![]() |
|
emeric, tak szczerze, znowu gowno wiesz bo za malo przylizales, a teraz cel mojego posta- maly filmik na rozluznienie atmosferki- z seri rozluznianie atmosfery part II
http://www.youtube.com/watch?v=jdp3D...eature=related ENJOYYYYY |
http://www.youtube.com/watch?v=9OE4T...eature=related
To jest lepsze :P |
Cytuj:
|
Witam
kolegów bongosów coś mi sie niechce wierzyc ze wytrzymacie bez randomu , ale jeżeli wkoncu chcecie normalnie grac to fajnie. :) Ale tak szczerze to troche dziwnie się czuje jak biegne kolo np. xermvis i mingop kurumai i nikogo z was nie bije i sam nie obrywam od was xD |
Iridia zmienną jest B)
|
Cytuj:
Peace and Lof |
Cytuj:
jeszcze jeden insult na bongosow. ;) |
ja wam bongosi osobiscie radzilbym wybrac jakiegos kurwa dyplomata waszej gildi, co na forum w miare ladnie by napisal... bo zanim od was odpierdola sie inni pajace to po lvlach dostaniecie.
|
|
witam
moze moje pytanie będzie glupie ale nie znam iridii i chce się dowiedzieć czy sie opłaca tutaj grać jak jest z pa, kto rzadzi serwerem (pl,swe,br?) czy np barbarian camp, of, mintwalin itp są publicznym czy prywatnym respem no i chyba tyle ;p |
malpy publiczne
zolwie surface publiczne mintwalin niepubliczne barb campy niepubliczne servem rzadzi gildia DD ktora wygrala wojne z BA (teraz hiber~) PA sie zdarza rzadko, i teraz na tibia.com lordnazgul (180ms) zalozyl temat aby kazdy akt pa do niego raportowac |
czyli jak mam słaby skills angielskiego, nie robie pa, nikogo nie wyrzucam z respów itp to się nikt nie przyczepi?
|
popraw swoj angielski, bo jezeli ktos cie wyrzuci z respa albo zrobi pa to se nie poradzisz. zawsze sa servery nonpvp skoro boisz pvp serwera:D
|
polak dednol
|
Emeric Luca
Feb 09 2009, 16:08:21 CET Killed at Level 104 by Teptas np :D |
dum brigade odnowione hyba czas odnowic zen jako lider proponuje nestazB)
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
Cytuj:
|
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
Cytuj:
|
siemka morze ktos hce być fajny i zrobic world trade ja dam zeczy na lunarze a ty na iridii wiencej na PW
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:57. |
|