXJP9sU91n4 tak dla porównania : D |
@JOhny
Ogólnie Higgins bardzo dobrze zagrał w całych mistrzostwach, ale i tak mam mały niedosyt po finale, ponieważ Murphy'ego stać naprawdę na więcej. Tak na marginesie to dobrze, że do finału nie doszedł Robertson ;) Po całych mistrzostwach jestem bardzo zadowolony, było wszystko co najlepsze w snookerze: rekordowa liczba 100 pkt breaków, maksymalny break, dużo emocji i niespodzianek ^^ Oby więcej takich mistrzostw. |
Cytuj:
Teraz ManU ma czego żałować, ale imho dobrze że Pique jest w Barcelonie. ;) K.Jay |
Wiele razy widzialem ta powtorke,ale wciaz nie moge wyjsc z szoku jakim to trepem trzeba byc aby nazywac sie Pepe. Zawsze gdy widze ta rozcieta skore na plecach to az mnie przeszywa calego brrr
|
Cytuj:
|
i już błąd Gibbsa, a tak nieźle grał tydzień temu
Ronaldo - 0:2 lol |
No to już chyba znamy pierwszego finalistę:)
|
Almunia = Kotorowski
|
3, 3, 3bit! :D
@Down Może dlatego, że Keano przegapił finał? Nie wiem, ale coś może w tym jest? Chociaż mi zdaje się tak samo jak tobie :P |
tja, a komentatorzy 'eNki' ciągle gadają o żółtych kartkach, które i tak nie będą miały wpływu na występ w finale... nie ma to jak wiedza komentatorów
Fletcher czerwonka i to 'oh fuck' Erikssona a karny RvP piękny |
Cytuj:
Szczerze mówiąc liczyłem że Hendry po tym jak zaczął spotka się z Higginsem w finale ;D ale najbardziej mnie usatysfakcjonowało że Allen ograł O'Sullivana ;d ehh nie dobrze być cwaniakiem nawet w snookerze xD Ile w koncu było tych setek ? bo niestety widziałęm tylko 1 i 2 sesje finału więc nei wiem czy coś wbili więcej ;> chyba Higgins skończył breakiem 103 ? ;d |
'Posiadamy obecnie wszystko, aby jutro wywalczyć awans. Do osiągnięcia tego nie musimy tworzyć niemożliwych działań.' - Guus Hiddink
No to liczę na piękny mecz, nie wiem... Chciałbym żeby Barca zdobyła gola w pierwszych 10-15minutach. Co na pewno rozwścieczy 'The Blues'... Dla widowiska, spektaklu, dla piłkarskiego teatru który może mieć jutro miejsce. No zobaczymy. |
Cytuj:
Cytuj:
@topic Bramka Ronaldo na 0:2 - istne cudo. Almunia zaspał? :confused: K.Jay |
Kurde postawiłem wynik 2:1 było 3:1 :( dzisiaj będzie 3:2 dla barcy.
|
Cytuj:
Jeśli chodzi o Almunię, to dziwne, bo pierwszy mecz był bardzo dobry. Dzisiaj chyba ciekawszy półfinał, bo nie wiadomo z góry kto wygra. Stawiam na Barcelonę. |
Ciekawe jak tym razem zagra Hiddink. W pierwszym meczu było wiadomo jaką jedenastką zagra Barcelona, teraz nie dość że nie będzie dwóch podstawowych obrońców, to jeszcze zagrożony jest występ Henry'ego.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:20. |
|