Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Iridia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=194)
-   -   Plotki z Iridii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=131839)

Ripppppppahhhhh 15-02-2009 01:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Chaos (Post 2464355)
nie insultuj pl albo cie znow dedne

koham cie na walentynki

emerik, jak to jest odpisywac na forum po 5ciu minutach, w sobote i w dodatku w walentynki? ich liebe dich <333

WonszMilicyjny 15-02-2009 01:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez poreda (Post 2464641)
"zasrany" jest dla ciebie komplementem? xDDDDD

Byl to okres bodajrze chwilowej ,,wojny" Reunien VS Anima L~ cale forum jezdzilo po kebabach wiec i Ty, a teraz spojrz co robisz ( na mysli mam to ze jestes na kazde polecenie tórkuf i lyzesz ich troszq :D ale kazdy robi to co lubi) To tyle juz sie nie udzielam :< ;) Fak ja to dopiero jestem nołlajf o 1:18 posta!

poreda 16-02-2009 10:49

znowu was wydymali :(

Sakan 16-02-2009 13:15

Mówisz o tym że PoI service miało trwać 3-4h?

poreda 16-02-2009 14:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sakan (Post 2466225)
Mówisz o tym że PoI service miało trwać 3-4h?

o tym ze bongosy wracaja na swoje rewiry, czyli carlin noob chary i te sprawy ;D

Karolek98 16-02-2009 14:14

a tam odrazu wydymali....

Temia 16-02-2009 15:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Karolek98 (Post 2466268)
a tam odrazu wydymali....

Nie zebym czul jakas ironie, ale to jest prawda. ;d A wielki Emeric jest baardzo pewny siebie;d ale uwazaj bo teraz nie musimy miec reasonu :D

Peace and Love!!!~ xd:evul:

Harru 16-02-2009 15:32

zawsze staralem sie nie odpisywac na Twoje posty emeric ale Twoja glupota/niedoinformowanie powala mnie, jak nie jestes czegos pewien to zachowal to dla siebie naprawde. Bo fakt jest taki ze nie zaplacilismy ani 1 gp mendilowi tym razem.

Ripppppppahhhhh 16-02-2009 15:57

i dodam, ze to on nam placil, tzn dawali kase dla temialorasa etc. i dalej bedziemy wolni, obiecuje Ci to emeric;)

poreda 16-02-2009 16:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ripppppppahhhhh (Post 2466416)
i dodam, ze to on nam placil, tzn dawali kase dla temialorasa etc. i dalej bedziemy wolni, obiecuje Ci to emeric;)

wkoncu do 3 razy sztuka, juz 2x zostaliscie wyruchani, wiec czas na raz trzeci hehe :D

Ripppppppahhhhh 16-02-2009 16:27

mmmm, raz nas wyjebali nie wiecej ;) nie to co Ciebie, bongo paid 1kk !!!!!!! free !!!!!!!!!!!

Akunis 16-02-2009 18:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez poreda (Post 2466436)
wkoncu do 3 razy sztuka, juz 2x zostaliscie wyruchani, wiec czas na raz trzeci hehe :D

Jeszcze jeden insult :baby:X(:evul::evul:
Bongo zostalo 2 razy wyruchane ty z miliard stary cie rucha co noc :baby::cup::cup::cup::cup:

poreda 16-02-2009 19:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Akunis (Post 2466680)
Jeszcze jeden insult :baby:X(:evul::evul:
Bongo zostalo 2 razy wyruchane ty z miliard stary cie rucha co noc :baby::cup::cup::cup::cup:

i te twoje teksty na poziomie przedszkola, poor

Pajmol 16-02-2009 21:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez poreda (Post 2466786)
i te twoje teksty na poziomie przedszkola, poor

ty za to masz texty najwyzszym poziomie zanim komus cos wytkniesz popatrz na siebie;]

Anas Kiro 16-02-2009 23:32

Cytuj:

Uwazaj zebys ty przypadkiem nie zostal wy******* wkrotce... po raz 2?

Adedin 16-02-2009 23:59

Cytuj:

emeric.

miałem Ci odpisać już dawno temu, ale szkoda było mi czasu. Jako iż wróciłem z zimowiska mogę Ci tu coś naskrobać.
Nie mów do mnie, że się powtarzam i piszę bez celu. Powtarzam się bo jesteś imbecylem a jak wiadomo do takiego trudno trafić, mógłbym nawet na podstawie Twojego zachowania napisać że masz autyzm ale..., nie pisze bez celu, moim celem jest uświadomienie Tobie, że cały czas 'masz patyk w ręku i wiercisz w tym samym gównie'. Co za frajda wchodzić na to pieprzone forum, które pożera czasami mnóstwo czasu gdy Ty nie opisujesz tutaj nic innego oprócz(cytuje swoimi słowami):
'bongo ciule, znów sie chowacie, wychodzicie na ob i przegrywacie, placicie mendylowi - SRACIE I DROBICIE'
Zastanawia mnie 'infrastruktura' Twojego mózgu, który jest zaprogramowany(chyba) na pierdolenie głupot. Nie jesteś z nami w teamie(tak ja tez nie pkuje z nimi już, ponieważ nie mam chara, NIE CHCE MI SIĘ GO ROBIĆ) i nie docierają do Ciebie pewne informacje, dążę do tego iż Twoje informacje zdobyte poprzez czytanie forum.tibia.com są błędne w większości procentów(nie będę konkretyzował).
I nie odpisuj mi postu typu 'nie wiesz nie mów' 'co ty tam możesz wiedzieć' 'jesteś głupi Twoje posty są bez celu, co starasz się udowodnić'
Staram się udowodnić, że nie masz racji w większości postów, ponieważ no kurwa zrozum NIE JESTEŚ Z NAMI W TEAMIE. Na forum możesz sobie poczytać, ale i tak niewiele tam także jest prawdy(proszę nie pisz że na forum piszą zawsze prawdę bo mi serce stanie).
Nie chcę Cię obrażać, mam już dość odpisywania na Twoje cholerne posty, chciałbym tu kiedyś wejść i zobaczyć posta z Twoim nickiem w stylu, Bongo wyszliście na OB nie poszło wam, do następnego razu; a nie typu bongo daliście dupy takie z was kozaki.

I z chęcią umówiłbym się z Tobą na piwo bo z powodu głupiej gry nie będę chyba się bił, chill ;)

Dziękuję za uwagę.

Ogólnie jest KUL

poreda 17-02-2009 00:13

Mnie boli jednak to ze nie dostrzegacie wlasnych bledow :)

Gruhard 17-02-2009 00:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Anas Kiro (Post 2467319)
Uwazaj zebys ty przypadkiem nie zostal wy******* wkrotce... po raz 2?

grozisz mi?

Kiełek 17-02-2009 11:50

W Puerto Rico to się działo
w pięknej wiosce na makao
pili drinki jedli lody
ona stara a on młody
do basenu jak skakała
wode dupą wychlapała:D
sialala

@czesc bananix

Tristan_da_Sworder 17-02-2009 15:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kiełek (Post 2467514)
W Puerto Rico to się działo
w pięknej wiosce na makao
pili drinki jedli lody
ona stara a on młody
do basenu jak skakała
wode dupą wychlapała:D
sialala

@czesc bananix

h3h3h3h3h pszywital sie ze mnom :cup::cup::cup::cup::cup:8o:cup:

czesc kieluszku toważyszu ;D:D:D:D::D:D:D::D:D:D polska do boju co? fajny wiershyq

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:05.