![]() |
|
Gdzie moge szybko wbijać level 18 knightem, skile 65/66, ale zebym nie musiał kupywac zbyt duzo tych healthpotionów itp.
Eq: steel helmet, plate armor, plate legs, dragon shield, clerical mace, leather boots, scarf. PZDR! :) |
@up
Roty,orci pod thais (tylko nie schodz na beho,respi sie tam jeden zerk) + mozesz czasami wejsc na slimy. PONAWIAM : Hiho!! Mam pytanie Gdzie expić 23 elder druid'em(23 mlvl) PACC,może być waste,chodzi mi tu o JAK NAJSZYBSZY 40 lvl. Pozdrawiam |
Lżejsze tomby lub Helheim(-1) ;) I myśle, że będzie ok. Na Helheim weź se kup 100 brown mushrooms, bo lekkie i pożywne
|
gdzie 50ek wyciagne 50k/h ? prosze o szyba odpowiedz mam pacc
|
:)
25 Elite Knight. Skille 75/75 Moze doskilluje do 80/80 jak bede mial ochote. Gdzie mam expic? Roty I Larvy odpadaja... Podajcie mi miejscowki na Premium Area i Facc Area. Z Gory dzieki;) I podajcie EQ jakie powinienem miec zeby expic sobie na lajcie na tych miejscowkach ;>
Pozdrawiam:cup: |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
@UP: Każdy może sobie wejść i "wybrać". Tutaj gracze zadają pytania i dostają pewną, najlepszą odpowiedź od doświadczonych graczy... Czyli link dostaję i "mam iść, sam zobaczyć"? U mejd maj dej. Możesz opuścić ten temat xD. |
55 ED 53lvlm + soft boots ,exp 45k+/h. Jakies pomysly ? :)
|
Hydry, Dl'e lub Wyrmy z blokerem.
Solo Helheim(-2), Tarpit Tomb (za tp), Ancient Ruins Tomb (przed tp), Cyklopopolis. Możesz też spróbować Hero Cave, ale tam to już ostrożnie ;) |
Ponawiam...
Gdzie mogę expić knightem lvl - 36 Skille - 67/66 Eq: Knight armor,Knight legi, BS, Dragon shield,Warrior helmet EF odpada ponieważ zawsze zajęte |
55 Palek, skill dysta 81. Proszę tylko nie d lair w veno :confused:
Stawiam raczej na lekki + z huntu ;) |
25 pall lekkie EQ 60/60 royal spear ew. kusza
błaaaagam nie guardy |
42 MS 41 m lvl ,Porsze tylko nie tomby ;(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
a Ty z tym pallkiem 60/60 to mnie rozwaliles |
9 Sorcerer chcę jak najszybciej wbić 30lvl Gdzie to zrobić? Proszę o porady! I dobre expowiska...
|
Cytuj:
Dwarfy, roty. |
Co to PvM? Mam Facc :P Mało kasy mam
|
Witam nie wiem gdzie zdobywać doświadczenie wole raczej bezpieczne miejsca (nie tomby, nie dragi).
Master Sorcerer Lvl: 41 Mlvl: 38 Ważne żebym wyszedł też na plus nie muszą być to jakieś olbrzymie ilości ale żeby było troszkę więcej niż na 0. Czyli: -Bezpiecznie -Bez waste -Z zarobkiem (lekko ponad 0 mi wystarczy) -Solo -Doświadczenia jak najwięcej ale żeby nie były to silne potwory ani takie na których nie zarobię. -Byle nie dragi i tomby Pozdrawiam |
hmm skoro Ci tomby nie odpowiadaja to sprobuj scaraby, barbariany, poh moze... guardy
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:45. |
|