![]() |
|
czyzbys bratal sie ze tym kretynem, Mertą?
|
Laru to nie grubas Merta, ale z nim tez sie znam :) Laru to Timo, moze znasz
|
wlasnie, sorry, pomylka. jego jeszcze bardziej nie lubie. dobrze wiedziec, ze gra tym charem aktywnie; )
|
Aktywnie to moze nie, ale od czasu do czasu wejdzie :)
|
w takim razie od czasu doczasu tez sie postaram wejsc;P
|
Valoria ?
Chcialbym wszystkich przywitać a w szczególności Chabola. :D Musimy wszyscy zacząć po mału wracać na Valori- a dlaczego? My jako naród Polski, jako najodwazniejsi ludzie w Europie, nawet i na świecie, najlepsi gracze pvp w tibii musimy po raz kolejny odsunąć Szwedow od władzy. Stworzmy jedna wielka Polską armię i zacznijmy działać. To była moja koncepcja myślenia. Chciałem tylko udowodnić ze to jeszcze nie koniec, czasy Swat Team na Valoriii pamiętacie? Czasy hooligans of Europę, mimo 20 lewelowych postaci i tak terrorzowali Carlin. Czasy gildii henka? Czasy husqvarny, puźniej poprzez polaczenie dwoch gildii (Husqvarny i Mariusz squad) powstała jedna niezwyciężona gildia pod tajemniczą nazwa Polymorphic, (inni twierdza ze to byli czlonkowie dawnej hooligans of Europe). Wiec nie ma na co czekać i laczmy się.
~~XOo~~QlimaX~~ :D |
Nie pokazuj mi sie na oczy skoro stawiasz Swat Team i tych wszystkich kretynow z pk gildii w jednym swietle, jak chcesz to idz i sobie z nimi pkuj. Po przeczytaniu twoich pierwszych zdan chcialem Ci mile wytlumaczyc, ze to bez sensu, ale po dallszej czescie, nie zamierzam juz odpisac na zaden twoj ( celowo z malej litery) idiotyczny post.
bez pozdrowien, Vatian. |
Nie mówie do Ciebie ^^
Twoje komentarze są żałosne, skierowałem ten post do TYCH którzy CHCĄ wrócić, a nie do tych którzy są żałosnymi noobami i potrafią tylko komentować wypowiedzenia innych ludzi i ich krytykować. :)
|
Cytuj:
Składam ci najszczersze kondolencje |
Cytuj:
edit; a dodajac, ze twoimi idolami sa hooligans of Europe jeszcze bardzi sie pograzasz xDDDDDDD |
Yep
Dobra człowieku zasłoń się każdy wie że Vetian to noob siedzący na własnym forum który założył 2 lata temu temat ".. coś o valorii..."
Rozumiem że musisz krytykować innych i myślisz że twoje bezwartościowe posty są poprostu bez sensu, może inaczej Vetian każdy wie że jesteś hydraulikiem bez wykształcenia.Wiemy że nie ukończyłeś szkoły podstawowej ale nie musisz się chwalić własnym beznadziejnym rozumieniem niektórych rzeczy, ale to już nie mój problem. :D ~~TYlko WiSłA Kraków~~Anty juDe, Anty LeCh.;) |
Cytuj:
W skrócie, w wersji przerobionej tak, żeby Twój nieposiadający istoty szarej mózg zrozumiał: Nie pierdol. Cytuj:
|
Cytuj:
ps. Gonzo, bede Ciebie kurwa uczyl wfu ;d edit dla gonza; wlasnie z baletow wrocilem i kurcz* piana ze mnie sztuka xD |
Cytuj:
nie zrozumiałem, widać po stylu pisma, że właśnie z baletów wróciłeś. szykuj się mentalnie hójó, idziemy gdzieś we wtorek bo środę mam wolną. ;] |
lol, ja juz nie pije, przechlalem sie. starosc, nie radosc; /
|
Cytuj:
|
powiedzmy, ze ich nie lubie, moze nie jest skierowane to do Ciebie. 90% tych osob to banda kretynow bez szkoly.
|
Zastanawiam się, czemu tak zaciekle dyskutujecie o gildii dwudziesto poziomowych noobów z carlin spod depo. Zresztą nieistniejącej już.
|
Masz racje, Kajtek xD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:49. |