Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Titania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=203)
-   -   Eiv vs Aliance (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=129519)

Wesha 29-08-2007 23:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wunakeh (Post 1629825)
Ale co do Gaury zagadzam sie w 100% ze ich olewa

tak macie racje Unit olewa ta wojne... bo oni juz w tibie nie graja.

@Miku, no nie wiem raczej nie znamy tej samej bajki. do tej pory skopaliscie dupe HE zgadza sie. ale doszli dojda nowi? wiec zobaczymy Czas pokaze. :)

Szczuru.pl 30-08-2007 00:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wesha (Post 1629893)
tak macie racje Unit olewa ta wojne... bo oni juz w tibie nie graja.

@Miku, no nie wiem raczej nie znamy tej samej bajki. do tej pory skopaliscie dupe HE zgadza sie. ale doszli dojda nowi? wiec zobaczymy Czas pokaze. :)

Niby kto dojdzie? Może Crysis ahaha biegają w tych samych outfitach z lotosem po svargrond bezkarnie : ) Pozatem jak to wasz lider powiedział : nie macie pvp. Nie ma więc sie czego obawiac : )

Skrzatorr 30-08-2007 11:19

A wiecie że moja mama to GAME MASTER ? :baby:

Versus 30-08-2007 11:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kikossss (Post 1629415)
Powiemt tyle
Leszczu z woja choc i polam mi klejnoty skoro wzywasz moja pane znaczy ze swojej nigdy niemiales moze mama ci pale robi i twojemu ojcu przy tobie skoro twierdzisz ze kobiety sa tylko od tego.

Pozatym obrazaj sobie mnei i nie wjezdzaj mi na dziewczyne bo to jest okaz twojej 0 inteligencji i braku zaspokojenia bo w okol ciebie sami faceci a moze twoim sekretem jest to ze twoi rodzice maja na imie Stefan i Juzek albo Tinki i Winki. Skoncz tu pisac a jak nie to POwiedzialem obrazaj mnie a nie moja dziewczyne.

Ganic niemusisz czuc bo ja na to nie liczee

Pozatym co z tego ze sie nie skonczyla mamy juz prawie 3 200 knightow i co zrobicie zdejmiecie ich jak wy marnego 150 nie umiecie zabic a my tym czasem
Tzn ja i oven robimy co chcemy zabijamy ludzi bez zadnego powodu i powiedz mi ze tu nie rzadze.Skoro huj nam robia a wy morzecie sie tylko przygladac i plakac.

Wy natomiast jedyne co mozecie robic to stac w pz i pisac na jebanym forum.

Miku racja ze niekazdy w okularach ot ciota ale wiekszosc.
Btw daj ta Fote Szkoleniowcu z Woja :<

Jestem pewien ze mnie nie wyjebia to nie wasze zasrane aliance w ktorym kazdy sobie jezdzi a Gaura sra na wszystkich i zgarnia chajs jak juz ktos zaplaci i ma was w dupie gleboko. Pytalem sie go czemu nie stworzy 1 gildi powiedzial mi tylko czy jak bym mial taki prestiz czy bym wziol takie lamusy i non pvp do gildi i ujawnil mi 1 sprawe wiecej

19:24 Gaura [149]: Holy Elements guild don't have any pvp.
19:25 Gaura [149]:They only know how to set combo Bot in Ng.

Dziekuje za wypowiedz.

A to jeszcze do frajera bez zycia i inteligencji oraz innych
Moge NA TITANI WIECEJ NIZ WY NA INNYCH ZASRANYCH SWIATACH I MOZECIE MI NASKOCZYC JAK MI ZAZDROSCICIE NAPISZCIE DOMNEI LIST DAM WAM BOHY :*

Przyklad z przed chwili ze jestem nikim.
17:44 Caige [74]: I free from you now ?...
17:43 Caige [74]: Ancient Bolter..
17:43 Caige [74]: I'm sorry for everything that happend yesterday
17:44 Caige [74]: I was mad :/
17:44 Caige [74]: Sorry for killin your friend..

