![]() |
|
czasem tak bywa...;[
|
|
@Endrox
Za ile chcesz sprzedac endroxa, jakis szwed sie dowiedzial z xenery i prosil abym pogadal. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
zapewne tak lae to juz bedzie jego problem;p |
Sindre i jego rl kumple wykupia niedlugo cala Aurea :)
|
i gdy minie pol roku moze byc problem xDD
|
Cytuj:
Hmm no nie wiem zapytaj sie go ile proponuje 222lvl prawie 26mlvl prawie 106 dist hmmm 6kk w kasie, najwiekszy domek w venore, z 40x b robe, holy falcon (1 na aurea), full set, armor dla palla z inq quest, 6x soft boots, 10x bohy no nie wiem zapytaj ile da... B) |
Cytuj:
|
Nie Kupować Endroxa Bo Ten Har To już Historia ;o
Pozdrawiam. \o/ ,,\_Old RoM_/ ,,\o/ |
Cytuj:
Muahhaha czemu niby historia bo Edozev ma zrobionego fake z listami na Endroxa ?B) Listy dzialają przez pierwsze 3 miesiące od zrobienia listu (Edozev ma z przed 6 miesiecy zrobionego fake)B)B)B) Ktoś puścił plotke że BSP jest z Adde i odda listy na Endroxa Muahaha B)B) Jeśli by oddał listy na Endroxa to nie grał by ze mną na Novej 100+ Elderem i nie dawał by mi passów na Isahiasa i Robin by mi nie dał wjazdu na Wizava ;] Więc zastanów się co piszesz B)B) |
łołoło :D..........................................
|
to byl taki jeb.ny fake ze nawet ja bym lepszy zrobil ;d
@kidler widze juz niedlugo i bedzie pelna chatka ozdobiona. Niezle haki masz;d Plyta Peji zajebista;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
"drechem"? nie zabardzo. Bla costam juz sie wyzaliles ? jak ktos nie umie czytac to tak jest. przykro mi
|
Cytuj:
Patrz na siebie leszczu... |
sykus to 11 w twoim nicku oznacza twój wiek? : >>
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:35. |
|