![]() |
Cytuj:
|
Jibav czy jak tam sie zwiesz...Naucz sie edytować posty,bo spamujesz ;)
|
Cytuj:
Tą sprawę pozostawiam już bez komentarza. |
Vagraav jak nikt z nas nie mowi prawdy o botach ktory uzywa CO to sie zrookuje... ja to wiem, ty to wiesz, caly server wie, wszyscy wiedza ze CO to w 3/4 botterzy, EM tez maja boty ale nie w masowych ilosciach B)
Co do Jowinny to pierwszym powdem wojny bylo: Ze Co walczy z boterami blablabla |
lmao uzywamy wszstkiego botow ng black proxy tbi gg black ice WSZYSTKIEGo ja potrafie napisac bota w wordzie. lżej wam?
|
Cytuj:
Tylko kulturalny czlowiek zasluguje na to zeby byc traktowanym kulturalnie <- do zapamiętania Nazywasz sie czlowiekiem na poziomie? : ))))))) Przypomne ci twoje posty po jednym z OB, to bylo cos takiego: "IOASOIAIOISAHOISHAIHSAUHOSIHAUHSUOAHSOAHS OB DLA NAS ISAOIISHSAOHSHAOSH" enjoy |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
I kolejne samobojstwo a mialo byc tak pieknie. No nic przynajmniej nikt z nas nie zmarnowal zadnych run jedynie troszke czasu i pare mf'ow. No i 1 ladunek soul fire rune.
Lord Jamel Mar 30 2007, 10:15:28 CEST Died at Level 115 by an orc berserker |
Hehehehhee, jak to jeden Soul Fire, potrafi zabic :)
|
Lord Jamel dobrze zrobił... wolał być zabity przez zielonego stworka trzymającego w ręku śmiercionośny toporek, niż paść z rąk bezdusznych morderców z białymi czaszkami, ja też bym tak zrobił.
|
@up
Niby Tak nie padł od EM no ale padł od ufoludka zwanym orciem ;s 50k za aola i 50k za blessy wiec 100k w dupe :] |
Cytuj:
1. Stracilismy malo MF 2. Zaoszczedzilismy Sd'ki 3. Nikt nie zmarnowal Unjusta 4. Nikt z nas nie zrobil 15min PZ 5. Moglo mu sie udac uciec poniewaz od nas bylo tylko 2 sorcow Tak czy siak on stracil kupe czasu i kasy a my tylko 1 soul fire, a swego dopielismy. Wiec jezeli ktos uwaza ze on postapil madrze, to sie myli. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Haer Dalis
Mar 30 2007, 23:04:06 CEST Killed at Level 69 by Redd Xedriand and by Jibav |
huhu Gz fraga :>;) :cup: :cup: :cup: :cup:
|
Cytuj:
|