Zalosny, idiotyczny fake.

Patrz spryciarzu.

Gaura Last login: Jul 10 2007, 21:56:46 CEST
Holy elements: The guild was founded on Titania on Jul 16 2007.
It is currently active.

Czyli jak ostatnio gaura byl zalogowany, to jeszcze nie bylo holy elements.

faktycznie jestes wielki lol

Scroopy 30-08-2007 12:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kikossss (Post 1629806)
Pozatym tak bylo Kazadum i przerobilem na He sory ale sa tu durnie niedomyslajace sie czasem i pewnie by powiedzieli TERAZ JEST HE CHYBA NIE

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Versus (Post 1630632)
Zalosny, idiotyczny fake.

Patrz spryciarzu.

Gaura Last login: Jul 10 2007, 21:56:46 CEST
Holy elements: The guild was founded on Titania on Jul 16 2007.
It is currently active.

Czyli jak ostatnio gaura byl zalogowany, to jeszcze nie bylo holy elements.

faktycznie jestes wielki lol

Czytaj wszystkie posty ;)

Versus 30-08-2007 13:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scroopy (Post 1630739)
Czytaj wszystkie posty ;)

:P faktycznie ^^ Nie czytalem ostatnich 30 stron nie liczac tego jednego posta, wiec sorry :P

Master Vilum 30-08-2007 13:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ganic (Post 1630835)
Nie no a Bolter ma takie zajebiste pvp, ze by caly server sam rozjebal.
Wogole Bolter tak samo gadasz zalosnie, jak i jestes zalosny, i zawsze bedziesz zalosny.

Tez se moge z 50 lvl napisac do 12 i powiedziec zeby mi zaplacil, skopiowac to tu, i powiedziec ze rzadze na serverze. Ale nie bede z siebie robil idioty tak jak ty to zrobiles, pozatym z ta Gaura marny fake, a jak juz z tymi logami ktos odkryl, to odrazu zes kurwa musial wymowke znalezc nie? "BYO JAGBYM NIE ZAMIANIL Z KAZABUM NA HE TO BY PWOEIDZIELI ZE TEIRAZ JEST HE!!"

Robia faki bo sie boja xD

Scroopy 30-08-2007 16:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ganic (Post 1630835)
Nie no a Bolter ma takie zajebiste pvp, ze by caly server sam rozjebal.
Wogole Bolter tak samo gadasz zalosnie, jak i jestes zalosny, i zawsze bedziesz zalosny.

Tez se moge z 50 lvl napisac do 12 i powiedziec zeby mi zaplacil, skopiowac to tu, i powiedziec ze rzadze na serverze. Ale nie bede z siebie robil idioty tak jak ty to zrobiles, pozatym z ta Gaura marny fake, a jak juz z tymi logami ktos odkryl, to odrazu zes kurwa musial wymowke znalezc nie? "BYO JAGBYM NIE ZAMIANIL Z KAZABUM NA HE TO BY PWOEIDZIELI ZE TEIRAZ JEST HE!!"

Tylko ze tutaj jest jeden seq, do boltera nikt sie nie przyczepi a do Ciebie owszem ; o

Check_yourself 30-08-2007 21:39

Hail Check ! - to po pierwsze

Po długiej nieobecności widzę ze Bolter nie cieszy sie za dobrym poważaniem hahahahahahahahahahhahahahahahahahahhahah hahahahahahahaha ha ha ha ha hah ah ah . ok wyśmiałem sie xD

Ganic 31-08-2007 00:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Vilum (Post 1630866)
Robia faki bo sie boja xD

Robia fake'i bo chca byc fajni, ale Bolter, ty nigdy nie bedziesz fajny ^^, pozatym podobno fajnie wasze VT w szwach pekalo jak odzyskalismy Marriona :]

Master Vilum 31-08-2007 06:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kikossss (Post 1632293)
http://s006.wyslijto.pl/?file_id=33133493188415790354

Ferumbras
aj Bylo blisko i tego by go zabic i tego by pasc 1 noob tam to rhexx stoi i nic zupelnie nic nierobi.

