![]() |
|
Cytuj:
Ja sie nie martwie nadzorem, czysty jestem. Poza tym fajnie ze kolejny mod sie do ksiegi wpisal. Cytuj:
@Spoil Ukryty tekst:
Cytuj:
|
Mam nadzieje, ze Gimlos zrozumie i nie wlepi mi warna za ponizszy post:
Cytuj:
|
Co to Krasnoludek nas zaatakował?! M&A powinno być nietykalne!!!
Gangrel jak to nie :D Ja dałem warna Ati, a dostałem zwrotnego od Droma kiedyś :P no chyba, że coś się zmieniło od tamtego czasu. Rayza i Kołbaś banned xD |
Cytuj:
@Kołbaś Sorry, że nie napisałem tego postu, ale kompletnie zapomniałem. Taki dzisiaj 'zalatany' jestem : P |
W zwiazku ze zmiana regulaminu tematu, wohohoo :D
To co polecacie mi obejrzec? Toradore? |
@up
Taaaaak, Toradore polecam, pewno nie tylko ja - bardzo przyjemne ; ) |
@Gro
Regulamin się nie zmienił. Po prostu to co było sednem tematu zostało przekute w zasady. Koniecznie Toradora! oglądaj. Imo świetna seria. Nipah~! Corgar Frizz |
Cytuj:
|
Źle mnie zrozumiałeś. Pewnych zasad nie da się obejść czy przeskoczyć. Ale po prostu ten temat nie istnieje bez głupich rozmów i offtopu.
A nadludźmy zawsze byliśmy. ========= Hajime no Ippo zacząłem oglądać. Całkiem fajna seria, bardzo dobrze się to ogląda. Nipah~! Corgar Frizz |
|
Cytuj:
|
Mi zaczyna sie już totalnie mylić co widziałem a co nie z tego co mam na dysku, wczoraj ustaliłem, że nie widziałem kolejnego anime (wcześniej było to Ga-Rei-Zero), które mam na dysku, a oznaczone na a-p watched. Więc z przerwami dziś obejrzałem 26 ep - Xam'd Lost Memories - wspaniałe.
Już nie mam więcej "mam, oznaczyłem ale nie widziałem". |
@DDoS
Dalo sie jak bosal sie bawil skryptami forum, teraz juz chyba sie nie da, ale w sumie nie sprawdzalem. |
Tompior powinien nas bronic a zwlaszcza rayze bo jego to najbardziej mi szkoda ;/
A propo znow gdy ujrzalem na tym plakacie Hagane no Boya to mi cos w majtkach uroslo... I want 5th April !!!! |
No dobra. Wczoraj dużo się działo, 28 marca każdy z nas będzie chyba pamiętał : ) Wczoraj także były moje urodziny, nie wiem tylko czemu nikt nie złożył mi życzeń, skoro wspominałem nawet na konfie, na gg. : (
|
@UP
http://i71.photobucket.com/albums/i1...g?t=1238293615 Jestem pierwszy. Cytuj:
@Topic (bo bez tego warna dostane) Czy ktos jest tutaj fanem/czyta History's Strongest Disciple Kenichi? Bo jak tak to ucieszy was ze na onemanga wychodzi "stara wersja" zwana History's Strongest Disciple, i przedstawia sie nieco inaczej. W kazdym razie smakosz moze porownywac jak pomysly tworcy ewoluowaly z pierwszej wersji na druga. PS Tak k***a, pisze tego posta o 3:30 AM! A jak sie doliczy zmiane czasu to jest 4:30... Ale i tak mam wiecej lifa niz wy! O! |
Cytuj:
Cytuj:
Mi ostatnio na internecie złożono życzenia urodzinowe z... 3 lata temu? :D Who cares? Cytuj:
Mam ostatnio ochotę na jakieś spokojne anime. Coś w stylu Natsume Yuujinchou |
Oglądam Rosario + Vampire i po 10 minutach 1szego odcinka zaliczyłem z 3 rotfle :D
|
Cytuj:
(nie patrzeć się loli!) Cytuj:
|
Póki co muszę pierw zobaczyć pierwszą serie do końca :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:11. |
|