![]() |
|
Kiedy Dokładnie Wychodzi Magazyn Arigato Nr 4 ?!
@Down Dziwne bo na Trójce pisze Nr 3-zima 2009 15,99zł (w tym 0% VAT) wiec wynika z tego ,że we Styczniu wyszedl (Nr 1-zima 2009) w Lutym (Nr 2-Zima 2009) w Marcu w.w (Nr 3-Zima 2009) czyli na Kwiecień przypada (Nr 4-Wiosna? 2009) chyba ,ze sie Myle xD |
pod koniec Wiosny [ to kwartalnik]
|
@Rayza
Masz Racje Nr 4 wyjdzie w Maju : * |
@que
ok udalo sie sciagnac z megaupload, ale na nastepny raz jak tez bedziesz cos wysylal to prosze wrzuc na jakis serwer bez limitow ;] |
nowy bleach i narutop bardzo mi sie podobają =) btw wielkie dzieki dla wielkiego mistrza loli Que =)
|
Bleach
Ukryty tekst:
Nipah~! Corgar Frizz |
@Naruto manga:
Ukryty tekst:
@Bleach manga: Ukryty tekst:
|
Naruto
Ukryty tekst:
Bleach Ukryty tekst:
Shaman King - 288 - wypas Ukryty tekst:
|
@Shaman King
Ta wypas, mam tylko nadzieje że znów nie skończy się za wcześnie albo naciąganie... @Topic : Haha, całe xxxHolic przeczytałem ;p. Nie wiem czy teraz Tsubasy nie przeczytać bo pod koniec dużo nawiązań było ;d (a Tsubase tylko anime oglądałem). |
@Naruto OSTATNI CHAPTER MANGI SPOILER!
Ukryty tekst:
|
@Up:
Ukryty tekst:
|
@up
Ukryty tekst:
|
@Narutard
Ukryty tekst:
|
Nie no chłopaki czasami jak macie przebłysk spostrzegawczości i umiejętności dedukcji to nie ma mocnych. Tylko czekać aż który wynajdzie koło.
|
Koło czego?
|
Ja wynalazłem kwadrat trójkątny. Zabłysnąłem? ;o
|
Każdy głupi to potrafi. Mądrzy miewają problemy.
|
Ja pierdziele ale tu spam xD Ale i tak nigdy nikt sie do nas nie dobierze. Co do nowych chapterów w naruto&bleach to nie ma co komentować: są zajebiste (tym razem bleach>naruto)
|
No pospamowali trochę... Ale tak totalnego offtopu to chyba jeszcze tu nie było. Wejdzie tompciu i prawdopodobnie usunie kilka postów.
Nipah~! Corgar Frizz |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:33. |
|