![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Co to bitki , gz :) |
Cytuj:
Gz! _/ Wedlugo mnie pierwsze lepsze OB i visionki pozamiatane ;p Ehh przyznam ze lezka sie w oku kreci jak po tak dlugim czasie znow widze np. czipsa na bitwie w tym jego outfticie;p On go kiedys zmieniał ? xD |
Hahahah Apokalipsa gogo walczcie o stara furore !! :DDDDD
|
09:05 Warning! The murder of Yakapushi Mastah was not justified.
+ yubov deded?:( |
Yubov ubity, a teraz Yakapushi, 3 levelce w dupe ;p Ja tego kolesia nie rozumiem, najpierw marnował zycie przed kompem zeby wbijac te levele, a teraz nie dosc ze na faccu to jeszcze wychodzi sam i daje (?) sie zabic.
Edit; znowu wyszedł, teraz 5 levcow w dupe ;p Glupszego posuniecia w zyciu nie widzialem =) Imargam [228]: nie lac yakapushiego |
Cytuj:
|
Watpie zeby ten char był sprzedany, niedosc ze dlugo nie logowal to do tego bez pacca, powiesz jeszcze ze to wlasnie wskazuje na to ze char był sprzedany ? ;0
|
Może kto¶ napisać o co poszło, że ludzie z Candi i nietylko odeszli od Visionów i walcz± ze sob±?
|
No troszku teraz to dziwnie wyszło, bo wczesniej co drugi post kogos z Candii grajacego na Furce zawierał "hail vision" ;p Na tibia.com Yenx napisal ze probowali go zabic (vision) no a candia poszla za nim :)
|
w dupie byles gowno widziales
yaka mial hacka Cytuj:
|
16:51 Ziperus Karste [125]: JEST YOUEN ? CZY LIZE DUPSKO ZNOW ?
Wiec prawda wyszła na jaw ! ;< |
Pieknie wojna dopiero sie zaczela a w kazo juz Pkery wlasnie padlem :))
ciekaw czy to jakis freelancer team czy nob chary ktorejs z gildi :) bioracej udzial w wojnie Wlasnie sie dowiedzialem Ze to nowy owner belix sacrum zwola grupke noobkow zeby mnei ubili pewnie sie obrazil za to ze "nadalem" na niego vision ze ma 15 min pz :))) |
ciekawie sie robi?
a ja nie wierzylem ze duski wroca na serv,spadlem z krzesla jak sie dowiedzialem ze new war.8o
|
Tutaj jest moj filmik, ktory pokazuje co i jak sie dzialo od samego poczatku
http://www.***********.com/171256173.html :) edit: s p e e d y s h a r e zamiast gwiazdek ;D |
Cytuj:
|
Cytuj:
Wojna ktora na 90% przegraja ale zawsze cos sie dzieje:) |
Cytuj:
no ten gedd:] a zapewanim cie ze jest prze hu**em :] a wie ktos za ile orzech kupil taifa;> czy pogloska mowiaca o 4k zl jest prawdziwa;> co do akcji: yubow mistrzem ucieczki nie jest.... podobnie jak skill trapu ima~pozal sie borze... nic tylk oczekiwac na OB... boje sie tylko o nooby z aldory grasujace na swoich 30lvl..... pzdr |
07:18 Kerugo on Furora [95]: wy myslicie ze wojne wygracie ?07:18 Kerugo on Furora [95]: mylicie sie07:18 Kerugo on Furora [95]: petro dlugi czas tak myslal07:18 Kerugo on Furora [95]: i sie obsral a nie wygral
07:18 Kerugo on Furora [95]: i to sie dla was tak samo skonczy 07:19 Kerugo on Furora [95]: ja pasc moge pamietajcie narazie na mnie fraga szmaty nie zrobicie07:19 Kerugo on Furora [95]: ale na was czas odemnie przyjdzie 07:19 Kerugo on Furora [95]: i przysiewgam to swoja krwia07:19 Kerugo on Furora [95]: zdziwisz sie i zobaczysz wtedy lalus07:19 Has'ek [138]: Kerugo rodzina zdrowa ? bo po Tobie Tego nie widac 07:21 Sauronuss [122]: musisz tyle gadac? 07:22 Kerugo on Furora [95]: twoja stara klaszcze dla rubika07:22 Sowx [116]: A TWOJ STARY W*******A MEBLE07:22 Kerugo on Furora [95]: dupa tam morda kiepy 07:23 Kerugo on Furora [95]: ymy a ty dawno wpierdol w rl nie dostales? 07:24 Kerugo on Furora [95]: vision tanczymy bo to jednak my wygramy :D07:24 Kerugo on Furora [95]: a twoja stara Oct 18 2007, 18:56:42 CEST Killed at Level 95 by Kerston and by Taifun Devilry xD |
Upadl.. ;/
Cos sie chlopaki boja wyjsc na ob :O a tak sie wozili ze nas rozjebia ^^ CZekamy pod wejsciem na barbarian camp misiaczki |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:28. |