Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

J0hny 05-05-2009 12:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arnisan (Post 2536984)
John Higgins nowym mistrzem świata w snookerze ;D ktoś oglądał tak w ogóle?;p

Należało mu się, szczególnie po tym genialnym meczu z Selbym (:

Ale tu niestety same piłkorzyki :/ szkoda że nie ma tu miejsca dla siatkówki tenisa czy piłki ręcznej, no chyba że gra reprezentacja ale to już inna bajka...

AnonimowyPowrot 05-05-2009 12:56

A ja powiedziałbym, że wynikiem dzisiejszego spotkania będzie 2:1 dla Arsenalu. Np. w 23 (tak jakoś, czuję że będę blisko :D) strzeli Rooney, a Arsenal zdobędzie 2 bramki w drugiej części spotkania (może 65 i 74?), a pod koniec wszystkim kibicom wysiądą nerwy i będą krzyczeć "GOOL!" przy każdym strzale :D Jestem hardkorem!

Fintex 05-05-2009 14:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez J0hny (Post 2537171)
Ale tu niestety same piłkorzyki :/ szkoda że nie ma tu miejsca dla siatkówki tenisa czy piłki ręcznej, no chyba że gra reprezentacja ale to już inna bajka...

miejsce jest, ale mało zainteresowanych ;p tak samo z koszem jest. 2-3 w temacie. zreszta piłka wazniejsza :P

Gierubesoen 05-05-2009 15:54

Pepe 30 mln: http://www.youtube.com/watch?v=LCr9_c4rRbU

Pique 5 mln: http://www.youtube.com/watch?v=lXJP9sU91n4

tak dla porównania : D

Arnisan 05-05-2009 17:24

@JOhny
Ogólnie Higgins bardzo dobrze zagrał w całych mistrzostwach, ale i tak mam mały niedosyt po finale, ponieważ Murphy'ego stać naprawdę na więcej. Tak na marginesie to dobrze, że do finału nie doszedł Robertson ;)

Po całych mistrzostwach jestem bardzo zadowolony, było wszystko co najlepsze w snookerze: rekordowa liczba 100 pkt breaków, maksymalny break, dużo emocji i niespodzianek ^^ Oby więcej takich mistrzostw.

K.Jay 05-05-2009 17:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gierubesoen (Post 2537364)

1:04 - owned.
Teraz ManU ma czego żałować, ale imho dobrze że Pique jest w Barcelonie. ;)

K.Jay

Faytah 05-05-2009 18:08

Wiele razy widzialem ta powtorke,ale wciaz nie moge wyjsc z szoku jakim to trepem trzeba byc aby nazywac sie Pepe. Zawsze gdy widze ta rozcieta skore na plecach to az mnie przeszywa calego brrr

AnonimowyPowrot 05-05-2009 21:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez K.Jay (Post 2537460)
1:04 - owned.
Teraz ManU ma czego żałować, ale imho dobrze że Pique jest w Barcelonie. ;)

K.Jay

W sumie, to jest czego żałować, ale dwóch najlepszych obrońców (nie mam ochoty na sprzeczki, więc zakładamy że Puyol i Terry to ten sam poziom), a do tego dwóch najlepszych młodego pokolenia (chodzi o Evansa, a Breno do obu ciężko porównać) to aż za dużo, mimo wszystko szkoda, szkoda...

Xevez 05-05-2009 21:13

i już błąd Gibbsa, a tak nieźle grał tydzień temu
Ronaldo - 0:2 lol

Xendriel 05-05-2009 21:17

No to już chyba znamy pierwszego finalistę:)

Articuno 05-05-2009 21:21

Almunia = Kotorowski

AnonimowyPowrot 05-05-2009 22:22

3, 3, 3bit! :D

@Down

Może dlatego, że Keano przegapił finał? Nie wiem, ale coś może w tym jest? Chociaż mi zdaje się tak samo jak tobie :P

