![]() |
@Rzotek
Mam sprawę do Ciebie. Napisz mi pw z nr gg , odezwę się B) |
AHAHAhAHaHa
Expiłem sobie właśnie w tombie i co widzę???? 18:03 You see a dead human (Vol:10). You recognize Druid da First. He was killed by a slime. Spadłem z krzesła:D |
Dopisz jescze Zal.br czy jak tam lubisz....
zdarza sie :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
O boshe...nie chodzi mi o itemy!! O samo 100+ killed by a slime...
|
http://img518.imageshack.us/img518/4762/uo0422od9.png
ale lajt padl :) |
Cytuj:
gz asen xD |
Name: Destroyer of Fury
Sex: male Profession: Elite Knight Level: 83 World: Silvera Character Deaths Oct 20 2007, 11:46:55 CEST Killed at Level 84 by Keunecke ... ;( Nie odchodź tylko... A jak masz zamiar usunąć chara to nie rób tego. Wojna będzie prędzej czy później ; C |
Zobaczymy jak wejdzie Uncle...
|
No więc przez tego deda odechciało mi się już całkiem grać w tibie już brak mi nerwów do tej gry dlatego z nią kończe, byłem zbyt pewny siebie i myślałem że nic mi nie grozi ale myliłem się... Być może jak powstaną nowe servy to zacznę trochę grać lub zacznę grać dopiero w wakacje a może wogóle.Chciałem podziękować wszystkim za gre i moim wrogom i przyjaciołom będe tu czasem zaglądał a może nie długo wrócę 8o.
Pozdro all :( |
po 1 dedzie? to co ja bym mial...
a po 2 jak ty padles? na afku? |
Wczoraj mialem kicka na zolwiach a dzisiaj zajebal mnie keunecke,dukzenho,shivoxy i wolfgang united bo wlaczylem skulla na jakims 35 lvlu mam kicka z ftpa i hunta jak zaloguje sie uncle to pewnie beda mieli przeje**ne ale ja i tak nie gram 200k w dwa dni stracilem...
|
Cytuj:
|
Zwalona sprawa ;/, asen, vake nie grają i teraz destro -.-.
Ja postanowiłem wrócić do gry ale nie mam na pacca ;p. |
Ma ktoś pożyczyć na jakiś czas nie potrzebnego sorca lub druida 27 lvl bo może se zrobię palka i przydałby się do stawiania monków na mc :evul:.Jak coś piszcie na forum albo msg do mnie w grze.
|
Cytuj:
|
Destroyer of Fury:
"17:04 You see a dead human (Vol:10). You recognize Kors Fighter. He was killed by Mago Laren. Tak będzie z każdym kto mi podpadnie haha xD." Tak ,tak rozumiem ,kozaczysz,chciales mnie ubic z ftp a , a sam od nich padles |
Cytuj:
|
Ja nie nazwałbym tego lizaniem dupy tylko zawieraniem znajomości :p ,uncle sie jeszcze nie wlogował więc nic jeszcze nie załatwione.
I proszę żeby mi ktoś pożyczył tego sorca lub druta bo chcę se poskillować a nie ma mi kto monka postawić :( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:47. |