![]() |
|
a z widoku orshabaala jakis jest?
|
ja mam z widoku demca
|
Dajcie Linka ;)
|
|
|
Gratulacje dla [CHAR]Youen[/CHAR]'a. W sumie sie zlozyl, ale wybloczyl go prawie do konca.
A tak apropo nie znalazlem zadnego filmu z tego Orsha (oprucz filmu Youen'a), wiec moze ktos napisze jaki loot. |
Cytuj:
|
hahaha :D jaka gleba :D
|
hahahahah jaka?
|
Cytuj:
|
Nieprawda bo mady!
|
Stokrotka xD
|
to rusz mozgiem moze zrozumiesz -.-:baby:
|
Na tym forum jest wszystko : były kłutnie, bluzgi, spam, czasem cos na temat napisali. Teraz jest spokój :D
|
Cytuj:
jest........ i bedzie..................... ANALfabetyzm |
^^ <10znakow>
|
I<3Milka Milka Milka Milka Milka
|
I na ten czas nastał pokój, choć na chwilę. Forum furory wypełniła dziwna lecz przyjemna harmonija pieni (Mickiewicz plx?:: >). Może to dlatego, że Vladki i inne napinacze już tu nie zaglądają? Albo wszyscy tak spokornieli po rzekomej stracie Karola? Być może to na was ja Władca Demonów tak działam? Tego dowiemy się w następnym odcinku nowej serii opowieści skryby $eetho oraz jego dzielnego giermka Wrogonastawionego aka Pokojowonastawionego.
|
Nuuuuuuddyyyyy!@!!@!@!@ NICH COŚ SIE DZIEJE ku uciesze gawiedzi:evul: WOJNA HAKI KŁÓTNIE BLUZGI JECHANIE PO STARYCH !@!@ Igrzysk i wina nam potrzeba!@
|
Problemos
12:35 You see a camouflage backpack (Vol:20).
Jak otwieram bp to nie widać mi całej nazwy, konkretnie bez ostatniej litery, czyli "k". Widać tylko Camouflage Backpac. Z jakiego to powodu? Myślałem, że nazwa jest zadługa i się nie wyświetla ale większości wszystko normalnie działczy... Help plax :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:56. |
|