![]() |
|
@Que-sama
Niewierni glupcy, nie wiedza co dobre, nie?! Mwhahahahaha <zuy smiech> Oyasumi |
pff jezeli rayza i corgar czyli moi bogowie nie chca loli to musze .... sie odlaczyc od was, wiec czekam na nowa dostawe bo tamta sie spodobala tylko na serwerze bez limitow plx...
Btw. szukam nowej sekty, ktos mnie przyjmnie ? |
|
@Nari
Fajny avek. @Milano Nikt..... Loli nie miałem czasu oglądać... zresztą i tak nie bardzo mi się to podoba. Nipah~! Corgar Frizz |
|
Jak możecie takie głupoty oglądać : P
|
Jak możesz pisać xx totalnie pustych postów dziennie ?? xD
Nipah~! Corgar Frizz |
@sam
już nawet moje posty coś wnoszą do tematu a twoje to 101% spam XD |
Cytuj:
@loli Przyłączam się do DDos'a i Sama. Te loli o których mówiłem, że stanowią wyjątki zadawały się z rówieśnikami w ich wieku(w każdym razie miały więcej niż 10lat) a takie pyrtki Que...hmmm...coś tu nie tak. Nie mniej za sam fakt, że Que uploadował swój skarb dla nas, co za tym idzie stracił trochę czasu, należą mu sie podziękowania. @Gro Ty idź chłopie do jakiegoś dobrego psychiatry zanim jakiemuś dziecku krzywdę zrobisz : Pp |
@Rayza & Frizz
Moje posty są jak najbardziej na temat. Czasami zdarza mi się offtopować i spamować, ale w tym przypadku to wy się mylicie. @Que Tak, jak wspominał Otakuma, dzięki za poświęcenie czasu na przesłanie tych zdjęć, ale dzięki. |
@Sam
YOU ARE WE----IR--------DO |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Ja narazie przejrzalem jeden tytuł, powiem co myślę o loli jak obejrze reszte. Narazie, wracam do Azumangi.
edit: Przejrzalem i mysle ze jestescie dziwni. Prosze mnie wykreslic ;) |
Malutkie i ciasniutkie ? Wiec czego tu nie lubiec mwhahah ;]
|
Cytuj:
|
Que-sama, tak jak co niektórzy - poproszę o wykreślenie. : P
|
TLR
Ukryty tekst:
|
Hue hue, nie za długo wytrzymaliście loli-trend. : l
|
@Que
I widzisz? Twoje przypuszczenia sie sprawdzily, zostalismy sami z milano ;) Gdzie mieszkasz w USA? Nie znajdziesz miejsca pod lozkiem, czy w piwnicy dla nielegalnego imigranta? @Kuma A CO?! MASZ MLODSZA SIOSTRE? <slini sie> A na serio, to wybacz, ale jak ty nie widzisz roznicy miedzy swiatem narysowanym, a rzeczywistym, to przykre... @Legalnosc Z tego co czytalem - potencjalnie w swietle polskiego prawa jest to nielegalne. W praktyce jednak mysle, ze prawie niemozliwym byloby oskarzenie kogos przez posiadanie hentaiow na kompie ;) Swoja droga... to przeciez tak jakby walic sobie ogladajac gumisie i zostac oskarzonym o zoofilie. I <3 POLISH LAW |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@Ghost in the Shell Po pierwszych epach średnie, zobaczymy czy się rozwinie jeszcze : P. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:22. |
|