![]() |
|
|
|
elo no elo !!!
|
Cytuj:
Jun 12 2010, 22:05:39 CEST Died at Level 196 by a hellspawn. Nie mam zamiaru obrazac ... |
|
101 :)
|
Cytuj:
ide wk ime xd |
Panie Frewynie prawda jest taka ze kicka mialem napinaczu
Pan miszcz nie umie odlurowac medus ? tak to bylo eeeeeeee? Ty wiesz najlepiej Frewyn :) ss http://img248.imageshack.us/img248/8648/maryc.png |
|
Kiedy macka spadla? czy kupiłes ta co była na sprzedaz??
|
Karo, gratuluje podjęcia takiej decyzji xD huahahaha :cup::cup::cup:
|
lootnieta z 2h temu
|
Zapodaj cama albo ss z jak ubijasz, bo jakis mi sie wieżyc niechce ;p
--- squrcz dodał 1 minut i 54 sekund później --- Cytuj:
Po miesiącu max kupi pacc , nawet mysle ze po tygodniu :) tak jak ost. czasy ... |
nie ma ani tego ani tego,za duzy burdel i nieogarniecie bylo,agroki bez hotow i jeszcze dupensy w okolicy.
|
Cytuj:
Wiac sorry ze taq powiem ale wydaje mi sie ze macke kupiłes od kolesia który kiedys to tu przyniósł , poczekałęs az bedzie boss ubiłes bosa i teraz twierdzisz ze ją lotnołes. Sorki :D tak to sobie wymysliłem boskie co nie ?XD |
a nawet jak ja kupil, to co z tego:|
|
a mysl co chcesz,chlopie.macka lootnieta czy nawet jak wedlug ciebie, kupiona i tak w moich rekach a to sie dla mnie liczy ;p
moze agroki zrobil ssa to ew. wstawie jak go zlapie na gg-zeby nei bylo zbedynch dyskusji |
Cytuj:
nic tylko po co kombinowac? jak mozna było ją 2 miechy wczesniej w domq położyc.... |
Takimi prawami rządzi sie Nerana..
oszutswo, obłuda, brak lojalności Przynajmniej sie coś dzieje i jest się o co spinać na forum ; d @down Niski poziom prowokacji ; / |
Cytuj:
Czyli mam rozumiec ze nadal sie nie mozesz pogodzic z tym ze DD jak robili service badz zabijali jakikolwiek boss to was/ciebie nie wołali ?? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:15. |
|