![]() |
|
to masz cos nie tak, ja mam:
-1 -2 i jest git ;] |
Gramy w szachy ?
|
moze bierki wodne?
|
Powodzenia na The Inquisition Quest :)
|
up@
troche ludzi juz owned :confused: gohan . rester , sheff, . Vuaevo Bruth . Neltharion |
Chłopaki nadal walczą z questem?
|
@Riztor
Zaczales pisac ze robia The Inquisition Quest . O ktorej czasu polskiego zaczeli? Wiesz moze kto robil za glownych blokerow (Spaaw, Ima, V'Bruth ???) i jacy siokerzy poszli? Chyba o proszenie o film za wczesnie ale pewnie Khazul kreci, wiec moze da. Chyba ze ktos robil zdjecia :p Baj De £ej Good luck :p |
Cytuj:
Potrzebujesz mnie pizd0? |
wreszcie to gowno zrobilismy chujowo ze trza bedzie isc 2 raz sorcem ;/
|
01:35 You have found a master archer's armor.
Wkońcu się udało. |
Cytuj:
Masz moze dojscie do jakiegos filmu, zdjec itp.? Ile osob wykonalo questa? 15+? A ile +/- poszlo na Questa? @Ratillt GL Detektor ;p |
dlugo robiliscie?
|
wykonali wszyscy, poszlo nam dlugo poniewaz Bukiemu wyjebalo kibel w domu i musial rozmawiac z hydraulikiem i prosze tu bez smiechu, bo to fakt rzeczywisty.. smialismy sie z refugii dzis na vencie, ale teraz wiemy, ze nie warto ;] najbardziej hardcorowa akcja w ostatnim roomie, gdzie mialem okazje biegac z 32great mana potionami i ogolem takie tam.. filmu chyba nie bedzie, zreszta ja mam pierwsze 2h bo dostalem debuga i byly problemy z logowaniem :>
to tyle, jał |
to wrzucaj ;>
|
ide spac, jutro cos ogarne, milej nocy
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Biały - Jakoś się obejdę, mój giermek wrogonastawiony mi wystarczy. Co wy tak późno spać chodzicie? Ja 5 minut po godzinie 23, Robin Hood się skończył na TV, już śpiący i w kimę. |
Thx'y dla naszego wodza Katrili . Byly problemy ale wkońcu ładnie wszystko ogarną. Wracał sie nawet po pojedyńcze osoby. HAIL WODZU :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:08. |
|