![]() |
|
@Que
Mnie też wypisz. @Gro Gumiś =/= zwierzę. To jest postać fantastyczna. To co innego niż kręcenie śmigłem oglądając national geographic. Nipah~! Corgar Frizz |
@Up
No i wlasnie w tym rzecz... Kazda bohaterka doujina to tez postac fantastyczna, o to mi chodzilo. |
Cytuj:
|
@Kuma
Znajdz mi narysowana dziewczynke w swiecie rzeczywistym to bedziesz dobry... Chyba tylko makiete w sklepie, ew. daikamure ;) Bo widzisz, roznica tkwi tutaj - w wypadku narysowanych to po pierwsze: wybacz, ale wygladaja badz co badz inaczej, a po drugie: podczas rysowania nikomu nie dzieje sie krzywda. Poza tym - nie przejrzalem jeszcze wszystkich doujinow od Que. Sciagnalem 3, z tego jeden (Final Half Year) zaraz wyladowal w koszu, nie w moim stylu. Za to ten z wampirka byl fajny ;) |
Cytuj:
[email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
@Que You are right, but... |
@Kuma, Gro
Oboje macie racje. To są małe dziewczynki i nikomu nie dzieje się krzywda. Jednak co z tego że nikomu nie dzieje się krzywda? Przecież ogląda się to z jakiegoś powodu. I to jest sedno sprawy... małe dziewczynki to małe dziewczynki. Nie mówię że to jest pedofilia, ale imo to jest dość śliska sprawa. Corgar Frizz |
Cytuj:
|
Nie nie, narysowane male dziewczynki =/= male dziewczynki, i to Wam probuje wytlumaczyc. Dlaczego? To juz pozostawiam do oceny Wam, jak nie zrozumieliscie moich powyzszych postow. A nikt tu o prawdziwej pedofilii nie mysli, wszystko rozchodzi sie o doujiny :) Tyle.
|
Cytuj:
Skończmy ten temat bo zaczyna robić się nieprzyjemnie. Corgar Frizz |
Cytuj:
Są naciągane i to bardzo ^^. |
To jak wszystko zostalo wyjasnione, i zeby zmienic ta... "atmosfere" ja proponuje temat-bumerang:
"Dlaczego School Days ssie? Wypracowanie na conajmniej 3 strony A4 czcionka 12" |
Otrzymałeś ostrzeżenie na Forum Tibia.pl.
Powód: spam Ktoś też dostał? :P Booooże, co by było gdyby tu Wieszok wparował! |
Cytuj:
Cytuj:
Tak, tak, ja też dostałem. :| |
@Warny
http://forum.tibia.pl/showpost.php?p...&postcount=105 Wychodzi na to, ze wszystko przez kolbasia :P Zostaje on tym samym wykluczony z The Brotherhood of Eerion's Followers. A Wieszok juz tu kilka razy byl :) @Koszyk Nie "strzepi uczuc", cokolwiek to znaczy xD @Topic Ogladal ktos Mushishi? Po polowie musze stwierdzic, ze jest to naprawde fajna seria, ciekawe tylko jak sie rozwinie. No i epic opening ;) |
Ja również dostałem. :s
Żeby nie dostać kolejnego: chwilowo nie oglądam Green Green, złapałem fazę na Claymore. :d |
Cytuj:
Zresztą nie zaczynajmy SD war :D |
SD war sux. Od momentu w którym ja i gro dysponuje argumentami masowego rażenia taki flejm traci sens.
Ja też dostałem. Nawet 2.... za to że upomniałem Seriousa że spamuje. Nipah~! Corgar Frizz |
Ja nawet gdy chcę warna to nie dostaje :D
Na torg napisałem 2 posty wyzywające moda i 0 warn a post pode mną, jakieś gratulacje tak xD SD war - strona neutralna nie widziałem nie wypowiadam się. 80% torrenta GitS done, oczy mnie bolą od pisania pracy inż. i spać mi się chce a to środek dnia dopiero. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:56. |
|