![]() |
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Superpuchar Europy+ po raz kolejny Puchar Zdobywcow Pucharow. Faktycznie, zaczeli byc w czolowce tylko po przyjsciu Romka. Byly wzloty i upadki, a pieniadze Romana uratowaly klub przed bankructwem. |
Cytuj:
|
Cytuj:
K.Jay |
09.05 Valencia CF - Real Madryt CF
Dla Blancos mecz o nic chyba ,że o prestiż, Skoro Pericos Pojechali ''Nietoperki'' 3-0 to Blancos też mogą(?) xD w sumie Matematyczne szanse na Mistrzostwo jeszcze są xD wiec czemu by nie spróbować xDDDD 10.05 Atletiko Madryt - RCDEspanyol de Barcelona Napewno będzie ciekawie : ) |
|
@up
=DDD Co do finalu, 3:0 dla ManU. |
Nie doceniasz Chelsea! Będzie 2:0 dla MU.
EDIT: Nosz... Barcy znaczy się. |
Gratuluje obiektywnosci,mam nadzieje ze Barcelona nauczy pokory co niektorych forumposterow.
|
Ubiegły sezon Barcelona miała fatalny, ManU wręcz przeciwnie, a mimo to ich pojedynek był bardzo wyrównany. Nie wiem dlaczego teraz każdy stawia na Manchester, skoro Barca ma taki wspaniały sezon.
|
Ja odnośnie finału nie mam faworyta. Jestem fanem obu tych drużyn, więc mecz będę oglądać z zapartym tchem. Prawdę mówiąc, to 10 lat czekałem na taki finał, tj. ManU - Barca.
K.Jay |
Dla mnie... w regulaminowym czasie gry - 1:1. Co później? Nie wiem ; )
|
3:1 dla Barcy;d
|
W tym sezonie IMHO tylko Chelsea jest w stanie przeciwstawić się Barcelonie. Manchester mógłby pokonać Blaugranę, gdyby zagrał w podobnym stylu jak The Blues (żelazna dyscyplina taktyczna, głównie w obronie), a to raczej mało prawdopodobne. Obydwie drużyny mają ogromny potencjał w ofensywie, a w tym sezonie każdy widział, co się dzieje, gdy rywal Barcelony zbytnio się odkryje :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ale MU gra teraz lepiej niż rok temu o tej porze, więc szanse są wyrównane ; )
|
Czyli podsumowując szykuje się zajebisty finał:)
|
No coś w tym stylu : D
|
Oby taki był, liczę na niezapomniany mecz ^^
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:13. |
|