![]() |
Cytuj:
Od kiedy ty śpisz? -.- zawsze jesteś online jak jest Rom w dzień albo siedzisz po nocach o czwartej nad ranem i wielce masz przyszpan że cię FAG jakoś nie może ubić, bo jesteś noobem bez rl life...liżesz dupe temu romowi i myślisz że jeszcze pograsz na Aurea... Dam ci dobrą radę... sprzedaj chara ;) |
Cytuj:
BTW. 300k to ja w samych addon items mialem. |
@up Sesef czy on pisal ze Ty masz 2 ownera ? Napisal , ze nigdy na elomie nie bylo 2 ownerow. Czytaj uwazniej !
Losari moze pobawimy sie w banowanie ? Fag lubi "bawic sie " 3 minuty przed ss a ja pobawie sie teraz. Na 1 ogien pujdzie Lukcik i Vladek. Puzniej moze Fafis. Jestes za tym ? |
Cytuj:
|
Sry, Double
|
Nah czemu ?
|
Sry, triple =D
|
Cytuj:
Jak Cromaka hackneli ? rookowali go? .. jak Lukcika hackneli rookowali go ? Jak Belduriona hakneli (200ek) To rookowali go ? NIE! więc stfu.. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ty wariat chyba sie zapedziles troche... Nie porownuj sie do takich postaci !!!! Jedyne do kogo mozna cie porownac do do chara o nicku [CHAR]Uszaty Marian[/CHAR] mniej wiecej podobne intelekty Co do mariana niestety juz nie istenieje ale cudowne byly jego filmiki typu : wowo ale masz fajne buty z lotnictwa i niebieski szlafroczek |
Cytuj:
Nom ; ))))) "Bo życie z downami jest piękne " Prawda ? |
Losari ale TY pewny jestes haha. Napewno Ci nic nie moge ?
|
Szczerze to nawet paly mi nie zrobisz bo bym ci nie dal -.-
|
elom & endrox
Jak to jest być nie szanowanym przez żadną liczącą się gildię ? |
Cytuj:
|
Cytuj:
A i zacznij mniej grać w tibie bo coś Ci z Polaka ortografia nie idzie ;s |
Cytuj:
|
@2up Z dziecmi sie nie bawie. Mistrzu jakie bledy popelnilem bo nie widze ich