![]() |
|
Cytuj:
Nie będę się kłócił kto jest bardziej inteligentny... Quartzer [101]: co znaczy "w8"? Arieswar Sumo [156] : wait -.-' Quartzer [101]: dobra, tylko szybko bo czasu nie mam... @ Down który ma posta niżej Co ty nie powiesz? A wiśnia to może też sobie nie zmyślił? |
@up
Chyba zmyslone :P Zabijcie Endroxa i zobaczycie czy Inmates za nim pojdzie czy nie. Mi sie wydaje ze pojda SWE z Inmates + bsp i reszta. B) |
Cytuj:
Moze i tak ci kiedys powiedzial ale nie zaprzeczysz ze ostatnio jak od*******ales i straszyles o nowej wojnie to mowil ze za takie cos usunie cie z inmates bo slyszalo to milion osob.. i do tego dodal to co cytowalem ' a bit stupid matut' A wiadomo ze gildia pojdzie za kazdym jesli bedzie cos takiego ze beda ich walic za darmo ale jesli bedzie cos takiego co ty robiles to bedzie dokladnie na odwrot :) @KriS Co do bsp to jest wielka loetria bo przyjazni sie z wieloma osobami, matutem, feliexem, theraxem(ostatnio gorzej ale juz chyba ok jest), mahtanem, czeslawem takze roznie moze byc.. feliex, czeslaw, therax,mahtan bija sie z nim na novej po tej samej stronie takze tak jak powiedzialem loteria Z reszta s*******aj z tad spy'u :D |
A ty kurwa co teraz jestes oprocz tego, ze jestes jakims zjebanym pajacem co sie z ch*ja urwal i ch*j wie o czym pisze?
|
tak btw. czyżby szwedzi odpuscili? czy na morganie wygrali ob i tam expaja?
|
Wy Ch**a wiecie co się dzieje na tej Aurei ;) :D
,, _/ Old Rom _/ ,, Pozdrawiam:] |
Cytuj:
|
ten polski rap mi japcoka przypomina też pier*oli bez sensu i ch*ja wie xdddd
|
Bysza nie bedzie bo jest w pracy w przeciwiniestwie do ciebie zapyzialy zasmarkany mamisynkowy 12latku ktory jutro idzie na 8 na j.Polski i sie martwi, ze nie ma zadania, a na forum rznie kozaka. Jednym slowem daje ci do zrozumienia gon sie i przestan udawac glupszego jak jestes piszac posty takie jakie piszesz.
|
Oo to byszu se robote znalazł? xD teraz na serio jest "in dependent" hahahaha
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
a ty wiedziales! wow jestes super extra pewnie znasz go to respekt!
|
buhauahr
smieszna bieganina po ank desert;] dektral padl jako 1st? ^^ jaki ogolny wynik?;p jakis link do filmu?;] |
Cytuj:
|
@Issytarus
Tutaj nie ma co gadac o bsp, ja jestem pewien za kim on pojdzie. Jezeli lubisz wyzywac kogos na forum, to widac jakim jestes kozakiem. B) Cytuj:
Ludzie jezeli macie zamiar sie smiac z kogos ktory wzial sie za prace, to wam gratuluje. Zobaczymy jak WY cos znajdziecie albo pojedziecie do Niemiec zbierac Truskawki B) Oderwijcie sie na chwile od tego forum i tibii, i wyjdzcie na Dwor napic sie piwa z kolegami, chyba ze ich nie macie :D Pozdro :) |
Cytuj:
Popieram B):] |
Cytuj:
Popieram Krisu B) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:39. |
|