Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Vison vs Duskiness (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=126948)

YhychybaTy 01-06-2007 08:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kumulus (Post 1459515)
Laen Loys
May 20 2007, 19:46:14 CEST Killed at Level 157 by Kerston
and by Tarrin Kerrax

A wy po co wychodzicie raz na tydzien z PZ? :)

A po co mamy wychodzic jak na Vision wystarczaja nasze noob chary?

~Baku~ 01-06-2007 09:43

Mam Ci przypomniec Laen jak sie popisales na poi? 60 sorc Cie zlozyl!
Wiec prosze nie wypowiadaj sie na temat pvp.

YhychybaTy 01-06-2007 14:29

Ale ja w sie przeciwienstwie do was potrafie przyznac do tego ze zjebalem maxymalnie. Nie tlumacze sie jakimis lagami, pingowaniem, kickami, czy tak jak sevon ze poszedl po telefon gdy byl w trapie zeby zadzwonic do Imargama czy *** wie jeszcze czym. Pozatym ten sorc ma fraga tylko dlatego bo dostalem od niego z wanda i za cale zycie od Fire tego na poi wiec nie mow mi ze on mnie zabil:P poprostu przyczynil sie do mojej smierci;)

Fernandos 01-06-2007 14:47

Swieta racja :P

Master of Puppets 01-06-2007 14:57

W 100 % zgadzam sie z Laenem.
A w tych czasach o PVP nie ma co dyskutować, bo poprzez wbudowanie AIM'a możliwość prawdziwego pokazania dobrego PVP została ograniczona do minimum. W końcu celowanie w ludzi było jedną z najważniejszych części PVP.

@Do tych co nie umieją czytać, oraz tych co mają zamiar mnie bluzgać za mojego posta.
Nie mówie, że skill PVP już nie jest potrzebny.

Lubie_orzechy 01-06-2007 15:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez YhychybaTy (Post 1459958)
Ale ja w sie przeciwienstwie do was potrafie przyznac do tego ze zjebalem maxymalnie. Nie tlumacze sie jakimis lagami, pingowaniem, kickami, czy tak jak sevon ze poszedl po telefon gdy byl w trapie zeby zadzwonic do Imargama czy *** wie jeszcze czym. Pozatym ten sorc ma fraga tylko dlatego bo dostalem od niego z wanda i za cale zycie od Fire tego na poi wiec nie mow mi ze on mnie zabil:P poprostu przyczynil sie do mojej smierci;)

Proste walczycie ze sobą do musiał Ci dosrac nie?
Ja uwazam ze TY masz rację...

YhychybaTy 01-06-2007 15:21

Heh ciesze sie ze podzielacie moja opienie na ten temat:)

@UP@

Sam twoj nick oznacza ze mnie lubisz:D:D:D

Lubie_orzechy 01-06-2007 15:35

Szykuje sie jakies battle ? Tym razem moze Vision odpusciło by sobie 100+ noob charów... Bo ŻAL robią...

dzazga 01-06-2007 16:47

Pamietam pvp laen loysa gdy pekowalem na starej tibii (bez aima) . Laen wtedy 108 ms , przybiegl razem z Diablordem na mojego skromnego 30 knighta . Meczyli sie oklo 10 min zeby ubic mnie na 1 bp uh . Wtedy to laen nie potrafil celnie strzelic sdkiem a swoim mastah pvp ue zabil prawie diablorda ... ale moze jego pvp sie zmienilo .... :]

Khazul 01-06-2007 17:48

Czy przypadkiem Laen nie był obywatelem Krakowa?

omagad 01-06-2007 18:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dzazga (Post 1460127)
Pamietam pvp laen loysa gdy pekowalem na starej tibii (bez aima) . Laen wtedy 108 ms , przybiegl razem z Diablordem na mojego skromnego 30 knighta . Meczyli sie oklo 10 min zeby ubic mnie na 1 bp uh . Wtedy to laen nie potrafil celnie strzelic sdkiem a swoim mastah pvp ue zabil prawie diablorda ... ale moze jego pvp sie zmienilo .... :]

