![]() |
|
I dobrze, oby delete'a dostal nie tylko on ale reszta frajerów z Furory jedynie moje konto moze zostać.
|
nvm.......
|
Wino może kupie, ale napewno nie Komandosa. W Żabce mi nie sprzedadz± a nigdzie indziej za chuja nie moge znaleĽć.
|
moje 5gp;
source... USP wygloda jak jakies pistol z kosmosu... wogle bieda.. ja kocham 1.6 i gram.. i powiem ze wymiatam... i gitara... tkaie jest moje zdanie, a z tym ze cs 1.6 to pixele to popatrz na siebie.. :) source dla mnie ejest... biedne |
Cytuj:
Char Bereta - ani mi sie ważcie |
|
I co sie kurwa cieszysz? Ze mi kumpla zabiles kurwa? Jeszcze i na ciebie kurwa czas przyjdzie! UAHAHAHHAHAH DEMONY BIJCIE YMEGO! KURWO YMY ZABILES NAMSTA -.-' Raz wam spierdolil ale za drugim razem sie udało ; (
|
chlopcze ogarnij sie bo
09:52 Ymy [192]: kk ide speciala naruto obejrzec bo szymon cie potnie jak tylko wroci !!! btw mogl sie ten namsto leczyc :s |
Wyluzuj, to tylko gra; ) Mi to osobiscie jebie bo juz od dawna mam na to wyjebane, czemu sie nie leczylem ? Od paru dni mam problem, chyba przez otsa - za kazdym razem kiedy włacze klienta mam zresetowanego configa, zapomnialem o tym wyszedlem w jednej sprawie kolo wyvern i papa :P A najsmieszniejsze ze widziałem tego typa kolo Youena chatki i wiedzialem ze zaraz cos bedzie ale jak juz mowile mam wyjebane i poszedlem dalej. :)
Piszecie mi potem ze jak zaplace to bede mogl expic, tylko czy ktos podał mi paymenta ? Jedyne co slyszalem to Czipsu za¶piewał 500k za to ze mu nooba ubiłem, LOL ! :) Mam placic 500k za zabicie paru noob charow ? To juz ludzie ktorzy byli w wojnie mieli mniejsze paymenty; ) |
ten koles to ja bylem i nie zapomnij ze zabiles mi palla na trapie w ab ;p
|
Kiedy dokladnie ? :) Bo cos mi sie nie pamięta ;p
|
a z miecha temu okolo
|
Nie pamietam za bardzo ale jebać. Rozumiem was ze mnie zajebaliscie, bo typo sie nie splacil i sobie lata na legalu, tylko do ku**y nedzy moglibyscie dac kwote paymentu jezeli gadacie ze sie nie splacilem...
|
A Karol, pamietasz jak Ci uciekłem ze scarabów na ank ? :> To z tym RL RAPI ? XD Co mnie goniłe¶ ty i jeszcze kilku pro ogarniaczy, avaoth chyba i jakis inny s*****el. To ja XD
|
Cytuj:
|
Cytuj:
hahaha ja to pamietam xD! |
Zabili¶cie Huberta !! :[[ Pikaczu go pom¶ci :evul:
|
rzal i bul :<
|
MIstrzostwa swiata w Brazylii w 2014 roku _/
Aleaaooooo:evul: |
Cytuj: