![]() |
Cytuj:
Cytuj:
A najlepsza komedia po Elfen Lied to Serial Experiments Lain. |
Cytuj:
|
|
Od kiedy to regulamin tutaj obowiązuje?
Peło keyloggerów noobów spammerów trolli a modków zero. Pozatym cenzura na kurwa nie działa. ps. połowa Elfen Lieda |
Psz ?? mialo byc ps2 ?? czy co.
Skonczylem pierwszy sezon girls bravo fajne fajne nie powiem a druga seria ponoc o niebo lepsza . Zalg zdziwisz sie modki czuwaja wczoraj zostal usuniety jeden typek za bluzganie ale ciebie raczej za jedno ku*** nie zbanuja a dostaniesz w maxie upomnienie bo na temat mimo wszystko piszesz |
Nareszcie jakaś scena miłosna w EL \o/
I to nie taka nie śmiała tylko na maxa xD Spoiler z 6 odc. Ukryty tekst:
koniec spoilera |
@Up
Haha xD @Topic No, ja sie dzis zabieram za 2 serie SnS. |
Co odcinek coś robią
Sie po cycach macają 2 paniusie i jakieś w ogóle wałkensy strzelają :D Rozumiem już why its from 18 years xD Spiler Ukryty tekst:
Nareszcie ich zabiła, ale ja chciałem, była 1 :( |
Grocix jak druga seria sns lepsza od 1 ?? xd
|
@Up
Prawde mowiac, wlasnie zaczynam :D |
Suzuka skończona. Ale sam nie wiem co o tym anime myśleć. Niby fabuła jako taka, ale z drugiej strony kiczowato skończone. Suzuka beszta tego Yamato przez cały czas, a potem nagle wszystko jest zaj****cie.
Za to Saotome wymiata :D |
no to Lovehina mam już za sobą...co by tu teraz obejrzeć?
Może jakieś propozycje? Najlepiej aby było dostępne online :P |
Fate/Stay Night, ogladales?
|
ogladal ktos kiedys anime o grupie dziewczyn, ktore chodzily z bronia ??? i pamieta jak sie to anime nazywalo ?
ja niedawno skonczylem GreenGreen, szczerze mowiac nie bylo najgorsze nawet smieszne :) |
Rekin@
Girls Bravo xD |
@ari2423
Gunslinger Girl |
właśnie do sklepu trafiło "dead not" prze zabawna parodia DN ^^ wyjaśniająca czemu L nie nosi skarpet, i dla czego Ryuk je wszystkie owoce prócz jabłek ,Polecam ^^
|
Cytuj:
================================================== ==================== DO ZAlgadis - Pokazac mu scene miharu z bananem i od dzis poleca wszystkim bravo girls hrhr ;p pozdreki ;> |
Zobaczyłem kawałek Myself; Yourself i jakieś to takie smętne...
Więc może coś śmiesznego? Love Hina albo macie jakieśinne ciekawe propozycje? :> Ale śmieszne żeby było :p *down Dzięks. Ouran~ : > |
Cytuj:
Full Metal Panic School Rumble Ouran High School Host Club |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:24. |