No i tak to jest jak chce sie zablysnac i glupoty sie pisze:)

Dla twojej informacji zebys wiecej takich gaf nie walil, Laenem gra teraz ktos inny a nie owner na 108 lvl8o

pozdro

Res'tes 01-06-2007 18:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez YhychybaTy (Post 1460028)
Heh ciesze sie ze podzielacie moja opienie na ten temat:)

@UP@

Sam twoj nick oznacza ze mnie lubisz:D:D:D

Kto wie ten zrozumie...
Hah
xD

Bert 01-06-2007 18:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Khazul (Post 1460219)

Khazul wróciłeś ;* :D

QuanChi 01-06-2007 19:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Khazul (Post 1460219)

Wyjdź stąd, wiesz doskonale że takich ludzi jak ty się nie toleruje.

Khazul 01-06-2007 21:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez QuanChi (Post 1460393)
Wyjdź stąd, wiesz doskonale że takich ludzi jak ty się nie toleruje.

Niewiem czy wiesz ale to forum nie jest twoje tylko jest publiczne. Więc morda w kubeł i nie bełkotac hoolsie :< Za dużo propagandy wam Taifun nakazał robić, tyle tego je.ba.nego syfu na forum rozprowadzacie że jak tylko widzę kolejny żałosny temat o fragu/padnięciu/huncie/płaceniu Visionom/o Visionach/o kimkolwiek założony przez Dusk asslickerów robi mi się niedobrze, i mam ochotę puścić bełta na całą Furorę. Ogarnij się, bo za dużo robisz zamieszania a nie widziałem Cię jeszcze na żadnym Openie, potrafisz tylko spamować forum, i walczyć jak nigdys robił to Sasho (buziak kotek) a teraz robi to Drizer (dla ciebie tez pozdro kochanie)

pozdro zbijam na piwo cmok mrok

Velvecik 01-06-2007 21:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Khazul (Post 1460556)
Niewiem czy wiesz ale to forum nie jest twoje tylko jest publiczne. Więc morda w kubeł i nie bełkotac hoolsie :< Za dużo propagandy wam Taifun nakazał robić, tyle tego je.ba.nego syfu na forum rozprowadzacie że jak tylko widzę kolejny żałosny temat o fragu/padnięciu/huncie/płaceniu Visionom/o Visionach/o kimkolwiek założony przez Dusk asslickerów robi mi się niedobrze, i mam ochotę puścić bełta na całą Furorę. Ogarnij się, bo za dużo robisz zamieszania a nie widziałem Cię jeszcze na żadnym Openie, potrafisz tylko spamować forum, i walczyć jak nigdys robił to Sasho (buziak kotek) a teraz robi to Drizer (dla ciebie tez pozdro kochanie)

pozdro zbijam na piwo cmok mrok

A Ty oczywiście nie liżesz dupy Vision :D

wrogonastawiony 01-06-2007 22:30

Hail vision !

Khazul 01-06-2007 22:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Velvecik (Post 1460580)
A Ty oczywiście nie liżesz dupy Vision :D

Ta, zapytaj wielkiego wspaniałomyślnego Andrzeja jakiez wspaniałe kontakty "zawsze" (ironia) dzieliły mnie i jego gildię. :fuck:

Res'tes 01-06-2007 23:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wrogonastawiony (Post 1460691)
Hail vision !

3. Jakich treści w postach zawierać nie wolno:

16.Nie spamuj postami typu: "jestem pierwszy", "ściągam, zaraz dam komenta", "bana mu", "zamknąć temat". Posty tego typu będą usuwane, a ich autorzy upominani.

~"Hail Vision"~

Reloop 02-06-2007 01:03

Yeetro
Jun 01 2007, 23:26:33 CEST Killed at Level 138 by Taifun Devilry

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:21.