![]() |
|
To nie będzie taki sam mecz. Chelsea zagra inaczej, musi zagrać inaczej...A ja bez względu na to czy Barca awansuje czy nie, jestem dumny z jej postawy w tym sezonie :)
Niech zwycięży lepszy! |
Cytuj:
Pomyśl, jeśli znów uda im się bezbramkowo zremisować może wykorzystać zmęczenie Barcy w doliczonym czasie gry, np przebłysk Anelki/Drogby/kogokolwiek innego, a przecież wiadomo też, że nie zagra Puyol/Marquez/Milito (proszę mnie ewentualnie poprawić). Mało tego, grają u siebie, mają lepszego bramkarza (w tym wyższego), a to promuje ich zespół nawet w konkursie rzutów karnych :D Nie wolno więc skreślać takiej ewentualności. |
Cytuj:
@topic 3:0 dla Barcy. :D K.Jay |
Będzie 3:2, tylko jeszcze nie wiem dla kogo : D
|
Cytuj:
|
Mecz napewno bedzie ciekawy,a piekno mhm chcialbym je dzis ujrzec :P
*Arka mogles sobie darowac ta napinke,wiem ze po ostatnim meczu mozesz czuc sie pewnie i po tym co zobaczylem na santiago bernabeu chcialbym zobaczyc tak grajaca balugrane w finale,ale widzac taka arogancje wolalbym wylac kubel zimnej wody na takich napinaczy. |
Marzę, żeby Barca zdobyła szybko bramkę, potem Chelsea będzie musiała się odsłonić i zrobi się wspaniałe widowisko:D A jak przeciwnik się odsłania, to końcówka zazwyczaj jest taka, jak w weekend na Bernabeu
|
Chodzi mi po prostu o to, że Chelsea może grać tak samo, na remis i to praktycznie pozbawia Barcelone szans na finał, bo po 2 obrońców na 1 gracza to i dla "Wielkiej Barcelony" za dużo.
Kiedy zobaczyłem składy, pierwsze wrażenie to o w chuj. FC Barcelona: Valdés; Alves, Piqué, Touré, Abidal; Busquets, Xavi, Keita; Iniesta, Eto'o i Messi. Chelsea: Cech; Bosingwa, Alex, Terry, Cole; Essien, Ballack, Lampard; Malouda, Anelka i Drogba. |
Chipsy tortilla papryka chili- 4 zł
2l coli- 5 zł zepsucie się telewizora 10 min przed jednym z najważniejszych meczów w sezonie- bezcenne:cup::cup::cup: ave sopcast |
ESSIEN!!!! co za brama hahaha
|
tylko nie to, teraz sie zacznie murowanie _/
|
Cytuj:
|
Ta czerwona kartka to jakis zart chyba...no ale wg mnie Barca nie zasluguje na final szczerze mowiac.
|
GOOOOOOOOL INIESTA cud : DDDDDD
|
ahahahaha co za mecz! tak szkoda mi bylo barcelony i sobie mysle by mogli strzelic a tu bach :D darciem papy obudzilem mame
i cos z innej beczki 22:39 Drane Lois [132]: aczemu nie gra 22:39 Drane Lois [132]: ronadinho XD! |
QUUUUUUEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE?!
<po raz drugi w ciągu 4 dni> Ballack owned ;D Cech na główkę z tym kaskiem? Wesooooooły wieczór ;d |
No balak sie popłakał i chyba chciał się wypłakać sędziemu w rękawek : d
@down Nie czaisz metafor Szpakowskiego? POMOGE CI bogowie = barca niebo = finał teraz czaisz? xd |
BALLACK ZA..B MU :DD
Kuurna.. emocje emocje... btw. Szpakowski zawsze pdoli takie glupoty ze az mi sie go sluchac nie chce :| "To Bogowie sa w niebie chociaz nie byli dziś boscy" :|? |
No to Norweg jest na takim samym celowniku w Londynie co Webb w Polsce ;D
Fajnie, ze Barca awansowala, ale tak naprawde nie powinna. Jak mozna bylo przeoczyc dwie reki w polu karnym...ta druga rozumiem, ze mogl miec watpliwosci, ale przy pierwszej nie bylo dyskusji. |
No to antyfootball odpadł.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:44. |
|