Xevez 05-05-2009 22:23

tja, a komentatorzy 'eNki' ciągle gadają o żółtych kartkach, które i tak nie będą miały wpływu na występ w finale... nie ma to jak wiedza komentatorów

Fletcher czerwonka i to 'oh fuck' Erikssona
a karny RvP piękny

J0hny 05-05-2009 22:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arnisan (Post 2537441)
@JOhny
Ogólnie Higgins bardzo dobrze zagrał w całych mistrzostwach, ale i tak mam mały niedosyt po finale, ponieważ Murphy'ego stać naprawdę na więcej. Tak na marginesie to dobrze, że do finału nie doszedł Robertson ;)

Po całych mistrzostwach jestem bardzo zadowolony, było wszystko co najlepsze w snookerze: rekordowa liczba 100 pkt breaków, maksymalny break, dużo emocji i niespodzianek ^^ Oby więcej takich mistrzostw.

Szczerze mówiąc liczyłem że Hendry po tym jak zaczął spotka się z Higginsem w finale ;D ale najbardziej mnie usatysfakcjonowało że Allen ograł O'Sullivana ;d ehh nie dobrze być cwaniakiem nawet w snookerze xD Ile w koncu było tych setek ? bo niestety widziałęm tylko 1 i 2 sesje finału więc nei wiem czy coś wbili więcej ;> chyba Higgins skończył breakiem 103 ? ;d

Maggic 05-05-2009 23:32

'Posiadamy obecnie wszystko, aby jutro wywalczyć awans. Do osiągnięcia tego nie musimy tworzyć niemożliwych działań.' - Guus Hiddink

No to liczę na piękny mecz, nie wiem... Chciałbym żeby Barca zdobyła gola w pierwszych 10-15minutach. Co na pewno rozwścieczy 'The Blues'... Dla widowiska, spektaklu, dla piłkarskiego teatru który może mieć jutro miejsce. No zobaczymy.

K.Jay 06-05-2009 08:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AnonimowyPowrot (Post 2537657)
W sumie, to jest czego żałować, ale dwóch najlepszych obrońców (nie mam ochoty na sprzeczki, więc zakładamy że Puyol i Terry to ten sam poziom), a do tego dwóch najlepszych młodego pokolenia (chodzi o Evansa, a Breno do obu ciężko porównać) to aż za dużo, mimo wszystko szkoda, szkoda...

Co do Breno, to na pewno ma talent, ale czasami chyba nie wie po co jest na boisku.
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Articuno
Almunia = Kotorowski

Signed.
@topic
Bramka Ronaldo na 0:2 - istne cudo. Almunia zaspał? :confused:

K.Jay

Pan i Wladca 06-05-2009 14:01

Kurde postawiłem wynik 2:1 było 3:1 :( dzisiaj będzie 3:2 dla barcy.

AnonimowyPowrot 06-05-2009 15:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez K.Jay (Post 2537858)
Co do Breno, to na pewno ma talent, ale czasami chyba nie wie po co jest na boisku.

Signed.
@topic
Bramka Ronaldo na 0:2 - istne cudo. Almunia zaspał? :confused:

K.Jay

Napisałem właśnie, że Breno im (przynajmniej jeszcze teraz) nie dorównuje, więc na jedno wychodzi :D Ciężko znaleźć w tym wieku lepszych od Pique i Evansa.

Jeśli chodzi o Almunię, to dziwne, bo pierwszy mecz był bardzo dobry.

Dzisiaj chyba ciekawszy półfinał, bo nie wiadomo z góry kto wygra. Stawiam na Barcelonę.

Xendriel 06-05-2009 16:19

Ciekawe jak tym razem zagra Hiddink. W pierwszym meczu było wiadomo jaką jedenastką zagra Barcelona, teraz nie dość że nie będzie dwóch podstawowych obrońców, to jeszcze zagrożony jest występ Henry'ego.

Arka_Sath_Wielki 06-05-2009 16:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maggic (Post 2537811)

No to liczę na piękny mecz

Mhm z 9cioma piłkarzami Chelsea na swojej linii bramkowej. Daj se siana.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:20.