Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Wyrównanie profesji (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=132712)

bartii10 10-06-2007 13:59

ale mnie ludzie denerwujecie..
co was obchodza sorcy i druty skoro wy knighty jestescie ?? czy jak cipy udupia sorca to wy bedizecie wiecej expa dostawac?
mnie knight gowno obchodzi, mozecie sobie dodac motolotnie i hugokopter.
dizsiaj na tibii jest duzo knightow, jaky sie do dupy gralo knightem to by byly same sorcy i druty.
co kogo obchodiz ze knighem sie wolniej expi na 200+ jak i tak prawie nikt stad do 200+ nie dojdzie. a czy knightem musi sie szybciej expic niz sorcem ? gdzie tak jest napisane ze tak powinno byc. knight ma za to duzo hp i duzo capa i duzego defa, a sorc jest mistrzem magii.
i w kazdej grze rpg tak blyo ze kin byl slabszy po osiagnieciu jakiego s levela. dzidziaj tibia nie odbiega od tego. do 100 levela exp kina i sorca jest podobny. dopiero pozniej widac ta roznice.
cipy w tym udacie chcazatrzec roznice na high levelu. jezeli tka chcato prosze bardzo.

OtherThanAll 10-06-2007 14:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AraxivonL (Post 1476946)
a jeszcze jedno ktoś tu napisał że cipsoft posunął się za daleko i wprowadził ruzdki ale to ruzdki to mniejsza sprawa wprowadzenie przez cipsoft 4 krotnie szybsza regeneracja many i tansze manasy kture regenerowały więcej many spowodowały że sork i druid zaczął bić z visa. Przypomnijcie sobie vis był już od dawna tylko nikt z niego nie bił bo to były za duże koszty tego wszytskiego, i co do niekturych kturzy uważają że gra na 50 lvl czy 100 + jest lepsza to się mylą.
Pamiętam za czasów noobstwa kiedy po raz pierwszy ubiłem ja swoim 20 palkiem wraz z moi kolegą z rl 25 lewelem knightem pierwszego smoka to dopiero była fraida. Póżniej zarabianie kasy na eq chwalenie się wszytskim że kupiłem nową broń itp zbieranie kasy na runy, zaś póżniej na większym lewelu gdy jusz masz wszytko najlepsze nie masz możliwości zdobyca juz nic lepszego tylko pozostaje ci monotonne expienie i lewel ktury powoli idzie.

Istnieje takie cos jak slownik ortograficzny.......

Psycha 10-06-2007 14:02

Hah ;D w koncu cos normalnego :D ta gra nabiera koloru... nie stekac o tym ze sorce beda mieli wziuuuuu ;P zacznijcie mlv trenic a nie exp exp exp -.-
ja mysle ze to bedzie dore... choc sam gram sorcem jak narazie ;D ale mam najta w zanadzu :D czy jak to sie pisze

Lexing 10-06-2007 14:11

Dobrze, że przestałem grać. Teraz znowu zapanuje era manasittingu jak za dawnych (beznadziejnych) czasów. Już teraz do wielu ludzi nie trafia to, że manasitting to głupota, a po updacie będzie jeszcze gorzej.

Michoss 10-06-2007 14:19

Macie zamiar nabijać do 100 stron?! -.-

--Cienius-- 10-06-2007 14:21

taaaa zrobic jeszcze 100 stron

mam nadzieje ze te czary nie beda zabierac calej many knightowi ;d

crystal12 10-06-2007 14:23

Obecnie mam 5 postaci - 4 profesje i 1 rookstayera. Z tymi brońmi dobry pomysł, ale... Mój najlepszy z postaci mag, a on bida. No cóż... Niech robią jak robią... Może nabije większy lvl knightem niz sorkiem ;) RACZEJ NA PEWNO!

anasazi 10-06-2007 14:39

hehehe jak tak patrze po uzytkownikach z 100+ to chyba tylko jednego rycerza widzialem ktory ma 100+ a tak to same MS 120 + to chyba mówi wszystko ;]

(chodzi o tych co pisza posty w tym temacie dla niekumatych :P )

DAME 10-06-2007 14:46

masakra

Nie mam nic przeciwko polepszaniu profesji.Jestem nawet za ale po co pogarszać sorcków i drutów. Sama gram drutem i wiem jak jest ciężko,brak capu i hp :( a jeszcze mam mieć gorzej :( Sorck to rozumie ma ue (niech ma) ale co ma driud ? Jakieś czary glupie których prawie wcale się nie używa. A tak wogóle to niektórzy uważają druta tylko dobrego do sio :( Wiec tak ogólnie to jestem za ale przeciwna temu żeby pogarszali magów :(

Granteon 10-06-2007 15:07

Jak znam życie to te super czary będą tylko dla PACC...

