Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Aurea (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=184)
-   -   Wojna (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=126668)

Abuabuabuabu 07-12-2008 15:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez blantmaster (Post 2365838)
Meliah Gewyr [161]: So , You are from Italia ?
Elverion Guide [134] : No More North
Meliah Gewyr [161]: Australia ?

To dopiero inteligencja :D jak widac szkoła "óczy"

Nie będę się kłócił kto jest bardziej inteligentny...

Quartzer [101]: co znaczy "w8"?
Arieswar Sumo [156] : wait -.-'
Quartzer [101]: dobra, tylko szybko bo czasu nie mam...

@ Down który ma posta niżej
Co ty nie powiesz? A wiśnia to może też sobie nie zmyślił?

KriS1460 07-12-2008 15:20

@up
Chyba zmyslone :P

Zabijcie Endroxa i zobaczycie czy Inmates za nim pojdzie czy nie. Mi sie wydaje ze pojda SWE z Inmates + bsp i reszta. B)

Issytarus 07-12-2008 17:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Matut666 (Post 2364958)
Skoro myslisz ze Inmates ze mna nie pojdzie to zabij mnie...to zobaczymy czy masz racje B) Jak mi to Anton powiedzial "Matut ignoruj wszystkich polaków i trzymajmy się swojej ekipy "Inmates" Nie mam zamiaru ani ochoty się z Tobą kłucić ale zamiast ze mną porozmawiać to wypisujesz jakies bzdury na forum...powiedz mi to w prost i tyle...

Moze i tak ci kiedys powiedzial ale nie zaprzeczysz ze ostatnio jak od*******ales i straszyles o nowej wojnie to mowil ze za takie cos usunie cie z inmates bo slyszalo to milion osob.. i do tego dodal to co cytowalem ' a bit stupid matut'
A wiadomo ze gildia pojdzie za kazdym jesli bedzie cos takiego ze beda ich walic za darmo ale jesli bedzie cos takiego co ty robiles to bedzie dokladnie na odwrot
:)

@KriS
Co do bsp to jest wielka loetria bo przyjazni sie z wieloma osobami, matutem, feliexem, theraxem(ostatnio gorzej ale juz chyba ok jest), mahtanem, czeslawem takze roznie moze byc.. feliex, czeslaw, therax,mahtan bija sie z nim na novej po tej samej stronie takze tak jak powiedzialem loteria
Z reszta s*******aj z tad spy'u :D

kidler 07-12-2008 18:31

A ty kurwa co teraz jestes oprocz tego, ze jestes jakims zjebanym pajacem co sie z ch*ja urwal i ch*j wie o czym pisze?

Rysiek_Back 07-12-2008 18:49

tak btw. czyżby szwedzi odpuscili? czy na morganie wygrali ob i tam expaja?

FanatyczeK 07-12-2008 19:39

Wy Ch**a wiecie co się dzieje na tej Aurei ;) :D

,, _/ Old Rom _/ ,,

Pozdrawiam:]

Sykus_11 07-12-2008 19:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Polski_Rap (Post 2366762)
Szwedzi dostali na aura 3 openki pod rząd i juz i m sie nie che walczyć bo wiedza ze nie wygrają z takim pvp co reprezentują polaczki z aurea .. :D _/ dla nich _/ i co szwedzi w pz siedziec z nimi .. Byszu niezle myslal ze ktos pojdzie za nim a poszło chyba z 7 osob tylko xd na Morganie dostali chyab 2 openki po dubie i juz tam nei graja ... xd ale tam na morganie widac Ci ludize co wygrali z ns to dzieki noob charom .. a my to mamy pvp i ich tepimy szwedow ;D pewnie niedlugo zaczniemy tepic Inmates... zeby same polaczki zostaly w team .. i wtedy beda mieli zonka wszyscy szwedzi .. ibedizze wojna polsko szwedzka tak jak w rooku 14~ ktoryms nie pamietamw kotrym .. ale wiem ze wygramy z nimi bo jestesmy kozakami .. i zapewne zlapie fraga moim noobem na jakims ns i bede sie z nich smial ..

wes zamknij morde lepiej w dupie byles gowno widziales tyle ci powiem

Rysiek_Back 07-12-2008 20:18

ten polski rap mi japcoka przypomina też pier*oli bez sensu i ch*ja wie xdddd

kidler 07-12-2008 22:19

Bysza nie bedzie bo jest w pracy w przeciwiniestwie do ciebie zapyzialy zasmarkany mamisynkowy 12latku ktory jutro idzie na 8 na j.Polski i sie martwi, ze nie ma zadania, a na forum rznie kozaka. Jednym slowem daje ci do zrozumienia gon sie i przestan udawac glupszego jak jestes piszac posty takie jakie piszesz.

