![]() |
|
A co na to Nato?
Nato na to nic! |
/\ Kieleq roz*******asz mnie ;[ Ahaha 10000x
Kiepa ty sie kurwa marnujesz tutaj xD Na studia wypie... zalatwie ci robote! |
Cytuj:
aha ahaB) Wasz szczerze, Shane ~ |
;(;(;(;(;(;(X(Ohhhh noes!!!X(;(;(;(;(;(;(
Vincento stracił posadę i już nie jest dyplomata Bongo ;(;( PS: Mam nadzieję że nie opuścisz tego forum. |
R O Z P U S T A
hi > elastorm > trap > ue > ban!
druid of pulla 2x , feereeeepuzzzzz , jakis 36 ms , wulz drath ;] foxarn ban . Jednym Slowem Bongo Bylo Jest I Bedzie :) |
Było fajnie, a będzie jeszcze fajniej ;]
|
na*******my siee :cup::cup:
Druid of Pulla Feb 17 2009, 22:53:15 CET Killed at Level 91 by Mingop and by Temialoras Feb 17 2009, 22:15:41 CET Killed at Level 92 by Bard Argon and by Temialoras Fereepuz Feb 17 2009, 22:13:02 CET Killed at Level 100 by Xermvis and by Hedion Etera Wulz Drath Feb 17 2009, 22:48:17 CET Killed at Level 145 by Xermvis and by Aruniro |
Cytuj:
|
Cytuj:
Feb 17 2009, 22:13:25 CET Killed at Level 73 by Arash Alhaddad and by Pilskjutaren Hedion Etera Feb 17 2009, 22:29:19 CET Killed at Level 52 by Arash Alhaddad and by Elastorm Gimpes Feb 17 2009, 22:13:16 CET Killed at Level 46 by Stormaren Bard Argon Feb 17 2009, 22:27:49 CET Killed at Level 59 by Elastorm Feb 17 2009, 21:32:18 CET Killed at Level 61 by Bobedio and by Ambel Etra :/ |
Cytuj:
LOOOOOOL NIEMOZLIWE JAK ONI SCIONGNELI 46 MAGA LOLA$$$$ :OOO TO MORZNA TAK TAKIMI LEW?8o8o |
Cytuj:
czyz on nie jest pr0? HAHAHAAH |
Emeric, policz jeszce nooby wszystkie co padly ;d i nie dodales kilku 30 lvli od nas
|
czy juz jestescie az tak skonczonymi balwanami? chwalicie sie fragami a jak ktos napisze wasze to jest be? dzieci zapatrzone w siebie i tylko w siebie
|
Cytuj:
Jak takis kurwa dorosly to wy*******aj z piaskownicy X(X(X(X( |
Cytuj:
wogule co to za marna imitacja mnie na forum com grasuje??? ? ? ? ? X(X(X( Wasz szczerze, Shane ~ |
Cytuj:
ooo pszepraszam Panie, łaski łaski :baby::baby::baby:;(;( |
Cytuj:
|
k.urwa ale ten koles mnie rani hahahahahaha ale nie ma to jak poczytac takiego kretyna:D
|
Cytuj:
chwalimy się fragami bo nie zabijamy 150 masterem 60 mastera. Tutaj tkwi różnica. Myślę że wyprzedzę Twoje myśli, jesteśmy bałwanami latamy w kilku i do tego blokujemy się nobami. Nie widziałem jeszcze inteligenta który 60 masterkiem próbuje ściągnąć 150 mastera solo czy coś. dwa. jeśli wstawisz mi tutaj link do filmu, który pokaże nam jak 60 masterem zabić 150 ms - respekt. Kilka warunków filmiku - musi być on realny(potwierdzony frag), na tym 150 ms nie może grać 6-10 letnie dziecko które potrafi uciec lub walić ue we wszystkie strony aż się mu mana skończy i wtedy 60 master go wykańcza, 150 master nie może stać na afk. Kolega o wyższym poziomie musi walczyć z tym 60 masterem. Sam na sam tak samo jak 60 master. trzy. wiadome i nierealne jest zabicie(SOLO!) 60 magiem/paladynem/rycerzem 150 maga/paladyna/rycerza. A jako iż jest nas wielu, każdy chce sobie coś zabić, zbieramy się do kupy, bunkrujemy się i zabijamy bez litości. Jak wiadomo 'w kupie raźniej'. Jakbym chciał solo sobie kogoś zabić to wiadome że wybieram cele większe o max może 10 poziomów mniejsze/większe, gdy jestem w grupie - wybieram cel o wiele wyższym poziomie. dziękuję za uwagę. Kiepa buahah |
Cytuj:
+ nie moze to byc filmik z tibii 7.6 i starszych gdzie "PVP istnialo" |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:52. |
|