Jedyne co mzoecie powiedziec Fake Pozdro dla Vera jedyny sie niekluci.
dla waszej wiadomosci nie musze byc fajny i powazany na forum bo nie szanuja mnie tylko takie smiecie jak wy bo macie przesrane na tym jebanym swiecie i huj juz mozecie wasze odegranie sie na forum nic wam nieda.
Czekam na wasze posilki Vilumek tych ktorych mamy sie bac (Armia Kolczykow 2?)

Zawsze sądziłem że jesteś nikim i potrafisz tylko wyzywać ale cóż twój problem ^.- masz kompleksy:)

Scroopy 31-08-2007 08:07

Im czesciej czytam wasze idiotyczne posty to tym bardziej jest mi was zal ;o Jedyna normalna osoba tutaj to chyba Vers...

Master Vilum 31-08-2007 10:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scroopy (Post 1632306)
Im czesciej czytam wasze idiotyczne posty to tym bardziej jest mi was zal ;o Jedyna normalna osoba tutaj to chyba Vers...

Zgadzam sie^.- Ale Scroopy sam widzisz kto pierwszy zaczyna mi jezdzic ^.-

Wunakeh 31-08-2007 10:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kikossss (Post 1632293)
http://s006.wyslijto.pl/?file_id=33133493188415790354

Ferumbras
aj Bylo blisko i tego by go zabic i tego by pasc 1 noob tam to rhexx stoi i nic zupelnie nic nierobi.

Jedyne co mzoecie powiedziec Fake Pozdro dla Vera jedyny sie niekluci.
dla waszej wiadomosci nie musze byc fajny i powazany na forum bo nie szanuja mnie tylko takie smiecie jak wy bo macie przesrane na tym jebanym swiecie i huj juz mozecie wasze odegranie sie na forum nic wam nieda.
Czekam na wasze posilki Vilumek tych ktorych mamy sie bac (Armia Kolczykow 2?)

Fajny filmik, prawie sie udało, zwykle jak oglądałem filmiki z ferumbras tower to na wejsciu wszyscy padali xD

*Wube* 31-08-2007 11:26

Co wejscie tutaj jest mi coraz bardziej Was szkoda -.- nigdy nic do Was nie dojdzie, teraz nie bede jezdzil nikogo z Vilumow itp bo glownie to Kiko Ty zaczynasz walic jakies niepotrzebne teksty i nie na miejscu, juz mozesz sie opanowac... a filmik smiechy xD szkoda bylo blisko moze nastepnym razem ;D pozdro

Erilion [118]: cya in tempel
Erilion [118]: xD

haha xD

Komisarzyk 02-09-2007 00:40

Bolter sorry ze sie powtorze ale zalosny jestes :)

-ten twoj fake
-tekst w stylu "mam 129 i tu rzadze"

Uwazam to za mistrzostwo swiata na tym forum.
Az zaczne czytac to regularnie dla tkaich tekstow.

Scroopy 02-09-2007 02:31

Wkoncu jakis modek zajol sie tym tematem...

Jez17Psk 02-09-2007 06:26

Hahaha urodzinki sie udały xDD :D:D:D w najbliższym czasie postaramy sie zarzucić fotki :)

BUNIEK_PSK 02-09-2007 12:09

hehe widac bylo Jeżu cos cieńko wygladaliscie a zwlascza Temil xD jak stoliki przewracal w Joyu.Kojot tez byl niezly :D A nasz ulubieniec Skocz to jzu bez komentarza xD

Jez17Psk 02-09-2007 15:15

Oj oj oj o j Buniek nie będę nic pisał na twój temat bo na samą myśl mnie palce bolą :D:D:D ale było fajnie ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:21.