Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kikossss
(Post 1629415)
Powiemt tyle
Leszczu z woja choc i polam mi klejnoty skoro wzywasz moja pane znaczy ze swojej nigdy niemiales moze mama ci pale robi i twojemu ojcu przy tobie skoro twierdzisz ze kobiety sa tylko od tego.
Pozatym obrazaj sobie mnei i nie wjezdzaj mi na dziewczyne bo to jest okaz twojej 0 inteligencji i braku zaspokojenia bo w okol ciebie sami faceci a moze twoim sekretem jest to ze twoi rodzice maja na imie Stefan i Juzek albo Tinki i Winki. Skoncz tu pisac a jak nie to POwiedzialem obrazaj mnie a nie moja dziewczyne.
Ganic niemusisz czuc bo ja na to nie liczee
Pozatym co z tego ze sie nie skonczyla mamy juz prawie 3 200 knightow i co zrobicie zdejmiecie ich jak wy marnego 150 nie umiecie zabic a my tym czasem
Tzn ja i oven robimy co chcemy zabijamy ludzi bez zadnego powodu i powiedz mi ze tu nie rzadze.Skoro huj nam robia a wy morzecie sie tylko przygladac i plakac.
Wy natomiast jedyne co mozecie robic to stac w pz i pisac na jebanym forum.
Miku racja ze niekazdy w okularach ot ciota ale wiekszosc.
Btw daj ta Fote Szkoleniowcu z Woja :<
Jestem pewien ze mnie nie wyjebia to nie wasze zasrane aliance w ktorym kazdy sobie jezdzi a Gaura sra na wszystkich i zgarnia chajs jak juz ktos zaplaci i ma was w dupie gleboko. Pytalem sie go czemu nie stworzy 1 gildi powiedzial mi tylko czy jak bym mial taki prestiz czy bym wziol takie lamusy i non pvp do gildi i ujawnil mi 1 sprawe wiecej
19:24 Gaura [149]: Holy Elements guild don't have any pvp.
19:25 Gaura [149]:They only know how to set combo Bot in Ng.
Dziekuje za wypowiedz.
A to jeszcze do frajera bez zycia i inteligencji oraz innych
Moge NA TITANI WIECEJ NIZ WY NA INNYCH ZASRANYCH SWIATACH I MOZECIE MI NASKOCZYC JAK MI ZAZDROSCICIE NAPISZCIE DOMNEI LIST DAM WAM BOHY :*
Przyklad z przed chwili ze jestem nikim.
17:44 Caige [74]: I free from you now ?...
17:43 Caige [74]: Ancient Bolter..
17:43 Caige [74]: I'm sorry for everything that happend yesterday
17:44 Caige [74]: I was mad :/
17:44 Caige [74]: Sorry for killin your friend..
|
Zalosny, idiotyczny fake.
Patrz spryciarzu.
Gaura Last login: Jul 10 2007, 21:56:46 CEST
Holy elements: The guild was founded on Titania on Jul 16 2007.
It is currently active.
Czyli jak ostatnio gaura byl zalogowany, to jeszcze nie bylo holy elements.
faktycznie jestes wielki lol
|