![]() |
|
Skąd ten [CHAR]Stigandi[/CHAR] ma taki duży leffel? :(
|
Cytuj:
Sie gra.. sie ma ^^ |
bot gra to ma -.-
|
Cytuj:
po 2 w cs 1.6 wyzszy poziom wiec daltego wolisz grac w sorca. To moje prywatne odczucie. |
Cytuj:
AHAHAHAHAHAHAHAHA REALISTYKE PADLEM HAHAHAHA MODELE W SOURCE PORUSZAJA SIE JAK ROBOTY i nie mwoie ze nie gram w source bo jestem pro na 1.6 a w source lol noob low tylko ze 1.6 jest 100x lepszy ale podejrzewam ze i tak bym cie bil na sourcu i gdzie ty w 1.6 widzisz piksle lol predzej w sourcu bys sie dopatrzy,l no chyba ze cisniesz na 16 bit software |
i znowu te pierdolone kłótnie o kanter strajku -.- idzcie kurwa na forum csa i sie kłóćcie bo zachowujecie się jak małe dzieci które sie kłócą o to czy lepszy jest pikaczu czy bulbazałr -.-
|
Cytuj:
|
Name: Tarrin Kerrax
Banished: until deletion because of using unofficial software to play Ktoś jeszcze bo nie chce mi się patrzeć ^.^ ? |
Today, we have punished more than 600 accounts for modifying the Tibia client. Please play fairly to avoid a banishment or even the deletion of your account.
Znalazł sie w pechowej 600 :( Inshon łączy się z wami w żałobie z wszystkimi boterami Furory Btw czemu na furorze tylko 10~ osób z dusk & vis online ? .... czyżby bocik nie działał |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Mob - pisałem Ci, że tego nie kupie, ty mi wystawiłeś 1 nega. Gdyby nie skrzynia który wytłumaczył mi kim jesteś to tego nega ode mnie by nie było. Ale i tak widzimy się w Pionkach, ze sniegim też musze się zobaczyc XD
@Plebster - z tym się zgodzę, że Pikachu lepszy. Jednakże bezapelacyjnie z wszystkich innych pokemonów moim niezłomnym faworytem jest Raichu (ewolucja Pikachu). |
kiedy wpadasz do Pionek ?!
|
Cytuj:
@$eetho Skontaktuj sie ze mna , zneutralizujemy sobie te negi XD Bo wiadomo wszystko burzy naszą reputke xD P.S CZEKAMY |
a i zapomniałbym.
bez wina się nie pokazuj XD |
@upupup
Lansujcie sie na priv. Cos nudnie na tej Furorce. Juz dawno zadnego massloga nie widzialem ze strony Inshon/WRA. |
Up@ bo wakacje
|
noliferzy postanowili wyjść się przewietrzyć ?! ;oo
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:24. |
|