Den69 10-06-2007 15:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DAME (Post 1477064)
Nie mam nic przeciwko polepszaniu profesji.Jestem nawet za ale po co pogarszać sorcków i drutów. Sama gram drutem i wiem jak jest ciężko,brak capu i hp :( a jeszcze mam mieć gorzej :( Sorck to rozumie ma ue (niech ma) ale co ma driud ? Jakieś czary glupie których prawie wcale się nie używa. A tak wogóle to niektórzy uważają druta tylko dobrego do sio :( Wiec tak ogólnie to jestem za ale przeciwna temu żeby pogarszali magów :(

A skad wiesz ze pogorsza ich? moze dodadza takie nowe czary ze i tak sorc i druid beda wymiatac tak jak to robia przez dluzszy czas? :)

JanCzarny 10-06-2007 15:12

Jedynym plusem tego upa Będzie że wszystcy będą więcej many palić :P
I szybciej wbijać lvlm :P

CzubiX 10-06-2007 15:24

A ja powiem tyle :

Co mnie to obchodzi co oni zrobią z tymi profesjami.I tak będe grał drutem!!!!

Niezależnie czu udupią go jak niewiem,czy zrobią go najlepszą profesją...to i tak DRUT 4EVER xD

Kantoro 10-06-2007 15:32

Nie ma co płakać nad tym ,że zjechali magów bo wg mnie i tak mają najlepiej
knight wyjdzie na maina i co??? skills,skills i jeszcze raz skills a taki sorc łazi i kosi z WoV ;) A czuć różnice i tak będzie dopiero od ok. 80 lvla:baby:

Den69 10-06-2007 15:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kantoro (Post 1477190)
Nie ma co płakać nad tym ,że zjechali magów bo wg mnie i tak mają najlepiej
knight wyjdzie na maina i co??? skills,skills i jeszcze raz skills a taki sorc łazi i kosi z WoV ;) A czuć różnice i tak będzie dopiero od ok. 80 lvla:baby:

No taka prawda :) i tak i tak najcik musi skilowac ;] przeciez nie zrobia tak ze po wyjsciu na main dostanie po 70/70 skila 8o bedzie dobrze. zobaczycie :D:cup:

Knight Patryk 10-06-2007 15:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tibinosss (Post 1476771)
, paladyn dla faccow jest lepszy tylko pod względem treningu spearami bo nie upadaja na ziemie bo czary na ten "super spear" to penie dla pacc bedzie.

Super spear w cudzyslowiu to chyba ironia?Bo skoro pisze moc hmma a hmm nie sa zbyt silne i mozna bylo uzywac na facc wiec ten spear raczej tez

bartii10 10-06-2007 15:59

ale tne up uposledzi kina na facc.. dp tej pory kin na facc mogl spokojnie funkcjonowac, a teraz jak nei bedzie uzywal hmm i gfb to lipa.
bo te nowe czary beda na penwo dla pacc ;)

Rybzor 10-06-2007 16:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bartii10 (Post 1477268)
ale tne up uposledzi kina na facc.. dp tej pory kin na facc mogl spokojnie funkcjonowac, a teraz jak nei bedzie uzywal hmm i gfb to lipa.
bo te nowe zry beda na penwo dla pacc ;)

Omg, zobacz, co napisałeś :o

Elitek70 10-06-2007 16:09

Boze ale duzo zrobili tym knightom i palkom, zamienili runy na czary, ktore wala tak samo jak runy tyle ze zaleza od skilla i broni. To tylko zamiana ze ida mf-y. Poza tym zwiekszyli obrazenia ale nie na takie jak ma sorek... Czary: 1. Groundshaker i 2.Whirlwind throw - zastepuja runy 1. GFB, 2.HMM/EXPLO wiec musza byc dla FACC-a bo runy mozna bylo na FACC-u urzywac.

Tibijczyk222 10-06-2007 16:10

nie czytalem wszystkich postow wiec nie wiem czy to ktos powiedzial
Ale mi sie wydaje że kilka z tych broni juz jest np. ostatnie to chyab djin blade:confused:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:41.