![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Gdzie iść expić?
Mam 65 [Z pacc EK] skille 80/79 axe i mam zamiar kupić PACC. Gdzie mogę iść expić? |
a ja??
32 palek, [ITEM]demon shield[/ITEM], [ITEM]blue robe[/ITEM], [ITEM]royal spears[/ITEM], [ITEM]boots of haste[/ITEM], [ITEM]devils helmet[/ITEM], [ITEM]plate legs[/ITEM], [ITEM]scarf[/ITEM], skilce 61/42, i nie planuje skillić, mlvl 10 prosze o odpowiedzi INNe niz mount sternum, lub gory z cycami, ba tam jest za hardcorowo |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
46 palek
Gdzie mógłbym zdrowo przexpic, 46 rp, 77 dist, proszze podac kilka miejsc tylko na PACC:)
|
25 pall lekkie EQ 60/60 royal spear ew. kusza
błaaaagam nie guardy |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Mam takie pytanko.
Chciałem poexpić sobie na dwarfach guardach ale mam kompletnie 0 zysku. Jak tam expić żeby zarabiać? Edit@ Sry zapomniałem Xd. lvl prawie 62 skille 80/65 eq b robe blue legs crus helmet leather boots rsy (po hacku) |
Cytuj:
|
Cytuj:
A co z tym ;(? |
Cytuj:
A jesli czujesz sie na silach mozesz zejsc na ostatni poziom przed dragami. Ladny exp tam wchodzi. |
Cytuj:
@Edit Przepraszam z double'a. |
Cytuj:
|
Gdzie ma expic 36 pall skille 68/52 przerabialem już wyverny pojedyncze dragi bilem guardy po prostu sa zajete zawsze jakis 50 ek tak siedzi lub jakis 40... ms z summonami Na POH bylem ale slabo a pozatym lurneli mi tam 2 gski
eq Crus Helm Blue Robe K legsy Meduska Fur Bootsy Scraf i RS'ki |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Powie ktoś moje ;s?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:30. |
|