![]() |
Cytuj:
A po co mamy wychodzic jak na Vision wystarczaja nasze noob chary? |
Mam Ci przypomniec Laen jak sie popisales na poi? 60 sorc Cie zlozyl!
Wiec prosze nie wypowiadaj sie na temat pvp. |
Ale ja w sie przeciwienstwie do was potrafie przyznac do tego ze zjebalem maxymalnie. Nie tlumacze sie jakimis lagami, pingowaniem, kickami, czy tak jak sevon ze poszedl po telefon gdy byl w trapie zeby zadzwonic do Imargama czy *** wie jeszcze czym. Pozatym ten sorc ma fraga tylko dlatego bo dostalem od niego z wanda i za cale zycie od Fire tego na poi wiec nie mow mi ze on mnie zabil:P poprostu przyczynil sie do mojej smierci;)
|
Swieta racja :P
|
W 100 % zgadzam sie z Laenem.
A w tych czasach o PVP nie ma co dyskutować, bo poprzez wbudowanie AIM'a możliwość prawdziwego pokazania dobrego PVP została ograniczona do minimum. W końcu celowanie w ludzi było jedną z najważniejszych części PVP. @Do tych co nie umieją czytać, oraz tych co mają zamiar mnie bluzgać za mojego posta. Nie mówie, że skill PVP już nie jest potrzebny. |
Cytuj:
Ja uwazam ze TY masz rację... |
Heh ciesze sie ze podzielacie moja opienie na ten temat:)
@UP@ Sam twoj nick oznacza ze mnie lubisz:D:D:D |
Szykuje sie jakies battle ? Tym razem moze Vision odpusciło by sobie 100+ noob charów... Bo ŻAL robią...
|
Pamietam pvp laen loysa gdy pekowalem na starej tibii (bez aima) . Laen wtedy 108 ms , przybiegl razem z Diablordem na mojego skromnego 30 knighta . Meczyli sie oklo 10 min zeby ubic mnie na 1 bp uh . Wtedy to laen nie potrafil celnie strzelic sdkiem a swoim mastah pvp ue zabil prawie diablorda ... ale moze jego pvp sie zmienilo .... :]
|
Czy przypadkiem Laen nie był obywatelem Krakowa?
|
Cytuj:
No i tak to jest jak chce sie zablysnac i glupoty sie pisze:) Dla twojej informacji zebys wiecej takich gaf nie walil, Laenem gra teraz ktos inny a nie owner na 108 lvl8o pozdro |
Cytuj:
Kto wie ten zrozumie... Hah xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
pozdro zbijam na piwo cmok mrok |
Cytuj:
|
Hail vision !
|
Cytuj:
|
Cytuj:
16.Nie spamuj postami typu: "jestem pierwszy", "ściągam, zaraz dam komenta", "bana mu", "zamknąć temat". Posty tego typu będą usuwane, a ich autorzy upominani. ~"Hail Vision"~ |
Yeetro
Jun 01 2007, 23:26:33 CEST Killed at Level 138 by Taifun Devilry |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:21. |