Rysiek_Back 07-12-2008 23:24

Oo to byszu se robote znalazł? xD teraz na serio jest "in dependent" hahahaha

NaTA90 07-12-2008 23:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rysiek_Back (Post 2367251)
Oo to byszu se robote znalazł? xD teraz na serio jest "in dependent" hahahaha

ja pierdole a co w tym takiego smiesznego ? myslisz ze cale zycie bedziesz na tym forum siedzial i pisal jakies pojebane posty ? no idiota.

Rysiek_Back 07-12-2008 23:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NaTA90 (Post 2367267)
ja pierdole a co w tym takiego smiesznego ? myslisz ze cale zycie bedziesz na tym forum siedzial i pisal jakies pojebane posty ? no idiota.

coz widac ze nie za bardzo wiesz co sie z byszem działo wczesniej mr cs nuub

MieChO_SlaiT 07-12-2008 23:40

a ty wiedziales! wow jestes super extra pewnie znasz go to respekt!

tibiaplayer 07-12-2008 23:41

buhauahr

smieszna bieganina po ank desert;]
dektral padl jako 1st? ^^

jaki ogolny wynik?;p jakis link do filmu?;]

blantmaster 07-12-2008 23:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Abuabuabuabu (Post 2366268)
Nie będę się kłócił kto jest bardziej inteligentny...

Quartzer [101]: co znaczy "w8"?
Arieswar Sumo [156] : wait -.-'
Quartzer [101]: dobra, tylko szybko bo czasu nie mam...

@ Down który ma posta niżej
Co ty nie powiesz? A wiśnia to może też sobie nie zmyślił?

Hahahaha ja tego nie wymyslilem lamusie (ktory nie idzie na sylwka idzie zeby wbic 2 lvle) jak nie wierzysz zlukaj posty Elveriona to zaden fake

KriS1460 08-12-2008 10:44

@Issytarus
Tutaj nie ma co gadac o bsp, ja jestem pewien za kim on pojdzie.
Jezeli lubisz wyzywac kogos na forum, to widac jakim jestes kozakiem. B)
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Issytarus (Post 2366527)
Z reszta s*******aj z tad spy'u :D

Pisze sie "Stad" Idz do szkoly a nie 24h komentujesz kogos na tym forum.

Ludzie jezeli macie zamiar sie smiac z kogos ktory wzial sie za prace, to wam gratuluje. Zobaczymy jak WY cos znajdziecie albo pojedziecie do Niemiec zbierac Truskawki B)
Oderwijcie sie na chwile od tego forum i tibii, i wyjdzcie na Dwor napic sie piwa z kolegami, chyba ze ich nie macie :D

Pozdro :)

SzybkaKakaSzaka 08-12-2008 12:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez KriS1460 (Post 2367416)
@Issytarus

Ludzie jezeli macie zamiar sie smiac z kogos ktory wzial sie za prace, to wam gratuluje. Zobaczymy jak WY cos znajdziecie albo pojedziecie do Niemiec zbierac Truskawki B)
Oderwijcie sie na chwile od tego forum i tibii, i wyjdzcie na Dwor napic sie piwa z kolegami, chyba ze ich nie macie :D

Popieram B):]

Matut666 08-12-2008 14:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez KriS1460 (Post 2367416)
@Issytarus

Popieram Krisu B)

NaTA90 08-12-2008 14:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rysiek_Back (Post 2367269)
coz widac ze nie za bardzo wiesz co sie z byszem działo wczesniej mr cs nuub

pierdoli mnie to co kiedys robil ... jak jestes taki kozak napisz na steama nata90 zagramy oO

MieChO_SlaiT 08-12-2008 15:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Polski_Rap (Post 2367361)
ah kidlerek tyle kaski masz a boisz sie pasc :) i co fajnie rżnąć kozaka na forum a na open się bać wyjsc ? xd jassne byszu w pracy chyba przed moniotrem i na desercie czysci dedy z lota .. hahahaha.. ale coz bronisz swojego przyjaciela :P hahahaha

masz jakis problem czy z chujem sie na rozum zamieniles?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:39.