![]() |
Hahah, dobrze tak gburowi! hahah :)))
|
Gz fraga :)
Jest film ? |
|
moge zadac pytanie z offtopa i zgarnac opierdol za to zem i sie szukac nie chce? ^^
dlaczego nie mozna wstawiac linkow na spe edy share? |
Film jest ale nie dla wszystkich :)
Przez przypadek wbil pzet i zrobilismy mas loga i padl. Kilka hitow dostal od ludzi i przestal sie leczyc. Szkoda mu bylo potionow bo bylo pewne i tak ,ze padnie;) Napisal tylko "Bye". |
Cytuj:
|
^ Kafarowi chodziło o cam zrobione przez victerona <:
|
Cytuj:
zartowalem sobie :p to nie byl resone twojej smierci |
ŚPI ŚPI ŚPI ŚPI ŻYDDDDDDDDD !
8o |
Cytuj:
|
Od dłuższego czasu śledzę wypowiedzi poszczególnych osób na temat batalii, odbywającej się na ziemiach Morgany i dochodzę do wniosku, iż obecna wojna jest bezcelowa. Żadna ze stron nie postawiła sobie tak szlachetnego zadania jak ja i mój druh Uriza - zaprowadzenie ładu, porządku i spokoju na naszym serverze. W związku z tym, podczas jednej z naszych schadzek doszliśmy do wniosku, że tak nie może już dłużej być i w najbliższym czasie przystąpimy do akcji. Znowu zginą przebrzydli PKerzy, nikczemni złodzieje i inni złoczyńcy. Szlachetne dzieło KARY będzie kontynuowane. A więc KU LEPSZEJ MORGANIE !!
Dziękuje za czytanie i przepraszam za błędy. |
Cytuj:
Ten war nawet jest dobry bo dizt cold hunta ma przeez tego wara i ja sie ciesze. niedlugo wkroczymy dari ma racje i tym razem bardziej smart fast i strong hehe:) mamy duzo run bo przez ten caly czas szykowalismy sie do walki. Jezeli victeron chce naszej pomocy niech napisze msg w grze bo tu spy moga byc. Pozdrawiam boska uriza |
Cytuj:
|
Cytuj:
btw. znamy sie?XD :D |
Uriza i jego team sa jak Jasiu Smietana i Czuly Wojtek na onecie tylko ,ze 10 razy bardziej zalosni i mniej smieszni bo nie sa orginalni.
Swoja droga mam lepszy zart :D Russel powiedzial ,ze juz ma dosc wojny i zebysmy sie wyplacili bo da nam male peymentsy HAHAHAAH:baby: |
Russel to noob,wiec wiesz :p Oni padaja potem zabija kogos z Rise np Vic~ beda sie podniecac 2 dni,potem znow ktos od niech padnie i juz ma dosyc wojny :D GZ fraga !! Ile jest 29:30?? Jeszcze jeden i mamy remis :)
Pozdro :) |
Cytuj:
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd yeaaaah na to czekalismy :D Jeszcze tylko was tu brakowalo :D bo kopengas juz pekuja,tengusy sie zaczynaja zbierac to teraz jeszcze wy;) |
A ja dopiero co wstałem... i musze ogarnąć sytuację :P
Wydawało mi się ze wczoraj jakiś ob miał być... Ale sądząc po tym co tu piszecie, to chyba żadnego opena nie było :P Ogarnę sytuację jak pojawię sie w domu ;) btw. Gratz fraga :P |
Cytuj:
Juz 1 apel byl wiec po jakiego piszesz: znowu walczymy o lepsza morgane... no czlowieku rozbrajasz tymi tekstami... Tylko plz nie pisz ze mnie ubijesz :( nie przezyje tego @ padl ktos procz Sephi'ego? |
"powiedz mi czy ciebie mikolaj na wielkanoc przyniosl??" OWNEDDDDDDDDDDDDDDD HAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHA HAHAHHAHAHAHA
A co do Urizy to chlopaki ogarnijcie Rooka lepiej wam zrobi :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:24. |